Şimdi Ara

Lenovo Zuk Z2/Z2 Pro Ana Konu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.417
Cevap
33
Favori
123.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eyvallah hocam cok tesekkurler simdi isteyim yarina dediklerinizi uygulayip yorum yazarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Ben de telefon alma arefesindeyim. Xiaomi mi5 pro ya da 64gb zuk2 almak istiyorum. 4G baglantisinda zuk2 nin Turkiye frekans uyumunun daha iyi oldugunu okudum konuda. Yalniz 128gb olan versiyonun frekanslarinin farkli oldugu ve Turkiye uyumlu olmadigi soylenmis. Dogru mudur bu ona gore bir secim yapacagim. Bir de Mi5 in de Turkiye frekans uyumu tam degil bildigim kadariyla. Pasaport kaydi imkanim yok imeiyle halledebilecegim snapdragon 820li bir telefon ariyorum. Tavsiyelerinize acigim. Tesekkur ederim.

• Tractor kullanıcısına yanıt
    Tam tersi. Telefonun pro surumu yani 128 gb hafizali olani band 20 destegine sahip, yani turkiye'de ve avrupada en cok kullanilan bant. Duz model zuk z2'nin bant 20 destegi yok.

Ayni sekilde xiaomi'nin de band 20 destegi yok.

One plus 3'ün avrupa sürümünde band 20 var, ama o da telefonda da imei tamiri yapilmiyor. Pasaport kaydi sart.

• Bilgi icin cok tesekkur ederim hocam. O halde Zuk z2 pro ya yoneleyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tractor -- 11 Ağustos 2016; 5:01:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atılgan oo

quote:

Orijinalden alıntı: yakert

benimki 6gb z2 pro modeli.4gb olan zuk z2.pronun desteklediği bantlar
    Network frequency
    FDD-LTE:B1/2/3/4/5/7/8/20
    TDD-LTE;B38/39/40/41
    TD-SCDMA:B34/39
    WCDMA:850/900/1900/ 2100 MHz
    CDMA2000/800 MHz
    GSM/EDGE:850/900/1800/1900 MHz
    CDMA:800MHz

hocam pronun iki modeli var.

zuk z2 pro 4gb ram. uluslararası versiyon.
    zuk z2 pro 6gb ram. Çin versiyonu.
    zuk z2 4gb ram. uluslararası tek versiyon.

4gb olan zuk z2 pronun bantlari turkiyeyi kapsiyor ama bize lazim olan 6gb olan modelinin bantlari.

Bu bilgi dogrulandi mi acaba bilgisi olan var mi? Yakin zamanda almayi dusunuyorum 128gb verisyonu ama 4g hakkinda kesin bir bilgi bulamadim henuz.

• Tractor kullanıcısına yanıt
    128gb modelin bantlari tr ile tam uyumlu.
    ben kullaniyorum.

Willmyphonework.com adresinden kontrol edebilirsiniz.

• Satılık Zuk z2 pro 4gb full kutu
    Su an elimde

Satiyorum.
    ilgilenenler mesaj atsin lutfen.
    1600tl

• XWING X kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler cevabınız için o halde 128 gb versiyonunu alip kullanayim.

• Zuk2 proyu 1.9.104 ten 2.0.57ye update edecek dosya linki

home>phone>.zuiota klasorune kopyalayin.

Ama oncesinde system updater uygulamasina girip clear cache ve clear data yapin
    Sonra kopyalayin
    Sonra da ayarlardab sys update menusune girin.
    Dosyayi okuyup "install update" demesi gerek.

• Custom rom calismalari hizla devam ediyor. Kullananlar genel olarak memnunlar. Su an tek sorun bildirim isiginin yanmamasi gibi gorunmekte. 1-2 haftaya tamamen oturur diye dusunuyorum.

http://zukfans.eu/community/threads/rom-lr-team-zuk-z2-unofficial-cm13.174/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 12 Ağustos 2016; 21:49:36 >
  • Zuk z2 pro 64gb versiyonunda da lte band 20 desteği varmi beyler bilgisi olan varsa benim icin 128 gb ve 64 gb arasi tercih sebebi birde telefonu kullanan arkadaşlar youtube bir turkce tanitim videosu koysa gercekten duaci olurduk anlamiyorum tanitmaya değer bir telefon değil mi her amiral gemisi cikar bir hafta sonra turkce tanitim koyarlar böyle bir telefonda yok tesekkurler simdiden

• altun1055 A kullanıcısına yanıt
    Zuk2 pro hem 4gb hem 6gb modelleri tum TR 4g frekanslarini destekliyor.

Bir kac mesaj oncesinden izlenimlerimi detayli paylasmistim, okuyabilirsiniz.

Band:
    TDD-LTE Band 38, 39, 40, 41
    FDD-LTE Band 1,2, 3,4,5,7,8,20
    TD-SCDMA Band 34, 39
    WCDMA 850, 900, 1900, 2100 MHz
    CDMA2000 ( 800 MHz)
    GSM/EDGE( 850, 900, 1800, 1900 MHz)
    CDMA( 800MHz)
    WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac Support 2.4 GHz and

• Arkadaşlar selamlar, bende kurban bayramına kadar bi telefon almayı düşünüyordum her forumda genelde 750 tl civarına gelen xiaomi redmi note 3 pro 3/32 den bahsediyorlar bende ikna olmuştun fakat zuk z2 yi görene kadar. Hem ufak bi telefon tavsiyesi almak hemde son z2 durumunu sormak istiyorum. Romlar, iemi kayıtları, türkiyede kullanım için hat uygunluğunun nasıl performans verdiğini merak ediyorum. Tekrar belirteyim pro sürümü değil. Benim 1000-1100 civari bütçem var, şuan anna da telefon 330 dolara gelebilmekte. Bütçeme en uygun telefon bu sanırım, üstelik anlatan herkes aşık olmuş gibi duruyor telefonda, acaba kullanan arkadaşlardan rica etsem son tecrübelerini görüşlerini aktarabilirler mi ?
    dipce: satın alınabilecek linkler yada mağazalar önerebilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: altun1055

Zuk z2 pro 64gb versiyonunda da lte band 20 desteği varmi beyler bilgisi olan varsa benim icin 128 gb ve 64 gb arasi tercih sebebi birde telefonu kullanan arkadaşlar youtube bir turkce tanitim videosu koysa gercekten duaci olurduk anlamiyorum tanitmaya değer bir telefon değil mi her amiral gemisi cikar bir hafta sonra turkce tanitim koyarlar böyle bir telefonda yok tesekkurler simdiden

turkce inceleme yok sanirim fakat Teknokaptan in yaptigi bir video var.

Bende bu telefondan bakiyorum ama mantikli sekilde gelmiyor bir turlu Turkiye ye aliexpreste 450 dolar gibi bir fiyati var pro nun fakat Turkiyede 2000 tl den az gormeDim henuz (6/128 versiyonu)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Lenovo Zuk Z2/Z2 Pro Ana Konu

Arkadaşlar telefonum 4/64 pro değil. Bunu yüklemelimiyim, çince yazıyor.

Bunu yüklersem imai silinir mi ?

Birde diğer telefonşlarımda google mail adresimdeki telefonları cihaza aktarıyordu google hesabımla giriş yapınca ama bunda yapmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnA

quote:

Orijinalden alıntı: altun1055

Zuk z2 pro 64gb versiyonunda da lte band 20 desteği varmi beyler bilgisi olan varsa benim icin 128 gb ve 64 gb arasi tercih sebebi birde telefonu kullanan arkadaşlar youtube bir turkce tanitim videosu koysa gercekten duaci olurduk anlamiyorum tanitmaya değer bir telefon değil mi her amiral gemisi cikar bir hafta sonra turkce tanitim koyarlar böyle bir telefonda yok tesekkurler simdiden

turkce inceleme yok sanirim fakat Teknokaptan in yaptigi bir video var.
    https://youtu.be/PJgzTDtkbS0
    Bende bu telefondan bakiyorum ama mantikli sekilde gelmiyor bir turlu Turkiye ye aliexpreste 450 dolar gibi bir fiyati var pro nun fakat Turkiyede 2000 tl den az gormeDim henuz (6/128 versiyonu)

1800 hocam

• JohnA kullanıcısına yanıt
    Zuk z2 pro 6gb satiyorum

http://www.sahibinden.c...b-temiz-328157008/detay

• İmei silinmez de isterseniz deneyin inmeyecek o yukarida 2 farkli yontem paylasildi nasil yuklenecegine dair, bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: jvcjvc

İmei silinmez de isterseniz deneyin inmeyecek o yukarida 2 farkli yontem paylasildi nasil yuklenecegine dair, bakabilirsiniz.

Dosyayı uzun uğraşlar neticesinde indidrdim hocam, üç defa 700-800 mb de iken ağ hatası verdi koptu,

Buna rağmen gece yarısı indirdim dosyayı zipli olarak bekliyor.

Bugün yükleyeceğim inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jvcjvc

1)bu dosyayı indir:
    s.bs.zui.com/DYfX
    2)telefonun ana dizininde sdfuse isimli bir dosya oluşturr
    3)indirdiğin dosya rarlı olacak, rar dosyasını oluşturduğun sdfuse dosyasının içine çıkar.
    4)telefonunu kapat, sonra aç ve açılır açılmaz ses kısma tuşuna basılı tut, yeni bir ekran gelene kadar tutmaya devam et, sonra yeni ekranda ses tuşları ile update gibi bir şey olacak onu seç ve güncelle.

hocam dosyayı indirdim,
    dizinde sdfuse dosyasına çıkartıp attım.
    Kapattım ses kısma ile açtım.
    En başta update var zaten tamam diyim güncellemyi yaptı.
    Kapattı ve açtı ancak 10-15 dk. dır ZUK ekranında duruyor ve cihaz ısındı..

Bekleyelim mi bu kadar uzun mu sürüyor ?

Edit neredeyse yarım saat oldu ısınma artıyor. Yüklüyormu hala yoksa aksi bir durum mu oluştu arkadaşlar.

Lenovo Zuk Z2/Z2 Pro Ana Konu

Edit-2 : Telefon bu şekilde kalıyor açılmıyor. Kapama düğmesine basıyom ama kapanmıyor, ses kısma düğmesi ile menüye giriyor ve burada shotdown var onunla kapadım telefonu.

Bir süre sonra tekrar açtım aynısı gibi kalıyor. Benden de bu beklenirdi zaten, yine beceremedim.

Edit-3: Tekrar update ile kurmak istedim, kurulum başladı ve bir süre sonra o da hata verdi.

Lenovo Zuk Z2/Z2 Pro Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Köroğlu_ -- 14 Ağustos 2016; 16:09:37 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.