Şimdi Ara

Lenovoda çalışıyorum soruları alıyım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
1
Favori
4.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Max 2600 oyun bilgisayarı önerir misin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samtiger kullanıcısına yanıt
    Sağlam ve şık bilgisayar bence. Fakata oyuncular için soruyorsan orta seviye derim.
  • sev7nn kullanıcısına yanıt
    kardeşim arka planda bir programın çalışıyor onu kapatmayı dene yoksa yapamazsa ara biz yapalım pc ne bağlanıp.
  • oyun bilgisayarı istiyosan 3000 in üstüne çıkmalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Lucifer1

oyun bilgisayarı istiyosan 3000 in üstüne çıkmalısın

öyle aşırı olmasına gerek yok,belirtmemişim benim hatam,u işlemci olmaması yeterlidir hocam
  • Lenovo Z50-70 tam senlik ozaman.
  • Y700 17isk turkiye model bulamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknik servistemisin ?
  • mba,
    bende lenovo ideapad 510 var ancak oyunlarda fps düşüşü oluyor ekran kartı driverim game driver kasma oyunlardanmı yoksa problem bilgisayardamı?
    (oyunlar crackli)
  • her soruna kullanıcı hatası diyip ücret talep etmek nasıl bir duygu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • G50-30 kullanıyorum giriş seviyesi onuda biliyorum ama pc internete girerken donuyor arada 70 derece sıcaklık görüyor rma yada doa alabilme imkanım varmıdır kullanımı engelliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • make.believe kullanıcısına yanıt
    Kullanıcı hataları bellidir.Garanti belgenizden detaylarını okuyabilirsiniz.
  • cihaz ilk 180 gün kapsamındaysa alırsın, cihaz servise 2 farklı gelişinde parçası değişirse alırsın ve serviste işlem süresi 20 iş gününü geçerse alırsın.
    Bu saydığım şartlardan biri yoksa hiçbir şekilde verilmez DOA.
  • Bilgisayarım serviste, yurt dışından parça sipariş edilmiş. Yaklaşık 7 iş günü filan oldu sanırım. Cihazı alalı 2 ay oluyor ne zaman değişim isteyebilirim? Şu an arasam kabul ederler mi?

• 1Lucifer1 kullanıcısına yanıt
    dvd rom arızalanmıştı değişti şimdi yine okurken zorlanıyor . Parçası Değişirse Doa alabilecek miyim? Saygılar
  • Yüksek ihtimalle parçası değişirse DOA nı verirler kardeşim
  • 1Lucifer1 kullanıcısına yanıt
    Bir sorum daha var hocam peki Ürün değişimi yerine Bir üst model bilgisayar ile değiştirme nasıl oluyor?
  • kralcamoka kullanıcısına yanıt
    Orjinal kutusuyla gönderdim. Arayıp ne diyeyim hocam, böyle bir hakkım var mı? Garanti belgesine baktım yazmıyor böyle bir şey. Ne demem gerekir?

• kralcamoka kullanıcısına yanıt
    Aradım faturayı mail olarak istediler yolladım. Servise iletmişler talebi. Bakalım ne olacak. Teşekkürler hocam.

• Hocam şimdi değişim onaylandı diyelim, süreç nasık işliyor, ben değişim cihazını lenovodan mı alacağım yoksa satın aldığım firmadan mı?

Eğer satın aldığım yerden alacaksam, şu an o firmada benim cihazım satılmıyor bu durumda ben ne yapacağım?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.