Şimdi Ara

Lenovoda çalışıyorum soruları alıyım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
1
Favori
4.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lenova ideapad 500 ve ideapad 510 , iki dizüstü arasında kaldım , hangisini öneririsiniz ?
  • La çaycı mısın nesin bir soru da benden. Şu berbat ürünlerinizden bir tane de ben aldım. EKRAN GİDİP DURUYOR.
    O sürekli arayın yapalım dediğiniz servisinizi aradım Saat 18.00 sonrası hizmet vermiyorlarmış.
    Ben pembe dizilerde oynamıyorum ki, çalışıyorum 20:00'den önce evin yüzünü göremem. Hafta sonuda keyif yapıyormuşsunuz. Ctesi dahil.
    EEEEE biz size ne ara ulaşacağız...

BURADAN AÇIK TAVSİYE: SAKIN OLA LENOVO ALMAYIN, YOGA 500-14ISK ALDIM, DOĞRUDAN ÇÖP. YAZIK GÜNAH..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heyamigochesabata

lenova ideapad 500 ve ideapad 510 , iki dizüstü arasında kaldım , hangisini öneririsiniz ?

Aman deyim...hiçbiri...lenovo beş para etmez bir markaymış...
    büyük bir heyecanla almıştım, fos çıktı.
    benimki lenovo yoga 500-14ISK (ideapad) idi.
    bence hepsi aynı.
  • kmlrzy kullanıcısına yanıt
    Kardeşim aldığın ürün internette gezmeye yarayan yada iş bilgisayarları ofis programları kullanma gibi.
    Performans ve keyif istiyosan oyun bilgisayarı alıcaksın bukadar basit.
  • 1Lucifer1 kullanıcısına yanıt
    hayatımda laptopta oyun oynamadım. ps si olmayan tek erkek bile olabilirim. Aynen de dediğin gibi, internete girmek, ofis programları kullanmak dışında bir işim yok. Hatta herşeyim lisanslıdır, virüs programım bile vardır. Yine de bu durum, ekranın gitmesine açıklama getirmez.

Ekranı berbat ötesi parlayan, mousepad'i duyarsız, basit bir kutuya yerleştirilmiş, tuşları derinlikli yapılmadığı için ekranı çizen tasarım hatası salak bir markanın salak bir ürününden bahsediyoruz. Bana bunu mu övüyorsun.

Arkadaşlar inanmayın bu adamlara, gidin bir mağazaya açtırın bilgisayarı dediğim özelliklerini bizzat kendiniz kontrol edin. ben de sizin gibi webten bakarak seçtim, yanlış yaptım. Bakınca beğenmeyeceğinizden eminim. Paranıza yazık.

İdiotlar güncel sürüm diye sitelerinde sürücü yayınlıyorlar... İndiriyorsun bu sizin bilgisayarınıza uyumlu mu teyit edilmedi diyor. Ulan teyit edilmedi madem, ne diye yayınlıyorsunuz. Modeli seçerek buldum ben o sürücüyü, rastgele seçmedim.

• kmlrzy kullanıcısına yanıt
    sürücüler ile ilgili sorununuz var ise bizi arayın biz kendi sitemizden size nasıl yükleyeceğimizi gösterebiliriz.Onun dışında tasarımı ile ilgili durum zevk meselesi takdir sizin.
    Yanlız yogalar çok şıktır genel itibari ile
  • lenovo g 780 bilgisayarım var windows 10 yükledim bu bataryayı yüzde 60 ta tutan energy managet tarzı windows 10 uyumlu program yok win 8.1 uyumluyu yükleyincede çalışmıyo magazadan lenovo settis i yükledim ondada yok magazadaki tüm lenovo programlarında da yok laptop eski diye bölede yapılmazki :D ne yapmalıyım ayrıca lap top un seside düştü conexant driver dan başka sound max falan yokmu sesi çok azaldı yardımcı olursa sevinirim simdiden tşkler.
  • Cevap bekliyorum bir üst modelle değişme doa da geçer mi diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl işliyor prosedür

• Bunu satın aldığın yer ile görüşmen lazım.Biz sadece DOA formu veririz (tutar iadesi yada aynı cihazdan bir adet daha alırsın)
  • Merhaba ben makine mühendisliği okuyorum da 2 bin tl bütçem var Autocad Catıa programlarını kullanacağım. Ona göre bana yararı olabilecek en iyi laptop u önerebilir misiniz lütfen..
  • phorever kullanıcısına yanıt
    Genel bişe diyemem zevke göre değişir ama AMD işlemcili modellerimizi pek tavsiye etmem.O modelleri bilgisayar almaya gücü yetemeyenlerin aldığı bilgisayarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Lucifer1

http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-z5070-core-i5-4210u-17ghz-8gb-1tbsshdd-156-2gb-w81-notebook.html#genel-bakis

Hocam 1000-1500 tl aeasi sorunsuz bi cihaz onerebilir misiniz? B590 vardi anakarti bozulmus, anakart bulunmuyir nasil istir anlamadim

• Merhaba
    LENOVO IDEAPAD 700 - 80RU005VTX modelini önerir misiniz oyun oynamak ve film izlemek için düşünüyorum deneyimlerinize göre herhangi bir sıkıntısı var mıdır? Aynı ücret bandında farklı bir öneriniz varsa öğrenmekte isterim şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coni_storm -- 2 Eylül 2016; 0:25:58 >
  • http://www.sadecenotebook.com/lenovo-ideapad-510-80sr0086tx-pmu401447

bunumi yoksa asus K555UB yimi tavsiye edersiniz zira asusda sikayet cok memnun olanda var orta ayar bi oyun ve gunluk isler icin alicam saglamlikda onemli tavsiye edermisiniz.Lenovo yu

• Lenovo Ideapad 310 80SM009WTX (4gb ram) modelini almayı düşünüyorum lenovonun sitesinde maksimum 8gb ram diyor ram slotu tek mi çift mi belirtilmemiş bilgi alabilir miyim?

• hocam lenovo idealpad 510 aldım.Windows 8.1 kurdum resmi website de driverlar hep windows 10 uyumlu var.Windows 10 uyumlu driverları windows 8.1 e kurmam performans ta herhangi bi sıkıntı yaratır mı?
    bilgisayar bu:
    http://www.ebrarbilgisayar.com/lenovo-ip510-80sr0083tx-i7-6500u-8gb-1tb-4gb-940mx-156-freedos-pmu353194
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Lucifer1

http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-z5070-core-i5-4210u-17ghz-8gb-1tbsshdd-156-2gb-w81-notebook.html#genel-bakis

Bayramdan sonra bu 2 modelden birini alacağım, lakin ikisinin arasında kaldım. Bu 2 modelin Farkı nedir, tavsiye eder misiniz, herhangi bir kronik sorunları var mı bu cihazların ? Bilginiz vardır sanırım bu konuyla ilgili.

http://www.epey.com/laptop/lenovo-ideapad-510-80sr0081tx.html

http://www.epey.com/laptop/lenovo-ideapad-510-80sr0084tx.html

Birde forumlarda ve sözlüklerde, garanti süresi 6 ayı geçtikten sonra kullanıcı hatası adı altında, bilgisayarın fiyatının 2 katına kadar çıkan ücretler talep ediliyormuş, doğru mudur sizce ?

• Y5070 kullanıcısıyım, kendim SSD taktım, 6 ay sonrada içerisindeki macunu değiştirdim. Garanti dışı kalmıştır diye biliyorum doğru mu acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.