Şimdi Ara

Lenovoda çalışıyorum soruları alıyım (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
1
Favori
4.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rica ederim,
    yardımım olduysa ne mutlu.
  • Lenovo ideapad 700 şuan mediamarkta 3.699Tlye satılıyor almami önerir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenovo e50 klavye temas sorunu var.bazi tuslar calismiyor ne kadar masraf cikar?
  • Lenovo vibe v1 pro aldım, ne diyosun.
  • Lenovo G50-80 laptop aldım ikinci el. Lenovo G50-80 80E5 notebook recovery yapma tuşuna basıyorum
    System Recovery ekranı geliyor seçip entera bastığımda . recovery yapmadan eski windowsu başlatıyor.
    Nasıl recovery yaparım. Yardımınızı bekliyorum.
  • bu iki laptop arasındaki fark ne

Lenovo IP510 Intel Core i7 6500U 2.5GHz / 3.1GHz 8GB 1TB 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 80SR0083TX
     Lenovoda çalışıyorum soruları alıyım
    2.749,00 TL

-----------------------------------------

Lenovo Ideapad 510 Intel Core i7 6500U 2.5GHz / 3.1GHz 8GB 1TB 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 80SR0082TX

2.699,00 TL

• Hocam Yoga 710'daki fan sorunu donanimsal mi yazilimsal mi? Ayrica 7. gen intel Yoga 710 ve 910 modelleri ne zaman gelecek fikrin var mi?
  • hocam bana laptop y50-70 in arka kapak vidaları lazım nerden alabilirim acaba ? ve varsa vida numaralarını rica edebilirmiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedatterzi

Lenovo G50-80 laptop aldım ikinci el. Lenovo G50-80 80E5 notebook recovery yapma tuşuna basıyorum
    System Recovery ekranı geliyor seçip entera bastığımda . recovery yapmadan eski windowsu başlatıyor.
    Nasıl recovery yaparım. Yardımınızı bekliyorum.

Recovery alanı silinmiş sanırım. Orjinal medyası ile yeniden oluşturulabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlyingUnderpants

Hocam Yoga 710'daki fan sorunu donanimsal mi yazilimsal mi? Ayrica 7. gen intel Yoga 710 ve 910 modelleri ne zaman gelecek fikrin var mi?

Sorun donanımsal.
  • Recovery geri getirmeyi bilmiyorum Yardımcı olabilirmisiniz. Formatta atamıyorum.
  • miix 310 lte modeli ilgileniyorum model turkiyeye gelirmi?ne zaman?
  • Hocam daha once soruldumu bilmiyorum oncelikle:

Legion y520 modellerinin

i5+1050ti

i7+1050ti

Bulunan modelleri tr ye gelecekmi bilgin varmi

Bilgin var ise ne zaman gelecek.

Aylardir 1050ti modelli legion y520 bekliyorum.

• Bu lenovo ideapad 110 serisinde servia kapağı yok telefon ile desteği aradım alat mı ediyorsunuz yoksa küfür nü tam anlamadım ama servis kapağı yoksa servise dahi göndersem garanti kapsamında paeasını dahi versem yapılamaz deniyor bu nasıl bir saçmalık madem ssd takamayacağım cihaza ne diye satıyorsunuz böyle dandik ürünleri acaba ? 😠 lanet olsun ürünlerinizin hepsinene saçma adamlarsınız bütün firmalar deatek vermektesir bu durum hırlı mısınız hırsız mısınız TÜRKİYEDE hak gaspı yaparak bir açıklama yapılırsa sevinirim ben bu cihaza her türlü ssd takarım ya da taktırırım seve seve değil göbek ata ata bu cihazı geri alacak servisiniz ya da değiştirecek diskini.

• quote:

Orijinalden alıntı: KIZILÖTESİİ

bu iki laptop arasındaki fark ne

Lenovo IP510 Intel Core i7 6500U 2.5GHz / 3.1GHz 8GB 1TB 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 80SR0083TX
    2.749,00 TL

-----------------------------------------

Lenovo Ideapad 510 Intel Core i7 6500U 2.5GHz / 3.1GHz 8GB 1TB 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 80SR0082TX

2.699,00 TL

Pahalı olan GTX940M.
    Ucuz olan GT940M tek fark bu gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: maresal52

Hocam daha once soruldumu bilmiyorum oncelikle:

Legion y520 modellerinin

i5+1050ti

i7+1050ti

Bulunan modelleri tr ye gelecekmi bilgin varmi

Bilgin var ise ne zaman gelecek.

Aylardir 1050ti modelli legion y520 bekliyorum.

http://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-y520-intel-core-i7-7700hq-16gb-1tb-256gb-ssd-gtx1050-windows-10-home-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-80wk004jtx-p-HBV0000050D2W?magaza=EnGlobal&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-notebook.pla&gclid=EAIaIQobChMIqKunhLjH1QIV6hbTCh2GJQv-EAQYASABEgI_xPD_BwE

• quote:

Orijinalden alıntı: black_flood

Bu lenovo ideapad 110 serisinde servia kapağı yok telefon ile desteği aradım alat mı ediyorsunuz yoksa küfür nü tam anlamadım ama servis kapağı yoksa servise dahi göndersem garanti kapsamında paeasını dahi versem yapılamaz deniyor bu nasıl bir saçmalık madem ssd takamayacağım cihaza ne diye satıyorsunuz böyle dandik ürünleri acaba ? 😠 lanet olsun ürünlerinizin hepsinene saçma adamlarsınız bütün firmalar deatek vermektesir bu durum hırlı mısınız hırsız mısınız TÜRKİYEDE hak gaspı yaparak bir açıklama yapılırsa sevinirim ben bu cihaza her türlü ssd takarım ya da taktırırım seve seve değil göbek ata ata bu cihazı geri alacak servisiniz ya da değiştirecek diskini.

Takarsında servis anlarsa kullanıcı kaynakkı hata diyip para isteyebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wrecking

hocam bana laptop y50-70 in arka kapak vidaları lazım nerden alabilirim acaba ? ve varsa vida numaralarını rica edebilirmiyim.

http://support.lenovo.com/tr/en/partslookup

https://download.lenovo.com/consumer/mobiles_pub/lenovo_y40_50_series_hmm.pdf

bu iki sayfadan birinde parçaları bulabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: kralcamoka

quote:

Bu lenovo ideapad 110 serisinde servia kapağı yok telefon ile desteği aradım alat mı ediyorsunuz yoksa küfür nü tam anlamadım ama servis kapağı yoksa servise dahi göndersem garanti kapsamında paeasını dahi versem yapılamaz deniyor bu nasıl bir saçmalık madem ssd takamayacağım cihaza ne diye satıyorsunuz böyle dandik ürünleri acaba ? 😠 lanet olsun ürünlerinizin hepsinene saçma adamlarsınız bütün firmalar deatek vermektesir bu durum hırlı mısınız hırsız mısınız TÜRKİYEDE hak gaspı yaparak bir açıklama yapılırsa sevinirim ben bu cihaza her türlü ssd takarım ya da taktırırım seve seve değil göbek ata ata bu cihazı geri alacak servisiniz ya da değiştirecek diskini.

Eğer ben takabilirim diyorsanız zarar vermeden açıp takarsınız.Lenovo bu sebeple cihazı garanti dışı bırakmaz(Kırıp dökmezseniz)
    Yok ben takamam derseniz Servis hizmet bedeli karşılığında takar.

• quote:

Orijinalden alıntı: pinkcrow7

quote:

Orijinalden alıntı: kralcamoka

quote:

Eğer ben takabilirim diyorsanız zarar vermeden açıp takarsınız.Lenovo bu sebeple cihazı garanti dışı bırakmaz(Kırıp dökmezseniz)
    Yok ben takamam derseniz Servis hizmet bedeli karşılığında takar.

Lenovo onun garantisini bu cihazda vermiyor. Kırıp dökmeden takarım derseniz ideapad 300 veya 500 serilerinde yapabilirsiniz. ideapad 100 ve 110da kullanıcın alt kapağa müdahale etmesi garanti kapsamı dışında bırakır. Eğer servis müdahale edildiğini anlamazsa garanti kapsamında onarır.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.