Şimdi Ara

Lens Fırsatları (Ana Konu) gözlük sevmeyenler içeri :) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
140
Favori
78.528
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Önemi olmaz olur mu hocam gözdeki konforu sağlayan parametrelerden biri o. Gerçekte 8.3 ise 8.6 olanı taktığında gözünde lens durmayacaktır muhtemelen. Sizde olmuş olabilir farklı bc değerleri ama herkeste olmaz. Çap ise başka bişey tabi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kimican37 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu lensi ilk defa duydum da air optix aqua kullanıyordum bu daha Ucuzmus bunu almayı düşündüm önerir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayazferit8211 A kullanıcısına yanıt
    Ben 3 yıl air optix aqua kullandıktan sonra geçen hafta hydraglide a geçiş yaptım. Özellik olarak nerdeyse aynı kağıt üstünde her iki lens de. Sadece hydraglide ek olarak yeni teknolojisiyle daha nemli kaldığını iddia ediyor gün içinde. Ben daha alışma aşamasındayım. Ama pek bi fark göremedim öncekine göre. Hatta akşama doğru bulanıklaşmaya başlıyor bende.

• kimican37 kullanıcısına yanıt
    Bulanıklaşma çok oluyor mu, ya da başka farkları var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: kimican37

Önemi olmaz olur mu hocam gözdeki konforu sağlayan parametrelerden biri o. Gerçekte 8.3 ise 8.6 olanı taktığında gözünde lens durmayacaktır muhtemelen. Sizde olmuş olabilir farklı bc değerleri ama herkeste olmaz. Çap ise başka bişey tabi.

acuvue oasys için şöyle bir bilgi var;

8.40 mm (8.8 mm’ye kadar tolere edebilmektedir, lütfen doktorunuza danışın.)
    8,80 mm (9,1 mm’ye kadar tolere edebilmektedir, lütfen doktorunuza danışın.)
  • slmessi kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam deneyeceğim. Rahatlık en önemlisi fiyat en son planda olmalı bence lens seçerken.
  • mesajları okuyorum ama insanlar kendine eziyet ediyor resmen. biofinity gibi bir marka varken neden airoptix kullanırsınız ki?
  • Atasun optikten 4 al 3 öde kampanyası ile 240 tl lens aldım. güneş gözlükleri alınına da 40 tl indirim vardı. Oğluma 69 tl gözlüğü 29 tl aldım. 269 tl tutarı word kart ile ödeyerek 219 tl geldi. 4 kutu lens + 1 çocuk güneş gözlüğü
  • Astigmatim var
    Aks ım 15 miş

Fakat aks 10 ve 20 diye seçenek var hangisini almalıyım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimican37

Ben lensci.com dan aldım fiyatı en uygun yer orası. Air optix hydraglide 66 tlye geliyor. Ama adresimi eksik girdiklerinden kendim almak zorunda kaldım şubeden. Siparişten sonra arayıp teyit etmek faydalı olacaktır.
    Ben yılardır Night and day lensi kullanıyorum. Bu hydraglyde yeni teknoloji diye çıktı sanırım. Aylık lens olarak kategorize ediliyor, önerir misiniz? 🤔

• gultekin05 kullanıcısına yanıt
    İlk bir hafta bulanıklaşma ve çapaklanma yaptı ama şimdi gözlerim alıştı ve memnunum tavsiye edebilirim. Ama her gece mutlaka çıkarmak lazım. Yoksa uyuyakalıp sabah kalktığımda gözlerimi açamıyorum. Eğer siz night dayi hiç çıkarmadan takıyorsanız buna geçmek iyi olmayacaktır.

• 4 al 3 öde gibi bir kampanya var mı şuan? Rahatlık ve konfor önemli. Önerebileceğiniz bir marka ve kampanya var mı acaba? 2 numara miyop var iki gözde de.

• Selamlar. İnternetten lens alamiyorum.illa recete istiyorlar miyop -3.75 recetesi olan var mi. Sagda solda 3.75.

Ozelden Paylasabilirse cok makbule gecer

• bumerangxl kullanıcısına yanıt
    Hocam doktora gidip lens muayenesi olmalısınız önce. Gözünüze uygun lens maddesini doktor belirliyor. Göz çapını ve lens numarasını da doktor belirliyor. Her lens farklı maddeden yapılıyor. Doktora gitmeden lens almak uzun vadede çeşitli ve çok tehlikeli hastalıklara yol açabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: gultekin05

Ben yılardır Night and day lensi kullanıyorum. Bu hydraglyde yeni teknoloji diye çıktı sanırım. Aylık lens olarak kategorize ediliyor, önerir misiniz? 🤔

Alıntıları Göster
    Merhabalar

Ben de 3 aydır lens kullanıyorum. Air optix ve night&day geçmek istiyorum sizce nasıl aradaki fiyat farkına değer mi? deneyimlerinizi paylaşır mısınız ?

tşkler
  • shane S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bence hayatınızın en önemli kararlarından birini yapıyorsunuz Night and day'e geçmekle. Bu lensin bir takım ÖNEMLİ özellikleri var. Eğer bu altın değerindeki kurallara uyulursa, sizin için ekmek ve su kadar elzem oluyor.
    1) Sürekli çıkartıp takma yapılmayacak
    2) En fazla, 1 Ayda, 1 ya da 2 defa çözeltiye koyulabilir
    3) O kadar akıllıdır ki, vücudun uykuya ihtiyacı olduğunu bilir, o dakikadan itibaren seni yatağa götürmek için batar da batar. (Sabah erken kalktıysan biraz erken yat diyor)
    4)Listeyi her türlü uzatırım...
    Özetle Lensin yapısı gereği gözde uzun süreli kalabiliyor. Kullanıcı da bunu bilerek yaşıyor ve hareket ediyor, sonuç olarak temiz kullanımda 45 güne kadar kullanım sunabiliyor.

• shane S kullanıcısına yanıt
    Hocam lens kullanmaya air optix ile başladım ilk başlarda sorun yoktu birkaç yıl kullandım ama sonra Acuvue Oasy e geçtim ve lensin ne kadar ince olduğunu bu şekilde anladım air optix iyidir ama doktorların genel olarak tavsiyesi lensin günlük olarak takılıp çıkarılması yönünde. Çünkü gözün hava alması lazım. Zaruri bir ihtiyaç yoksa ben aylık lensin her gün tak çıkar yapılması gerektiğini düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: gultekin05

Merhaba, bence hayatınızın en önemli kararlarından birini yapıyorsunuz Night and day'e geçmekle. Bu lensin bir takım ÖNEMLİ özellikleri var. Eğer bu altın değerindeki kurallara uyulursa, sizin için ekmek ve su kadar elzem oluyor.
    1) Sürekli çıkartıp takma yapılmayacak
    2) En fazla, 1 Ayda, 1 ya da 2 defa çözeltiye koyulabilir
    3) O kadar akıllıdır ki, vücudun uykuya ihtiyacı olduğunu bilir, o dakikadan itibaren seni yatağa götürmek için batar da batar. (Sabah erken kalktıysan biraz erken yat diyor)
    4)Listeyi her türlü uzatırım...
    Özetle Lensin yapısı gereği gözde uzun süreli kalabiliyor. Kullanıcı da bunu bilerek yaşıyor ve hareket ediyor, sonuç olarak temiz kullanımda 45 güne kadar kullanım sunabiliyor.
    Air optix aquanın süresi doluyor night@day mutlaka denicem fakat tabii ki gözümde tutmayacağım ve her akşam şimdi olduğu gibi çıkarmayı planlıyorum. Açıkçası beklentim ve fark yaratmasını istediğim yönleri şunlar

* Bilgisayar karşısındayım ve a.o.aqua ile öğleden sonraları zor geçiyor ciddi bir yanma hissi var
    * aqua sanırım 7-8 saatten sonra her ne olursa olsun sıkıntı çıkartıyor. Yani şöyle sabah mesaiden önce 07:00 da lensleri takıp akşam eve 18:30 sularında döndüğümde sıkıntı çekmediğim gün yok gibi.

eğer bu sorunları night@day ile yaşamayacaksam benim için yeterli olur. Çıkarıp takmak problem değil çünkü. Ve bence lens çıkarıp takılarak kullanılmalı.

• Arkadaşlar merhaba, deneyimli kişilerden yardım istiyorum. İlk defa lens deneyeceğim, gözüm alışkın değil lenslere.

Dünyagözde muayene oldum numarama uygun lens yoktu 2 haftada geldi denedim. Alcon ile anlaşmalı oldukları için 3 farklı model alcon denettiler ama batma ve bulanık görme oldu. Doktorda biofinity seni rahat ettirir dedi ve bu reçeteyi yazdı. Gözlük ve lens numaralarını farklı yazdı bunun bir sebebi var mı? Gözümü aç kapa yaptığımda bariz bulanık gördüm denediğim lenslerde hep. Sizce gözlük numarası ile aynı mı alayım lensleride yoksa bu durum normal mi? Ek olarak -0.25cyl sol lens bulamadım sanırım üretimi yok.

Gözlük:
    sağ (-4.25sph -1.25cyl) ||| sol (-4.50sph -0.25cyl)

Lens:
    sağ (-4.00sph -1.25cyl) ||| sol (-4.25sph)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 28 Nisan 2018; 16:47:41 >

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Ben meraktan neredeyse tüm lensleri denedim. Biofinity lensin mercedesi...

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.