Şimdi Ara

Lens Fırsatları (Ana Konu) gözlük sevmeyenler içeri :) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
140
Favori
78.528
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elimde 8.4bc -0.75 ve -1.00 acuvue oasys lens var birer kapalı kutu. Lensmarketten almıştım, doktor 8.8bc ölçtüğü için ilk aldığım kutuları değiştirmişlerdi, kullandıkça 0.75in yetmediğini gördüm, tekrar doktora gittim ve 1.25 gibi daha rahat ettiğimi gördüm. İhtiyacı olan varsa uygun fiyata gönderebilirim.

İkisi de 8.4, biri -0.75 diğeri -1.00 kapalı kutu. Açtığım kutular var iki kutu, kaç blister kaldı bilmiyorum ama istenirse onları da ekleyebilirim.
  • Ben gözlük yerine her gün lens takmak istiyorum. Ne önerirsiniz göz derecem 2 civarında ve miyopum.
  • Lens solüsyonları ve lens aksesuarları için benimle iletişime geçebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aybasan kullanıcısına yanıt
    ozur dilerim senden uluslararasi goz bilimcisi olarak sen oyle karar verdiysen ben fikir vermeyeyim.

Deneyim paylasiyoruz burda doktoruz demedik az bi sakin ol.

• quote:

Orijinalden alıntı: boombip

Biofinity 2 yildir kullaniyorum. 15 yillik lens kullanicisiyim. Muhtesem bir lens
    lens 15 yılda gözünüze zarar verdi mi hiç?
  • acuvue 2 haftalık lensleri 2 ay kullanıyorum; hiç bir şekilde batma, yanma yapmıyorlar. tavsiye ederim.

ayrıca acuvue kampanyaları için konu takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyingraper

ozur dilerim senden uluslararasi goz bilimcisi olarak sen oyle karar verdiysen ben fikir vermeyeyim.

Deneyim paylasiyoruz burda doktoruz demedik az bi sakin ol.
    ...Hacettepe Üniversitesi Sağlık hizmetleri---İstanbul Üniversitesi Sağlık Yönetimi+Yüksek Lisans mezunu 24 yıldır Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık alanında hizmeti olan ve hala aktif çalışan 3 sene önceki Radyoloji Kongresinde BT'nin Göz hastalıklarındaki önemi ve uygulamaları hakkında sunumda ve eğitiminde bulunmuş biri olarak ayrıca; Yaklaşık 30 yıldır lens kullanan son 3 yıldır gözlüğe geçmiş gözleri 10 derece miyop ayrıca Türkiyeye ilk geldiği dönemlerde lasik ile miyopi ameliyatı geçirmiş birisi olarak bu konuda ......(!) sına kadar hüküm verme yetkisine sahibim.

Sizin kifayetiniz nedir??

...Lens gözde 20 gün kalabilir zararı yok diyen bir .....(!) ya cevap yazmak bile aslında zaman kaybıdır.Ama bunları siz okuyupta ders alın diye yazmıyorum başkaları okurda bu konulara önem verir diye yazıyorum.Yoksa size yazılacak şeylerin boş olduğunu merak etmeyin bende anladım.

Yani kısaca hiç bir şeysiniz. Uzun uzun yazdığınıza değseydi bari.

Arkadasim yasca bizden buyuksun ama cocuk gibi anlamsiz bir ergen gerginligi var sende.

Ben 20 gun takiyorum sorunsuz demisim herkes taksin mi demisim.

Biraz oku boyle manali manali unlemli kelimeler falan yazmadan once.

Hadi hayirli gunler tartisip konuyu ortami tatsizlastirmanin luzumu yok.

• Air optix plus hydraglyde'dan biofinity'ye geçilir mi? Ya da air optix aqua ya? Biofinity kutusu 82tlye geliyor ama 4 kutu.

• yasamayürütmeyargı kullanıcısına yanıt
    Hee ben hiç birşeyim peki sen nesin bir molekül mü? öyle yan-ek hesapla arka çıkmaya çalışma kendine..
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyingraper

Arkadasim yasca bizden buyuksun ama cocuk gibi anlamsiz bir ergen gerginligi var sende.

Ben 20 gun takiyorum sorunsuz demisim herkes taksin mi demisim.

Biraz oku boyle manali manali unlemli kelimeler falan yazmadan once.

Hadi hayirli gunler tartisip konuyu ortami tatsizlastirmanin luzumu yok.
    Tıp-sağlık öyle ben yapıyorum birşey olmuyor-iyi geliyor vs vs safsatalarıyla yürümez..Ne yani o zaman kanser olan biri çıksın ben at boku yiyorum iyi geliyor diye ortaya çıksın herkese önersin.

..Hiçbir göz doktoru 20 gün lensi gözünüzde tutun onla yatın kalkın birşey olmaz demez tam tersini söyler önerir.O kornea her gece lensle temas ede ede incelmeye yıpranmaya başlar.Gün içinde göz yaşı salgılandığı halde göz lens takıldıktan saatler sonra yanmaya-kaşınmaya kızarmaya başlar.

..Hele gece uyuyup gözyaşı salgılaması durma noktasına geldiğinde durum ne olur ancak kara cahiller bilmez..siz kendiniz ne isterseniz yapın ama burada millete abuk subuk önerilerde bulunmayın görürsünüz yıllar sonra bu yaptıklarınızın sonuçlarını gözlerinizde..Örnekleri literatürde çookk..

..Ben ıkelalık yapıyorum evet...Ama bildiğim konuda ve mesleğim gereği yapıyorum sizin gibi hariçten gazel okumuyorum ...

• Birader tavsiye vermedik,tecrubemizi paylastik uzatma tartismayalim dedik ama sen israr ediyosun.

Kendini nerede goruyorsun bilmiyorum ama once oku ne yazdigimi.Gerci tovbe haşa sana birsey oku denmez cunku sen yuksek lisans,konferans hepsini bitirmissin.

Lutfen benimle dalasma,isine gucune bak.

Adam haklı beyler dağılınnn 🤓 göz yüzeyden oksijen alıp veren tek organdır çok narindir bence 20 gün lensle yatıp kalkılması bayağı sıkıntı yaratabilir belli bi zaman sonra

Hastane nasıl bir yerse hasta bakıcısından sekreterine hemşiresinden temizlik personeline bu avel gibi hepsi kendini doktor sanıyor.

Ben doktorum abicim. 2 sene çalışsan 2 haftalık göz stajını geçemezsin boş yapma bilgi sahibiyim konuşuyorum diye.

Anlaman o kadar kıt ki.. Adam 20 gün çıkarmayın dememiş, kimse de tavsiye etmez zaten bunu ama bir şey olmuş mu olmamış, sanane yani tecrübe paylaşmış herif.

• Bir süredir ben de lens almak istiyorum ancak takıp çıkarması çok zarar verecek gibime geliyor. Nasıl yapıyorsunuz siz bunu yani o parmak ister istemez göze değecek ve doğal olarak acıtmasa bile zarar verecek. Var mı pratik bir yolu?

İnternette bakındım baya adm elimi gözüme sokuyorum ne olacak bir şey olmaz kafasında. Ben ilerisinide düşündüğüm için böyle diyemiyorum yoksa anlık acısa bile ne olacak ki...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bay Robot kullanıcısına yanıt
    sol işaret parmağım ile alt göz kapağımı aşağıya doğru çekiyorum, sağ işaret parmağıma elip şeklinde tuttuğum lensi irisime bırakıyorum bu kadar parmağım gözümün içine hiç değmiyor.
  • freedom1259 kullanıcısına yanıt
    Çıkartırken de dener misiniz hocam göz kapağının üstünden işaret parmağımızla itirince çıkıyor mu?

• Bay Robot kullanıcısına yanıt
    yok onu çok nazik bir şekilde iki parmağınla lensi üstünden hafif bir şekilde oynatarak çıkaracaksın
  • Biotrue lens solüsyonu kullanıyorum.Solüsyonu uyguna alabileceğim bildiginiz fırsat var mıdır? Şu an en uygun tanesi 20tl 300 ml bulabildim.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.