Şimdi Ara

Lens Fırsatları (Ana Konu) gözlük sevmeyenler içeri :) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
141
Favori
78.528
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sigona

Lensmarkette Biotrue solüsyonda %50 indirim varmış
    Biotrue 300 ml 19,95 TL
    saolun hocam aldım 1 kutu
  • Night Stalker Batman kullanıcısına yanıt
    Aldınız mı bilmiyorum ama oasys de yakında bulanıklık yapıyor biraz. Gözümde lens varken kapının dürbününden baktığımda hiçbir şey göremiyorum mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lensci.com dan aldım,fiyatlar baya uygun.

Johnson & Johnson lot numaralarını gönderdim. Orjinal bilgisi geldi.

Öncelikle ürünlerimiz ile ilgili bizimle irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

İlettiğiniz ürünün LOT numaraları incelenerek gerekli kontrolleri yapılmıştır.
    İlettiğiniz Acuvue ürünlerine ait LOT numaraları kontrol edilmiştir ve ürünler orijinaldir.

Saygılarımızla,
    Johnson & Johnson Vision Care
  • diyorum ki, bu konu altında, aynı anda göz laser çizdirme operasyonları fırsat ve teknolojisi paylaşımları da yapsak?

• Arkadaslar miyop ve astigmat numaralarini len alirken online nasil bulacaz ben bir turlu hangisi hangisi cozemedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Toric/astigmatism yazan lenslerden seçeceksiniz. Orada miyop için ayrı, astigmat için ayrı kısım çıkıyor numara seçmek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmadilimi -- 9 Nisan 2019; 9:20:26 >
  • elmadilimi E kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.
  • Yıllardır lense geçicem diyorum ama bi türlü cesaret edemedim.Gözlük artık sıkıntı veriyor,her aldığım gözlüğün bir süre sonra ayarı bozuluyor.Bu yaz kesin geçicem.
  • şu an biofinity fiyatları piyasada ne alemde ?
  • Yukarıda bir arkadaş kullanılmış lens falan yazmış. Sitelerin böyle bı satış yapma durumu olabilir mi yav? Lensde iade olmaz sonuçta di mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Magnum44 kullanıcısına yanıt
    Lenste bazı yerler açılmamış blisterleri iade alabiliyor ama bence onlar yeniden müşteriye satılmıyor, kutusuz sonuçta. Optik mağazalara ve göz doktorlarına veriliyordur numune olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost_41

lensci.com dan aldım,fiyatlar baya uygun.

Johnson & Johnson lot numaralarını gönderdim. Orjinal bilgisi geldi.

Öncelikle ürünlerimiz ile ilgili bizimle irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

İlettiğiniz ürünün LOT numaraları incelenerek gerekli kontrolleri yapılmıştır.
    İlettiğiniz Acuvue ürünlerine ait LOT numaraları kontrol edilmiştir ve ürünler orijinaldir.

Saygılarımızla,
    Johnson & Johnson Vision Care
    Reçete istedi mi?

• lensmarketten yıllardır alışveriş yaparım, sahte lens derdi vs yok müşteri memnuniyeti çok yüksek ve fiyatları çoğunlukla iyi, lens solüsyonu hediyesi de oluyor. iyi ki varlar :)
  • Bioinfinity 4 kutu alacam kampanya falan varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: welowis

lensmarketten yıllardır alışveriş yaparım, sahte lens derdi vs yok müşteri memnuniyeti çok yüksek ve fiyatları çoğunlukla iyi, lens solüsyonu hediyesi de oluyor. iyi ki varlar :)
    Son aldıgım lensin bir tanesi üzerinde yazan numara çıkmadı , bu sabah taktım , iki gözümde aynı numara ama sol taraf bulanık , dedim hayırdır 2 3 defa cıkarıp temizleyip taktım aynı.Hatalı üretim galiba , iletişime geçtim bakalım ne yapacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __nikolaus__

Son aldıgım lensin bir tanesi üzerinde yazan numara çıkmadı , bu sabah taktım , iki gözümde aynı numara ama sol taraf bulanık , dedim hayırdır 2 3 defa cıkarıp temizleyip taktım aynı.Hatalı üretim galiba , iletişime geçtim bakalım ne yapacaklar.

Alıntıları Göster
    hatalının yerine yenisini gönderiyolar , seviyorum lensmarketi.
  • HmB_SaL kullanıcısına yanıt
    evet
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    memnuniyetinizi gözetecek bir çözüm sunacaklardır. daha önce benim de memnuniyetsizliklerim oldu marka-model bazında. yardımcı oldular sağolsunlar. tek sorun bazen ellerinde ürün olmuyor ve bunun için beklemeniz gerekiyor. başka yerden almak yerine beklemeyi yeğliyorum açıkçası.
    Sorununuzun çözüme kavuşmasına sevindim :)
  • Bioinfinity 4 kutu alcam en uygun nereden alabilirim

• Lensci.com
    1-Day Acuvue Moist
    https://www.lensci.com/1-day-acuvue-moist

bu açık ara diğer sitelerden daha ucuz,
    güvenilir site midir?Ğ reçete istyior ne demek? hata olamsın numaralarda diye mi yoksa kesinlikle kabul etmiyorlar mı

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.