Şimdi Ara

Lens Gözüme Yapıştı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
17.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: inexyz

quote:

Orijinalden alıntı: woper_93

quote:

görmenle ilgili sorun yoksa korneanın önünde de değildir.
    aynanın karşısına geçip gözünü iyice açıp lensi bulup gözünü kırparak çıkarmayı dene. bir şekilde gözün arka taraflarında katlanmış halde duruyordur.
    iyice yapıştığını düşünüyorsan refresh tarzı gözyaşı damlası damlat. göz iyice ıslandığından yabancı cisim dışarı kendiliğinden çıkacaktır.
    panik yapma sakın,
    daha önce gözümün arkasına lens kaçtı zorda olsa çıkarmıştım.

Gözümün arkasına benimde kaçmıştıda bu öyle değil. Şu anda kornea'nın üzerinde duruyor lens fakat korneaya yapışmış bir şekilde lensi cuma günü çıkarttım fakat bi terslik oldugunu anlamıştım çünkü bayağı ince gelmişti lens şimdi baktım lens ortadan ikiye bölünmüş yarısı hala korneanın üzerinde duruyor. Yarın doktora gideceğim ben bunu mümkün değil çıkartamam tek başıma.

gözyaşı damlası bulabilirsen iyice ıslatırsan kolayca çıkar.
    kesin emin değilim ama solüsyon damlatarakta çıkarabilirsin.
    iyice ıslandığında lendi parmağınla hafif hafif aşağı kaydır zorlama sakın.
    hiç olmazsa iki parmağınla çimdikleyerekte çıkarabilirsin.
    YADA SEN EN İYİSİ DOKTORA GİT. NE OLUR NE OLMAZ BİŞEY OLACAK BAŞIMIZA KALACAK

YADA SEN EN İYİSİ DOKTORA GİT. NE OLUR NE OLMAZ BİŞEY OLACAK BAŞIMIZA KALACAK 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Demek ki lens gözünde kurumuş. Damla vermedi mı doktorun. Of cok kötü olmuştur o. Ben de 4yildir kullanıyorum. Ben geceleri çıkartıyorum. O lenslerden alma. Acile koş bence.

• kuledibi göz acile git hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Lens alacaktım bu konuyu görünce vazgeçtim, kornea a yapışmalar, gözün arkasına kaçmalar

Aynen ha bende tırstım.Lens yüzünden gözünü kaybeden bile var.Artık ya ameliyat ya da bir şey takmadan yaşayacağız.

Korkmayın beyler , gözlükten sonra lens takınca yeniden doğuyorsunuz. İlk takmaya başladığınızda sizde herkes gibi ilk 1 ay her gün takıp çıkaracaksınız ama bir süre sonra sıkacak bu sizi. Ben 3-4 günde bir çıkarıp takıyorum , problem olmuyor. 1 aylık lensi 6 ay hiç çıkarmadan kullananı bile duymuştum.

Lens yüzünden gözünü kaybeden adam dikkatsizdir. Elleri temiz olmadan lensi çıkarmaya çalışmıştır , iltihaplanmıştır gözü. Veya tırnakları uzundur çıkarmaya çalışırken gözüne zarar vermiştir. Ya da 1-2 ay hiç çıkarmadan kullanıp bu süre içinde bir zarar vermiş olabilir gözüne.

Lensi uzun süreli kullanmak iyi değil , en çok 3 sene kullanılmalı bence sonra da lazer ameliyatı olunmalı. Ameliyat olmam daha teknolojinin gelişmesini bekleyecem diyen varsa da 3 yıl lens kullanıp 1 sene ara verip o 1 sene içinde gözlük kullanmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Lens alacaktım bu konuyu görünce vazgeçtim, kornea a yapışmalar, gözün arkasına kaçmalar

Aynen saçma sapan fanteziler
  • quote:

Gece - gündüz kullanılabilen aylık lenslerden almıştım ameliyat öncesi çıkartmam gerekti ve çıkarttım fakat çıkartırken lens ikiye bölünmüş ve bir parçası gözümün içinde kalmış daha yeni farkettim bunu nasıl çıkartabilirim bilgisi olanlar yazabilirse sevinirim.

Lensi yara bandı gibi düşünün yara bandının yapışkanlı kısmındaki plastigi soyduğumuz şekilde lens soyuldu gözümde tam anlatamadım.

son durum ne

• quote:

quote:

Gece - gündüz kullanılabilen aylık lenslerden almıştım ameliyat öncesi çıkartmam gerekti ve çıkarttım fakat çıkartırken lens ikiye bölünmüş ve bir parçası gözümün içinde kalmış daha yeni farkettim bunu nasıl çıkartabilirim bilgisi olanlar yazabilirse sevinirim.

Lensi yara bandı gibi düşünün yara bandının yapışkanlı kısmındaki plastigi soyduğumuz şekilde lens soyuldu gözümde tam anlatamadım.

son durum ne

Son durum lens gözümde kalmamış. Üstte bir link atmıştım o durumdaymışım bende iyiki zorlamamışım bildiğiniz korneayı lens sanmışım sökmeye çalışıyomuşum ben.

• quote:

Neredeyse 1 ay takılı kaldı gözümde şuan çok kötü 3.5 atıyorum birşey olacak gözüme diye

1 ay nedir ya. en fazla haftada bir 1 günlüğüne de olsa çıkarman gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EinsteinModOn

quote:

Neredeyse 1 ay takılı kaldı gözümde şuan çok kötü 3.5 atıyorum birşey olacak gözüme diye

1 ay nedir ya. en fazla haftada bir 1 günlüğüne de olsa çıkarman gerekir.

Üşengeçlik ve unutkanlık birleşince
  • eiiyyyyyy tansiyonum dustu la
    kim upladi olm bu konuyu.. sey yap ya, gozune elektrik supurgesini sok ve calistir o ceker
    te allam

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.