Şimdi Ara

*** Lens Kullananlar , Almak İsteyenler ve Tavsiyeler *** (261. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.680
Cevap
112
Favori
668.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @KindredX Bugün ilk 2 saat bulanıktı biraz daha sonra düzeldi ve gerçekten acısız, batmasız yani sıkıntısız kullandım, ilk günler çok sıkıntılı gerçekten. Kıyamet senfonisi mentionda çıkmadı nedense: Kesinlikle ilk başta beyaz yere bile dokunamıyordum istemsiz kırpıyor göz fakat bugün 20 saniyede çıkardım mesela lensi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben toric lens kullanmaya başladım, 1 ay oldu fakat sol gözüm bir türlü lensi kabul etmedi. Acuvue kullanıyordum, bg'yi büyütüp air optix aldım, umarım uyar artık 🙁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi day_dreamer -- 4 Mayıs 2017; 2:24:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 yıldır lens kullanıyorum. Ve tek bir marka kullandım. Aqua quays mıdır nedir ondan :) bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım. Zira hijyene dikkat ediyorum. Yalnız lens gözümde 10 saatten fazla kaldığında acayip yorgunluk çöküyor, sanki uykum gelmiş gibi. Eve geldiğimde lensi hemen çıkartıp gözlük kullanıyorum. Korneamda incelme yok gayet iyi, hiçbir sorunun yokmuş. Ameliyat olmayı düşünüyorum lazer ile ama korkuyorum.

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CDBD59518 -- 16 Mart 2018; 21:21:25 >
  • Arkadaşlar biofinity toric lens kullanıyorum Lens solüsyonu konusunda sıkıntı yaşıyorum Opti-Free ve Bio True solüsyonlarım var sanki opti-free biraz fazla kuruluk yapıyor gibi yine Bio-True almak istiyorum ama sizin bildiğiniz daha iyi bir solüsyon var mı ?
    Biofinity lensle daha uyumlu olacak veya Lens solüsyonlarında en doğal ve sağlıklısı hangisi bu konuda bilgili bir arkadaş var mı ?
  • flat_kil kullanıcısına yanıt
    Özellikle astigmat olan arkadaşlar kesin denesin acuvue oasys en iyisi diye onunla lens kullanmaya başladım ama neredeyse vazgeçecektim lens işinden... ta ki Biofinity alana kadar.
  • dvrm155 kullanıcısına yanıt
    Acuvue toric almıştım ben de ama gözüme uyum sağlamadı, sol taraf sürekli battı. Air optix aldım, şu an rahatım ama Acuvue çok daha inceydi. Air optix çok kalın. Biofinity'nin astigmat lensleri nasıl? Kalın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: day_dreamer

Acuvue toric almıştım ben de ama gözüme uyum sağlamadı, sol taraf sürekli battı. Air optix aldım, şu an rahatım ama Acuvue çok daha inceydi. Air optix çok kalın. Biofinity'nin astigmat lensleri nasıl? Kalın mı?

Accuve ile arasında bir fark hissetmedim ancak Air Optik kullanmadığım için onunla kıyas yapamıyorum ancak hava geçirgenliği Accuve den fazla...Yani accuve kadar iyi hatta belki daha iyi bir lens

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dvrm155 kullanıcısına yanıt
    Bence de kesinlikle, neredeyse 3 senedir biofinity kullanıyorum ve çok beğeniyorum. Bundan önce de neredeyse bütün popüler markaları denedim ama en sağlıklıdı biofinity idi. Siz solüsyon sormuşsunuz bende opti free express i kullanıyorum solüsyon olarak ve biraz kuruluk yapıyor fazla nemli bırakmıyor lensi. Opti free pure moist i övüyorlar geçende bir arkadaşda kesinlikle denememi tavsiye etmişti. Siz opti free nin hangi modelini kullandınız ? Bioture ye gelecek olursak da bu konuda bir yorum yapamayacağım çünkü o solüsyonu ben kullanamadım maalesef gözümde alerji belirtisi yaşadım ve doktor daha kullanmamamı tavsiye etti. Kullanıcı yorumlarım bu şekilde. :)

Bende opti-free express kullandım hocam ama sanki ilk lensi takarken bile gözümü yakıyor kolonya değmiş gibi... Bio true sanki su gibi rahat oluyor ...sizin dediğiniz opti-free moist de deneyim bari küçük bir kutu...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Pure moist kullanıyorum, express ile çok bir farkını göremedim.

• Yarin ben de 14 sene gozluk kullandiktan sonra lense geciyorum bunun tek nedeni de çok sevdigim numarali güneş gözlüğümün çalınması oldu. Yeni numarali cam fiyarlari almis basini gitmis ve her sene gunes gozlugu degistireyim yapamiyorsun. Bakalim yarın lense geçip yeni bir hayata merhaba diyeceğim :D numaralarim biraz yüksek umarim memnun kalirim

• lensmarketten biofinity toric deneme lensi istemiştim, bugün yollayacaklarmış. Bir de onu deneyelim bakalım.
  • Lensmarket deneme lensi yolluyor mu ya ?

• Arkadaşlar şu anda Acuvue Oasys kullanıyorum.

Ölçüler:

D: -1
    BC: 8.8
    DIA: 14.0

Solüsyon olarak da Bausch + Lomb Biotrue kullanıyorum.

Lens ve solüsyon tavsiyesi rica ediyorum. Sürekli lens takmam, gözüm çok bozuk olmadığı için. Sadece spor yaparken, haftasonu dışarı çıktığımda vs. Sabah takıp akşam çıkarıyorum. Gözlerim biraz hassas, hafif ağrı yapıyor. Akşama doğru da gözüm kızarıyor. Çıkardıktan sonra rahatlıyorum. Başka bir marka tercih etmek istiyorum fakat ölçüler her markada farklı. Sizin önerebileceğiniz model var mıdır?
  • toric lens kullanıyorum. marka olarak oasys kullandım memnun kalmadım. ondan önce air optix kullandım memnun kalmadım. purevision hd2 denedim. ilk kutusundan çok memnun kaldım. ama ikinci kutusu yazın klimaların çalışma zamanına gelince bu da problem yaratmaya başladı. biofinitiy aldım en son. diğerlerine göre daha çok memnun kaldım. ama bir kutu bitti. her zaman sipariş verdiğim siteden sipariş geçtim. ellerinde benim lensten olmadığını firmadada olmadığını ancak yurt dışından getirtebildiklerini söyledi. yurtdışından gelmeside 8-10 hafta arası oluyormuş. haftasonu lensi yanlışlıkla kutu dışında bırakınca atmak zorunda kaldım. hd2 ye geri döndüm ama illaki bir lens almam lazım. farklı bir lens alayım diyorum bu seferde. seçenekler

Sauflon Clariti Toric
    Zeiss (Wöhlk) Contact LIFE TORIC
    Cooper Vision Biomedics TORIC

3ünden birini kullanan varmı. satış sitesindeki yorumlar çok kafa karıştırıcı. bir tanesi çok memnun kaldı diyor diğer rezalet diyor.yorumların bu kadarda değişken olması normal değil sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul615 -- 23 Mayıs 2017; 11:16:59 >

• bende 4.5 aydir acuve oasys toric lens kullaniyorum.ilk lensim oldugu icin bi kiyaslama yapamiyacagim fakat air optix ve bioinfinity yi denemek istiyorum. benim sag sol goz degerleri farkli bc 8.4 8.5 bu degerlere uyan tavsiye edebileceginiz bi torik lens varmi, herkes bioinfinity yi ovuyor ama bc 8.9 kullansam sorun yaratirmi? birde deneme lens bulabilecegim int.sitesi gozlukcu vs bildiginiz bir yer varmi arkadaslar.

• quote:

Orijinalden alıntı: flat_kil

Bence de kesinlikle, neredeyse 3 senedir biofinity kullanıyorum ve çok beğeniyorum. Bundan önce de neredeyse bütün popüler markaları denedim ama en sağlıklıdı biofinity idi. Siz solüsyon sormuşsunuz bende opti free express i kullanıyorum solüsyon olarak ve biraz kuruluk yapıyor fazla nemli bırakmıyor lensi. Opti free pure moist i övüyorlar geçende bir arkadaşda kesinlikle denememi tavsiye etmişti. Siz opti free nin hangi modelini kullandınız ? Bioture ye gelecek olursak da bu konuda bir yorum yapamayacağım çünkü o solüsyonu ben kullanamadım maalesef gözümde alerji belirtisi yaşadım ve doktor daha kullanmamamı tavsiye etti. Kullanıcı yorumlarım bu şekilde. :)

Bilgisayar ve telefon ekranında bulanıklık yapıyor mu? Acuvue Oasys ve Air Optix kullandım. İkisinde de aynı sorunu yaşadım. Air Optix'ten Acuvue Oasys'e göre daha memnunum ama şu bulanıklık olayı can sıkıcı.

• ettunc kullanıcısına yanıt
    Ben 1-2 saat ekrana baktığım zaman bir sıkıntı yaşamıyorum ama uzun süre de ekrana baktığım zamanlar olmuyor maalesef o yüzden uzun sürede nasıl performansı var bilemiyorum.

• Merhaba arkadaşlar. Bugün muayene oldum. Lense geçiş yapacağımı söyledim. Doktor acuvue marka lens yazdı. Bir çift lens verdi deneme amaçlı kullanmam için. 4-5 gün kullan bir sıkıntı olmazsa al dedi. Birkaç sorum var:

1-Reçetede lens markası yazıyor, ben istersem farklı marka lens alabilir miyim aynı reçeteyle?
    2-Birkaç defa sormama rağmen lensleri 1 ay çıkarmazsam bir sorun olmayacağını haftada 1 gece solüsyonda bekletmemin yeterli olacağını söyledi. Ama internette okuduklarıma göre her gece solüsyona koyulması tavsiye ediliyor. Doktorun dediği gibi kullanmak sakıncalı mı?
    3-Şu an verdiği deneme lensini kullanıyorum. Yüzümü yıkadıktan sonra 4 4lük görüyorum etrafı. Ama bir süre sonra odaklamada sıkıntı yaşıyor gibi hissediyorum. Ya da nasıl desem gözüme damla damlatılmış da su taneciği görüşümü engelliyor gibi. Bir kere kırpınca düzeliyor. Bir süre sonra tekrar aynı şey oluyor. Bu normal mi, geçici mi?

• 
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.