Şimdi Ara

*** Lens Kullananlar , Almak İsteyenler ve Tavsiyeler *** (272. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.680
Cevap
112
Favori
668.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OctaCore

Temel Eğri = Base Curve = BC = 8.6 senin değerin.
    Çap değeri yok. Birde aşağıdaki yazıları okuyabiliyor musunuz hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Çap değeri çok önemli değil, bende bi fark yaratmadı 14.00 da kullandım 14.20 de. Fark göremedim. Bc değeri de farklı farklı kullandım . Benim göz 8.8 olmasına rağmen 8.6 kullandım genel olarak. Alttaki yazılarda ise aylık lens,günlük değiştir yazıyor. Lens markası ise sanırım Air optik HydraGlyde yazmış emin olamadım . Markayı deneyerek uygun olanı kullanırsınız. Varsa deneme lensi ile denemenizi öneriririm. İlk 1 hafta batma yanma yapabilir belki, sonra alışınca düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OctaCore

Çap değeri çok önemli değil, bende bi fark yaratmadı 14.00 da kullandım 14.20 de. Fark göremedim. Bc değeri de farklı farklı kullandım . Benim göz 8.8 olmasına rağmen 8.6 kullandım genel olarak. Alttaki yazılarda ise aylık lens,günlük değiştir yazıyor. Lens markası ise sanırım Air optik HydraGlyde yazmış emin olamadım . Markayı deneyerek uygun olanı kullanırsınız. Varsa deneme lensi ile denemenizi öneriririm. İlk 1 hafta batma yanma yapabilir belki, sonra alışınca düzelir.

Şu 30lu günlük kullan at lensleri mi kastediyorsunuz hocam? Keşke deneme lensi olsa ama malesef yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Günlük lensler değil, hergün akşam çıkar anlamında dedim. Lens marketi ara varsa ellerinde g

Günlük lensler değil, hergün akşam çıkar anlamında dedim. Lens marketi ara varsa ellerinde gönderirler

• lenste yakını bulanık görme neden olabilir fikir verebilecek var mı

• Arkadaşlar Merhaba;

Gözümde Astigmat var (değerini bilmiyorum) ve numaralarım da 3,50-4 galiba. Toric lens kullanacağım sanıyorum. Nerede ADAM GİBİ MUAYENE olabilirim arkadaşlar. önceki çok fiyaskoydu malca bir lens önerdi ve alışamadım. AKS değerini bile konuşabilecek bi doktor olsun.
  • arkadaşlar ben toric klens alıcam temel eğri 8.70 olması gerekiyor ve astigmat kısmı sol 2.75 sağ 2.25 olması gerekiyor hepsine baktım 2.25 den yukarı yok olanlarında temel eğrisi 8.60 nasıl bulabilirim bir yardım etseniz sağolun şimdiden :)
  • Hocamlar ya ben lensi dün akşam çıkardım öğlen dışarı çıkacağım lens kabının kapağını açtım lensin kenarı yırtılmış tek parçaydı koyduğumda neden oldu oldu anlamadım vallahi solüsyonu döküm çalkalıyorum ama sert mi davrandım acaba bir şey olmaz diyerek kenarı hafif yırtık lensi bir de gözüme taktım nasıl batıyor hemen çıkardım attım ama anlamadığım konu lens nasıl yırtıldı başlayalı 2 gün oldu takmada sorun yok ama çıkartırken 20 dk uğraşıyorum acaba çıkarttırken yırttımda haberim mi olmadı anlamadım vallaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 14 Ağustos 2018; 21:17:4 >
  • Metufkcr kullanıcısına yanıt
    Kabını kaparken yırtmışsınızdır

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2A43DC470

Bu mesaj silindi.
    Gözlük tak. olmuyorsa olmuyordur gözlüğün nesi var
  • ben lens kullanmaya başlıycam sipariş ettim lens elime geçti ama ben parmağımı gözüme sokamıyorum gözlerim kendi kendine kapanıyor ne yapmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altıpatlar

ben lens kullanmaya başlıycam sipariş ettim lens elime geçti ama ben parmağımı gözüme sokamıyorum gözlerim kendi kendine kapanıyor ne yapmalıyım
    up yok mu cevap veren
  • Altıpatlar kullanıcısına yanıt
    Gözünle yukarı bakıp gözün beyaz tarafına lensi yapıştır. Deneme amaçlı ellerini yıkayıp, ayna karşısında göz bebeğine denemeye çalış ondan sonra da gözünle yukarı bakıp göz beyazına parmağını değdir. Ne demek istediğimi anlayacaksın

• OctaCore kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altıpatlar

ben lens kullanmaya başlıycam sipariş ettim lens elime geçti ama ben parmağımı gözüme sokamıyorum gözlerim kendi kendine kapanıyor ne yapmalıyım
    Ben lens almak istiyorum ama bende gözüme parmağımı kesinlikle yaklaştıramıyorum bile, göz damlası bile zor döküyorum. Bu yüzden tereddütteyim, acaba kullanabilir miyim,siz alıştınız mı?

Bu arada illa özel hastaneye mi gideceğiz doğru dürüst lens muayenesi için, bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicolai Tesla

Ben lens almak istiyorum ama bende gözüme parmağımı kesinlikle yaklaştıramıyorum bile, göz damlası bile zor döküyorum. Bu yüzden tereddütteyim, acaba kullanabilir miyim,siz alıştınız mı?

Bu arada illa özel hastaneye mi gideceğiz doğru dürüst lens muayenesi için, bilgisi olan var mı?

Alıntıları Göster
    bi kere takmaya çalıştım gözümü kırpıyorum sonra lens katlanıyor düzeltip deneye deneye taktım çıkarırken zorlandım kenara koydum daha da takmadım ama takıcam 2 gün sonra

• 3 derece miyop iken olmuştum ben 18 yaşımda oldum doktor bana yaşın genç demedi şimdi öğrendim ki 25 yaşından önce çizmeyi tavsiye etmiyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicolai Tesla

Alıntıları Göster
    Hastaneye gitmen lazım birde YouTube video falan izle lens nasıl takılır yardımcı olur ama unutma lens Bir süre sonra kuruluk yaptırıyor. Doğru lensi bulman lazım gözüne.

• Merhaba değerli forum üyeleri bugün lens almış bulunmaktayım doktorum air optix hydraglyde önerdi ve onu aldım ilk defa lens kullanacağım önerileriniz var mı bir kaç youtube videosu izledim sizinde önerileriniz varsa sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.