Şimdi Ara

*** Lens Kullananlar , Almak İsteyenler ve Tavsiyeler *** (274. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.680
Cevap
112
Favori
668.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hiçbir sitede stok yok senelerdir. Lensmarkette de stok sorunuz yazıyor zaten. Birkaç sene öncesinde yaptığım araştırmalara göre üretim kalktığını okumuştum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • flat_kil kullanıcısına yanıt
    Olabilir o zaman dediğin gibi ben stok varsa lens market getirir sanıyordum diğerlerinde zaten yok yorumları var sadece. Kalkmış olabilir tamamen.
  • 0nime-N0-Kyo kullanıcısına yanıt
    23-25 arası çizdirirsek peki, artma şansı yok demi numaranın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu hortlatıyorum.sağ gözümde 4.5 sol gözümde 4 derece miyop var.aynı zamanda ikisinde de 0,25 astigmat var.8 yıldır gözlük kullanıyorum ancak spor yaparken çok zor oluyor.Lens kullanmak istiyorum ama sadece spor yaparken kullanacağım yani gündelik yaşamımda gözlüğe devam edeceğim.Maaliyet hesaplaması yapabilecek bir dost arıyorum.Yardımlarınızı bekliyorum
  • doktorguzman kullanıcısına yanıt
    merhaba.
    lens muayenesi olun gözünüzün çapına göre günlük lens alabilirsiniz.
    ben günlük kullan at olarak bunu kullanıyorum pc başında lens kuruyor ,pc karşısı haricinde memnunum,sizin isteklerinizi karşılar.

www.lensmarket.com
    1DAY ACUVUE® MOIST 30 lu Kutu Saydam Lens
    https://www.lensmarket.com/johnson/moist

1DAY ACUVUE® MOIST 30 lu Kutu

kutuda 30 tane var yani 15 çift var.kutusu 60 tl.
    15 sefer gider.yanına solüsyon almaya gerek yok.

normaldede 5-6 yıldır lens kullanıyorum,her sabah takarım,akşam çıkarırım.
    yıllarca boşuna gözlüklü gezmişim. :)
    göz numaram 3,50 miyop.
    3 tanesi 90 tl yani aylık 30 tl lens.
    aydada 1,5 kutu solüsyon bitiyor.
    30 tl de o.
    aylığı 60 tl ye geliyor.
    sabah 9 akşam 6 pc başındayım gram sıkıntı olmuyor lensle.
    düzenli kullandığımda bu marka.

biofinity

www.lensmarket.com
    Biofinity Saydam Lens
    https://www.lensmarket.com/cooper-vision/biofinity2

• kral1840 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar maddi sebeplerden dolayı bir hafta sonra ancak sipariş geçebilirim lens acaba deneme lens nerede bulabilirim lensmarket aradım yoktu ellerinde acaba özel hastaneleri arasam verirler mi ücret karşılığı

• Deneme lensi maalesef yok hiç bir yerde artık vermiyorlar ama lens market şunu yapıyor sen hangi lensi denemek istiyorsan o lensi al 2 gözde farklı ise iki kutudan da aynı şekilde birini aç ve 1 hafta dene eğer uyum sağlarsa kullan sağlamaz ise tekrardan lensi yerine koyup lens marketi ara sana bir adres veriyorlar oraya gönder başka bir lens iste.

Bu şekilde yapabilirsin ben yapmıştım bir sıkıntı çıkarmıyorlar.
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Bir hafta eski lensle idare edicez artık hocam :) diğer bahsettiğiniz şey hakkında bilgim var sağolun teşekkür ederim

• bundan 2-3 yıl önce ankara ulucanlar göz hastanesinden(devlet hastanesi) lens muayenesi için 1 ay sonraya randevu aldım.
    orada lens verdiler denemem için.
    memnun kaldım,o günden beri biofinity kullanıyorum.
    şimdi durum nedir bilmiyorum.
    hocam maalesef artık vermiyorlar dün sordum 65 lira muayene ücreti+25 lira deneme lens parası istiyorlar. 90 lira bir kutu lense tekabül ediyor. O yüzden bir abimden rica Edip sipariş verdim .

Accuvue astigmatism kullanıyorum ben şuan şahsen oldukça rahat bir lens hiç hissetmiyorum fakat 10 gün sonra kalite düşüyor.

Air optix ile başladığım bu macerada Air optixin sağ gözümde kayması oynaması batması sonucu biotifiny geçtim gerçekten lensler arasında en mükemmel görüş kalitesine sahip lens fakat onunla da barisamadik kuruluk ve rahatlık acucvue gibi değil maalesef

• bende biofinity nin gün içindeki performasnından memnunum.
    sabah 9 akşam 6 ya kadar pc başındayım gram sıkıntı yok.
    gece 12 gibi bulanmaya başlıyor görüntü,beni çıkar diyor.
    bende her akşam çıkarıyorum,sabah takıyorum.
    havuzda,hamamda,denizdede günlük kullan at 1DAY ACUVUE® MOIST 30 lu Kutu aldım onu kullanıyorum.
    pc başında çok başarısız ama mikrop bulaşabilecek yerlerde aylık lensi harcatmıyor.tavsiye ederim.
    Sağolun hocam aldım kenara bir not

• Çarşamba gece sipariş verdim bugün öğlen lensler elime ulaştı Biofinity 2 kutu aldım 2 gözde ayrı çünkü oasyss den sonra bunları deneyecem daha önce denedim ama şimdi tamamen deneyimlemiş olacağız.
    hayırlı olsun,inşallah memnun kalırsınız hocam.
    yaklaşık 3 yıldır biofinity kullanıyorum.
    çok memnunum,sadece gece 12 gibi gözümü yoruyor çıkar beni artık diyor.
    her sabah takıp akşam çıkarıyorum.
    genelde unutuyorum 1 aylık süreyi geçip 2 aya yaklaştığım oluyor,onuda lensin gündüzde donmasından anlıyorum,yeni pakete geçiyorum :)
    Damla kullanıyorum ben çok fazla kullanmam saolun. Siz nasıl kullanıyorsunuz mesela ben kullanmadığım zamanlar kabında kalıyor atıyorum 1 hafta kullanmıyorum kabında solüsyonla kalıyor ama bunu süreden saymıyorum bazıları 1 ay dolduğu anda atman lazım diyorlar. Bence yanlış kullanamadığın sürece kabında kalsın solüsyonu yenile yeter kullandığın süreleri sayıp öyle yapıyorum şu ana kadar bir şey olmadı.
    ben bazen 2 ay kullanıyorum.onun için süre 1 ay net değil.

her akşam çıkarıp sabah takarım.

lensde altın kural:
    lense ve gözüne değerken elin herzaman temiz olsun.

her lens takıp çıkarırken önce kabı açın sonra elinizi yıkayıp durulayıp lensi alıp takın .

5-6 yıldır lens kullanırım.
    2 kere gözüm mikrop kaptı ikisindede amaan nolacak diyip elimi kabı açtıktan sonra yıkamamıştım,açmadan önce yıkamıştım.
    son 2-3 yıldır çok şükür sıkıntı yok.
    eğer lensi çıkaramayacak bir ortamdaysam,misafirlikte falan lensle yatıyorum.
    Tamamdır yalnız lens ile ben yattığım için daha sonrasında kuruluk sorunu çıktı bana göre solüsyon her zaman yanınızda ve bir kap alın derim yada göz damlası olsun. Başlarda bir şey olmasa bile sonrasında çok büyük sıkıntılar olabiliyor. Saolun bilgilendirmeler için.
  • elimde açılmamış 3 paket air optix aqua -4.25 lens var. Numaram arttığı için kullanamıyorum. İsteyen olursa pm atsın.
  • Beyler lensleri nerden aldınız bilmiyorum ben oasys torik kullanıyorum sıkıntı yasamadım. uyuyorumda geceleri. bu arada lensleri nerden alıyorsunuz ben en ucuz bulduğum yer akmerkez de magrabi diye bir yer var 4 kutuda 1 kutu hediye ediyolar lens marketten %30 daha ucuzlar
  • oflu_zehir O kullanıcısına yanıt
    ben lensmarket den alıyorum 4-5 yıldır.

normal optiklerden fiyat almıştım daha pahalıydı.
    birde oturduğum yere geliyor netten alınca.
  • 
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.