Şimdi Ara

*** Lens Kullananlar , Almak İsteyenler ve Tavsiyeler *** (276. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.680
Cevap
112
Favori
668.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gün içerisinde gözü su ile yıkamak, göz kuruluğuna iyi gelir ve gözü mikroplardan arındırır
  • Arkadaşlar çocukluktan beri gözlük kullanirim, Bugün lense geçiş yaptim.(astigmat+miyop)
    Dunyagozden deneme aldim fakat çok uğraştım muhtemelen lensleri cok ugrastigim ve bozduğum için sürekli sisli gordum ve gözlerim aşırı kanlanma yapti.
    Lensmarketten ayni derecede yeni lens aldim.(gözler bir kaç gun dinlendi) Bugün taktım.
    Sorum şu, gözlük kadar net degil, gozluksuz kadar da bulanık değil. Bazi yorumlara baktım alışma süreci varmış zamanla duzelebilir gibi yorumlar gördüm. Deneyimi olan var mi ayni konuda..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o degilde bende gozluk sonrasi birde lens deneyeyim dedim. 4 kutu lens aldim ( iki gozde ayni numara ) lensler 1 aylik olandan, simdi ben bu lensleri actiktan 1 ay sonra atmak zorunda miyim? fazla kullanmadim 2 haftada 3 defa taktim, 1 ay dolunca atmayip kullansam ne olur? zaten kutuda solusyonda bekliyor hep.

• Arkadaşlar merhaba. Gözlük kullanıyordum artık lense geçeceğim. Sağ göz 1 miyop, 0.75 astigmat, sol ise sadece 0.75 astigmat. Lensmarket biofinity nin deneme lensini gönderecekti birer adet fakat ikisini de sadece sağ gözüme göre göndermişler. Ben de sadece sağa takıp bir deneyeyim dedim bakalım takabilcem mi yanma, batma bir şey olcak mı diye. 5-10 dk uğraştım taktım bir şekilde fakat şu an sulanma var gibi ve bulanık görüyorum sol gözümü kapattığımda. Sizce bu durum normal mi?
  • madamcoco M kullanıcısına yanıt
    benim de temel eğrim 8.4 -8.5 ti fakat ben de bioinfinity torik aldim iyiki de almisim yillardir sorunsuz kullaniyorum.daha once acuve oasys vs kullandim ama hic biri bioinfinty nin yanina yaklasamaz bile.kimisi gozun de durmaz duser dedi kimi buyuk gelir bioinfinty 8.9 dedi ama hic oyle birsey yok gonul rahatligiyla alabilirsin illa birebir ayni olacak diye birsey yok.buyuk olmasi sorun cikarmaz. asil kucuk olursa sorun olur.solusyon olarak ta biotrue oneririm hepsini denemis biri olarak.ben lensleri lensmarketten kampanyali aliyorum.solusyonlari ise n11 yada hepsiburada gibi magazalardan 2 li 3 lu set kampanyali olarak daha uyguna geliyor.

• esnokta E kullanıcısına yanıt
    Bu nasıl oluyor yüzümüzü yıkıyoruz ama gözü su ile yıkamak hadi gözyaşı damlası tamam o biraz tuhaf.
  • Holy Templar kullanıcısına yanıt
    süre tutman lazım 1 ayı geçtiyse ama sen tam 1 ay boyunca kullanmadıysan ona göre kullan ama şunu unutma lenslerin oksijen geçirgenliği hemen kaybolur aynısını bende yapıyorum eğer bir rahatsızlık hissedersen çıkarıp atman lazım.
  • görme kusuru ortalamam -8.5 üzeri bi sene kadardır lens kullanıyorum, Dünya varmış yaaa diyorum arkadaşlar. Lens harika bir şey :) Yağmurda karda rahatım, güneş gözlüğü takabiliyorum.. Ooo daha ne isterim ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 yılı geçmiştir lens kullanmaya başlayalı Soflens 59 ile başladım sonra 3 yıldır falan Purevision 2 HD kullanıyorum ama eskisi gibi rahat değilim, gün içinde kuruluk sorunu yaşıyorum. BioTrue kullanıyorum solüsyon olarak, eskiden bir arkadaş bahsetmiş Solo Care Aqua vardı inanılmaz iyiydi ama şimdi bu kuruluk sorununu biraz da solüsyona bağlıyorum ben de.

Biofinity ve Ultra denedim 1'er aylık ama çok birşey anlamadım. Özellikle Biofinity odak sorunu yaşatmıştı bilgisayar başında, ekrana odaklanamıyordu gözlerim. Şimdi tekrardan şans vereyim diyorum çünkü göz numaram (3.25) büyüdüğü için 2.75 kalan Purevision 2 HD lenslerimle bulanık görüyorum ve gün ortasında batmaya başlıyor. Yaz da yaklaşırken tekrardan lens alayım diyorum ama bir türlü karar veremedim.

İlk lenslerime Soflens 59'a mı dönsem yoksa 120 TL'yi çöpe atmak pahasına tekrar bir kutu Biofinity mi alsam? Lensmarketten tekrar deneme lensi istemeye yüzüm yok :)

• Merhaba arkadaşlar,

Ben astigmattan dolayı 4 ay önce gözlük takmaya başladım.
    Acaba Astigmata göre lens bulunabiliyor mu?
    Dışarıda güneşli havalarda güneş gözlüğü takmaya alışkınım ama kapalı alanlarda her yerde sabit gözlük takmaya bir türlü alışamadım.
    Lens olsa daha rahat ederdim gibi geliyor. Ama astigmat için lens var mı hiç bir fikrim yok.
  • Astigmatlılar için bir çok lens çeşidi mevcut. Doktora gidip Lens reçetesi alın gözünüzün çapını falan ölçücek ondan sonra gözünüze uygun lens alabilirsiniz
  • merhaba arkadaşlar gözümün temel eğrisi(bc) 9.2 günlük lens almak istiyorum ama bcsi en yüksek 9.00 gördüm acaba sıkıntı olur mu 9.2 ile 9.0 farkı
  • Arkadaşlar uzun süredir gözlük kullanan birisi olarak lens denemeye karar verdim yarın doktora lens muayenesi olacağım. Dikkat etmem gerekn birşey varmıdır. Bazı doktorlar muayene sonrası lens satıyorlarmış doktorların verdiği lensimi alayım yoksa dışarıdan farklı bir markamı alayım. Teşekkürler
  • guguk kullanıcısına yanıt
    hemen elinde varsa deneyebilecekseniz alın doktorunkini.
    hatta doktor satıyorsa takmayıda gösterip denetebilir.
    sonrasında internetten alırsınız.
    5-6 yıldır kullanıyorum çok memnunum.
    lensmarket.com dan alıyorum lensleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral1840

hemen elinde varsa deneyebilecekseniz alın doktorunkini.
    hatta doktor satıyorsa takmayıda gösterip denetebilir.
    sonrasında internetten alırsınız.
    5-6 yıldır kullanıyorum çok memnunum.
    lensmarket.com dan alıyorum lensleri.
    Çok teşekkür ederim. Doktora çıktım lens kontrolleri yapıldı. Gözümde gözlükte 0.75 astigmat vardı lense astigmat yazmayacağım bir kullan bak alışırsan değiştiririz dedi. Gittim air optix plus hydra aldım. Çok zorda olsa taktım lensi ilk dk lar biraz batma oldu sonra düzeldi fakat sanki bir odaklanmamı desem hafif bulanıklıkmı desem birşey var. Bu astigmattanmıdır acaba doktor reçeteyede yazmadı. Bu etkilermi. 0.75 astigmat lenste kaça denk geliyor. Teşekkürler
  • guguk kullanıcısına yanıt
    kullandığınız lenstede olabilir.
    bende çok şükür sadece miyop var sıkıntım yok.
    benimde ilk taktığım lens dediğiniz gibiydi,değiştirdim düzeldi.
    çünkü lensi göze takınca gram sıkıntı olmaması lazım.
    lensi ters takmış olamazsınız değilmi.
    gözünüze takmadan önce parmağınızdayken düzmü tersmi kontrol edin her seferinde.
    netten fotolara videolara bakın lensin düz ve ters olup olmadığının nasıl anlaşıldığına.
  • Risk alıp Biofinity aldım, memnunum şimdilik. Purevision 2 HD'den sonra çok ama çok rahat geldiler.
  • cmshn kullanıcısına yanıt
    bende biofinity kullanıyorum 2-3 yıldır.memnunum.
  • cmshn kullanıcısına yanıt
    Biofinity bende de var 5 saat sonunda kuruluk oluyor damla kullanıyorum tavsiye ederim lens kullanan bir insan damlayı her zaman yanında taşımalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral1840

kullandığınız lenstede olabilir.
    bende çok şükür sadece miyop var sıkıntım yok.
    benimde ilk taktığım lens dediğiniz gibiydi,değiştirdim düzeldi.
    çünkü lensi göze takınca gram sıkıntı olmaması lazım.
    lensi ters takmış olamazsınız değilmi.
    gözünüze takmadan önce parmağınızdayken düzmü tersmi kontrol edin her seferinde.
    netten fotolara videolara bakın lensin düz ve ters olup olmadığının nasıl anlaşıldığına.
    Teşekkürler farklı bir doktora gittim göz derecelerim doğru değilmiş tekrar muayene oldum ve toric lens verdi doktor ve lens numarasını eski doktor 0.75 vermişti yeni doktor 1 e çıkarttı ve 0.75 de astigmat ekledi. Lensmarketten Acuvue OASYS for ASTIGMATISM sipariş verdim normal göz içinde Air Optix Plus HydraGlyde verdim 10 dk sonra kargoya verildi bu ne hız çok şaşırdım bakalım yarın gelir inş.

• 
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.