Şimdi Ara

*** Lens Kullananlar , Almak İsteyenler ve Tavsiyeler *** (278. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.680
Cevap
112
Favori
668.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nolur bana yardım edin renkli lens almak istiyorum ama heryerde standart ölçüler var benim ölçülerim B.C= 8,7 Dia= 14.50 derecem= -2.25 almak istediğim lens B.C si 8,7 uyuyo ama Dia sı 14.20 eğer bunu alsam gözüme küçükmü gelir bir sorun olurmu şuanki taktiğım lenste saydam ve gözümün siyah yerinden baya bi taşıyo bunu alsam çokmu küçük gelir yardım edin lütfen çok fazla fark ediyomu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Karolinax kullanıcısına yanıt
    Kutuda sadece 1.75 derecelik lensler oluyo yani sorun olmaz onu tek gözüne takarsın hepside aynı derece olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler iyi günler, 2 yıldır air optix aqua kullanıyorum biofinity ya da night and day'e geçmek istiyorum hangisini tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HarveyBullock kullanıcısına yanıt
    merhaba
    biofinity kullanıyorum uzun zamandır çok memnunum tavsiye ederim.
  • Bc 8.6 lens kullanıyorum ama farklı bir markanın lensini denemek istiyorum. Onun Bc 8.4. Beni çok etkiler mi gözüme çok ufak gelir mi?
  • Sol gözümde 1.0 astigmat çıktı ancak lensler 0.75 ve 1.25 astigmata göre üretiliyormuş, benzer bir durum yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Concordato

Sol gözümde 1.0 astigmat çıktı ancak lensler 0.75 ve 1.25 astigmata göre üretiliyormuş, benzer bir durum yaşayan var mı?
    Hocam daha bugün aynı sorunu yaşadım. -1.00 astigmat çıktı. Siteden -0.75 olanı sipariş ettim.
  • Toric lenslerde 10 derecelik aks farkının göze oturmasında çok büyük etkisi var mı..Önceki lensimde sağ göz için aks 180 ti.Yeni aldığım reçetede yine aynı marka lensin 170 olanını sipariş ettim.Doktor 10 derecelik aks farkının pek önemli olmadığını söyledi.Ama gözüme sanki tam oturmuyor.Yani belli bir süre sonra odak sorunu yaşatıyor...Makinenin ölçtüğü aks değeri 170 ama önceki doktorum gayet ilgiliydi ve 180 olarak vermişti.Önceki aks değeriyle değiştirmeyi düşünüyorum.Aynı marka lenste bu sorunun temel nedeni aks diye düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Wayne -- 7 Eylül 2019; 8:40:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pankreasına Talibim

Hocam daha bugün aynı sorunu yaşadım. -1.00 astigmat çıktı. Siteden -0.75 olanı sipariş ettim.

Alıntıları Göster
    Hocam kullanmaya başlayınca buraya yazar mısınız sorun var mı yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Concordato

Hocam kullanmaya başlayınca buraya yazar mısınız sorun var mı yok mu?

Alıntıları Göster
    Lenslerim bugün geldi. An itibariyle kullanıyorum. Acuve OASYS kullanıyorum ve gözlerimde dahi hissetmiyorum lensi. Şuan için çok rahat.

Sag gözümdeki Astigmatin aynisini almıştım. Görme netliği, 10/10

Sol gözümde ise -1.00 astigmat vardi. Ben -0,75 aldım. Görme netliği 9/10

Sol göz kesinlikle rahatsiz etmiyor ve gündelik hayatımı etkileyeceğini sanmıyorum ancak sağa göre cok çok hafif bir bulanıklık mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pankreasına Talibim

Lenslerim bugün geldi. An itibariyle kullanıyorum. Acuve OASYS kullanıyorum ve gözlerimde dahi hissetmiyorum lensi. Şuan için çok rahat.

Sag gözümdeki Astigmatin aynisini almıştım. Görme netliği, 10/10

Sol gözümde ise -1.00 astigmat vardi. Ben -0,75 aldım. Görme netliği 9/10

Sol göz kesinlikle rahatsiz etmiyor ve gündelik hayatımı etkileyeceğini sanmıyorum ancak sağa göre cok çok hafif bir bulanıklık mevcut.

Alıntıları Göster
    Merhaba hocam bugün doktoruma danıştım ve 0.75 kullanabilecegimi söyledi, size de hayırlı olsum ben de en yakın zamanda sipariş edeceğim.

• Arkadaşlar merhaba. Lens ile görememe sorunu yaşayan oldu mu? 1.75 numara lens ve gözlüğüm var. Lens taktığımda uzağı göremiyorum yazıları okuyamıyorum ama gözlüğümü taktığımda çok rahat görebiliyorum. Son 1 aydır böyle oluyor sizce nedeni nedir?
  • Arkadaşlar yaklaşık 3 yıldır lens kullanıyorum. -0.75 / -2.75 / 8.6 / 180 Sol -0.75 / -1.25 / 8.6 / 180 Sağ

Toric lens olduğu için her markada lens bulamıyorum. 2.25 astigmatın üstü lens 2-3 markada çıkıyor sadece.

Çok kaşınıyor gözlerim. Batma kaşıntıya göre daha az. İlk taktığım andan İtibaren başlıyor, sunni göz yaşı da denedim o biraz rahatlatıyor ama bugüne kadar hiç bir zaman sorunsuz bir gün geçiremedim. 3-5 saat kullanımdan sonra kaşımasam bile gözlerimde uykusuz ve yorgun bir ifade oluyor.

Acuvue OASYS for ASTIGMATISM (Herkes tarafından çok sevilen lens), SofLens for Astigmatism aylık lensleri denedim. Hatta en son tekrar Acuvue aldım ama hala aynı.

Bir ara da günlük lens kullandım, onlar daha rahattı. Ama günlük lenslerde bu numarada bulamıyorum.

Özellikle yazın çok kullanıyorum, numaralı güneş gözlüğü ile optik gözlüğü çıkar tak yapmamak için.

Parasından geçtim günlük de olsa rahat edeceğim günü kurtaracak bir lens arıyorum. Acaba gözlerim lensi kabul etmiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofamof -- 27 Kasım 2019; 22:16:46 >

• Arkadaşlar halı saha için günlük lens almayı düşünüyorum. Bugün doktora gittim lens derecesi öğrenmek için. Hangi marka tavsiye edersiniz? Birde sol ve sağ göz için ayrı mı satılıyor lensler?
  • Sanırım artık ya çizdireceğim ya da gözlüğe geçeceğim. Lanet olası piyasa yüzünden lens alamayacağız yakında. Yıllık lens alırdım lensmarketten, biofinity 460 TL olmuş. Seneye 500 olur belki daha da artar.
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Çok olmuş ya ama şunu diyim gözlüklere de zam geliyor aynı şekilde bana göre lens ne kadar zor olsa da gözlük daha zor hem çukur yapıyor hemde kullanımda çok fazla yan etkisi oluyor desem yeridir.

Kornea ince benimki de çizdirebilsek çizdiricem ama maaalesef.. Eğer şansınız varsa çizdirin derim.
  • İyi geceler herkese, 2 ay kadar önce normal muayene için gittiğimde lens reçeteside istemiştim doktordan. Halı sahalarda vs. takmak için sipariş verecektim internetten ama reçete eksik gibi geldi arkadaşlar bana.
    Miyop derecesi yazmıyor sadece astigmat var ? Ne yapmalıyım ?

• sizin numaranız astigmatlı sadece . herhangi bir yanlışlık yok recetede. bu şekilde sipariş verebilirsiniz
  • iptal55 kullanıcısına yanıt
    sizin numaranız miyop astigmat astigmatlı sadece . herhangi bir yanlışlık yok recetede. bu şekilde sipariş verebilirsiniz
  • NeCRiS kullanıcısına yanıt
    receteniz var ise yardımcı olabilirim numaranıza göre
  • 
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.