Şimdi Ara

*** Lens Kullananlar , Almak İsteyenler ve Tavsiyeler *** (277. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.680
Cevap
112
Favori
668.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu lenslerden açılmamış 1 aylık olanlardan 3 kutu var, lensi tak çıkar uğraştırıyor ve ben gözlük kullanmaya devam edeceğim için bu 3 kutu lensi satmak istiyorum. ilgilenenler olursa mesaj atabilir.

lensleri alan olursa bu mesaja satıldı diye not düşeceğim.
  • Beyler 1 senedir lens kullanıyorum fakat reçetemi kaybettim lensmarketten almak istiyorum bu reçeteyi onlara göndermem şartmı yoksa acuvue oasys kutusundaki değerleri girip lens sipariş verebilirmiyim ?
  • Yıllık lens kullanan var mı?
    Doktorun bana yazdığı galiba 6 aylık lens ve yıllık lense göre ortalama 200tl daha pahalıya geliyor bana.

Ama lens çapı falan tıpa tıp aynısını bir renkli yıllık lensde buldum(renkler katalogda güzel gözüküyor) ve fiyatı çok uygun bu yüzden bunu almak istiyorum. Yıllık lens kullanıp memnun olan var mı?
    Yıllık lenslerde bir de protein temizliği konusu varmış galiba haftada 1, bunu yapıyormusunuz?

Ayrıca bu yıllık lensi alırsam solüsyon olarak da OPTI-FREE EXPRESS 355 ml. düşünüyorum yorumunuz nedir? protein temizliğide yapıyormuş bu galiba
  • Optima Natural Look dışında 8.4 bc değerine sahip renkli lens yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: thewolfamongus

Optima Natural Look dışında 8.4 bc değerine sahip renkli lens yok mu
    Ben baya araştırdım 8.4 ama bulamadım başka 8.4 yıllık. 2-3 tane renksiz numaralı 8.4 seçenek var ama daha pahalı
    Optima NaturalLook gayet güzel bir seçenek gibi duruyor ve fiyatıda çok uygun + yıllık

Doktorun verdiği lensi değil de bunu alacağım yakında inşallah, fiyatı daha uygun çünkü hemde koskoca 1 yıllık
    Solüsyon olarak da OPTI-FREE EXPRESS 355 ml düşünüyorum. Lensde protein temizliği yapıyormuş galiba bu ve 1 yıllık lenslerde protein birikmesi olabiliyormuş sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: GK13

Ben baya araştırdım 8.4 ama bulamadım başka 8.4 yıllık. 2-3 tane renksiz numaralı 8.4 seçenek var ama daha pahalı
    Optima NaturalLook gayet güzel bir seçenek gibi duruyor ve fiyatıda çok uygun + yıllık

Doktorun verdiği lensi değil de bunu alacağım yakında inşallah, fiyatı daha uygun çünkü hemde koskoca 1 yıllık
    Solüsyon olarak da OPTI-FREE EXPRESS 355 ml düşünüyorum. Lensde protein temizliği yapıyormuş galiba bu ve 1 yıllık lenslerde protein birikmesi olabiliyormuş sanırım

Alıntıları Göster
    Teşekkürler bende renkliye geçmeyi düşünüyordum tek seçenek buymuş demek ki.Aldığım zaman tekrar foruma yazarım ve haklısınız 1 yıllık olması daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: thewolfamongus

Teşekkürler bende renkliye geçmeyi düşünüyordum tek seçenek buymuş demek ki.Aldığım zaman tekrar foruma yazarım ve haklısınız 1 yıllık olması daha iyi

Alıntıları Göster
    8.4 olduğu için benim de doktor bana bunu yazmış
    www.lensmarket.com
    Acuvue OASYS Saydam Lens
    https://www.lensmarket.com/johnson/oasys

Yıllık 360TL'ye patlıyor, şeffaf numaralı lens

Devir tasarruf devri bu yüzden renkli lens alacağım yıllık, 200TL tasarruf yapacağım böylelikle yıllık
    www.lensmarket.com
    Optima NaturalLook Renkli Numaralı Renkli Lens
    https://www.lensmarket.com/bausch-lomb/naturallook-numarali
    - Yıllık sadece 120TL ve renk kataloğunda renkler doğal gözüküyor
    Renk olarak tercihim kesinlikle Green Amazondan yana olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GK13 -- 16 Haziran 2019; 12:58:25 >

• Su içeriği çok düşük ben biofinity falan kullanıyorum ama zam gelmiş lenslere 2 kutu 215 falan geliyor çok pahalı. Bunların içinde 1 tane falan çıkıyor diyor ama çok çabuk kurutur kaldı ki şu an yaz dönemindeyiz lensler çok sıcağa dayanamıyor hemen kuruyor.
  • Akşam lensi solüsyona koyup gözlüğe geçsek, solüsyonda 10-12 saat durunca gün içinde kuruluk olmaz diye düşünüyorum ama bilmiyorum
    @ICromwelleI
  • Ben işe gittiğim zaman takarım eve gelir çıkarır gözlük takarım. Ama yinede gün içinde kuruluk olur çünkü bir çok fazla sıcak ve nem var çalışılan ortam vs iki içeride klima da çalışıyor 3 farklı mevsim gibi düşün lensler için iyi değil bu durum damla ve solusyonu yanımda taşıyorum bu sayede çok fazla kuruduğu zaman çıkartıp solusyonla yıkayıp tekrar takıyorum...

Zor olsa da maalesef böyle bu durum.
  • Bence bu kişiden kişiye değişiyordur çünkü doktorun bana yazdığı lense baktım sitede ve o da %38 su içeriğine sahip

8.4 çapa ait lens çok az bulunmakta, bu şekilde bakarsak hiçbir lensi kullanamayız biz
    Bilmiyorum artık alınca belli olur inşallah iyi olur
    @ICromwelleI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GK13 -- 16 Haziran 2019; 23:47:55 >
  • yaklaşık 5 yıldır akşam çıkarır sabah takarım lensi.
    sabah 9 akşam 6 pc başındayım kuruluk olmuyor.
    motora ya da atv ye bindiğimde gözlük takmazsam kuruyor rüzgardan, rüzgarlı havalarda,klimalı ya da vantilatörlü ortamlarda kuruyor.
    bu dediklerimde yılda bikaç kez denk geliyorum.o yüzden pek kuruma problemim olmuyor.
    lensin markası biofinity.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GK13

8.4 olduğu için benim de doktor bana bunu yazmış
    www.lensmarket.com
    Acuvue OASYS Saydam Lens
    https://www.lensmarket.com/johnson/oasys

Yıllık 360TL'ye patlıyor, şeffaf numaralı lens

Devir tasarruf devri bu yüzden renkli lens alacağım yıllık, 200TL tasarruf yapacağım böylelikle yıllık
    www.lensmarket.com
    Optima NaturalLook Renkli Numaralı Renkli Lens
    https://www.lensmarket.com/bausch-lomb/naturallook-numarali
    - Yıllık sadece 120TL ve renk kataloğunda renkler doğal gözüküyor
    Renk olarak tercihim kesinlikle Green Amazondan yana olacak

Alıntıları Göster
    yıllık lensler her numarada bu kadar ucuz mu?

• takıp çıkarma konusunda pratik yöntemi olan var mı ben baya sıkıntı yaşıyorum yeni kullanmaya başladım ve lensi taktığımda yakındaki küçük yazıları göremiyorum nedenini anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

yıllık lensler her numarada bu kadar ucuz mu?

Alıntıları Göster
    Numarayla alakası yok galiba fiyatın yani sabit olması lazım ama emin değilim

Ama Optima NaturalLook'da en fazla -6.00'a kadar var gösteriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GK13 -- 19 Haziran 2019; 14:18:35 >
  • bende alacağım tavsiye edenler var mı?
  • Beyler astigmat var diye renkli lens olmuyormuş bana bi oluru yokmudur ?
  • yaklaşık 13 yıldır lens kullanıyorum bende gözlüğe geçeceğim gözler çok kuru,
  • Arkadaşlar merhaba yaklaşık 8 yıldır lens kullanıyorum. Gelişen teknolojiyle bugün biraz kafam karıştı. Yeni lens almak için 2 farklı doktora gittim ve ölçüm yaptırdım. Sonuçlar biraz da olsa farklı çıktı. Şu anda kullandığım son lensin kutusu da ekte. Doktorun bana dediği aynı lenslerini tekrar sipariş edip kullanabilirsiniz. Normal ölçümde ax sağ 160 sol 10 civarı ama lens ölçümünde sağ 173 sol 180 çıkıyor. Bu konuda detaylı bilgisi olan var mı nasıl sipariş vermeliyim ?

*** Lens Kullananlar , Almak İsteyenler ve Tavsiyeler *** *** Lens Kullananlar , Almak İsteyenler ve Tavsiyeler *** *** Lens Kullananlar , Almak İsteyenler ve Tavsiyeler ***

• Benim sağ gözümde 1.75 miyop var sol gözümün numarası 0. Haftaya lens için muayene olucam.Sadece tek tarafa lens takıcam.Kutulardan sağ ve sol olarak mı çıkıyor yoksa fark etmiyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.