Şimdi Ara

*** Lens Kullananlar , Almak İsteyenler ve Tavsiyeler *** (275. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.680
Cevap
112
Favori
668.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elimde kullanamadığım lensler var. İhtiyacı olan mesaj atsın göndereyim.

Air Optix Aqua
    PWR -3.00
    BC 8.6
    DIA 14.2
    İçerisinde 2 adet kalmış
    SKT 2019/07
  • bausch lomb un yeni ultra for astigmatism deneyen var mi almayi dusunuyorum gece performansi artar diyor bilhassa onun icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bausch and lombun ultra modelini ve biotrue solisyonunu kullanıyorum . gözümde batma falan yok ancak hafif hafif yanma var hep ve sulanıyor gözüm. solisyondan mı lensten mi kaynaklanıyor anlamadım...
  • Merhaba arkadaslar lens kullanmaya 2 gun once basladim lens olarak oasys, solusyon olarak bio true kullanıyorum fakat miyop olmama rağmen yakını bulanık görüyorum lensleri taktıktan sonra,ayrıca dışardayken yanma oluyor sanırım rüzgardan oluyor kapalı ortamda yanma yok ne yapmam lazım solusyonumu yoksa lens markasını mı degistirmek gerekir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Symplegad -- 7 Mart 2019; 20:19:23 >
  • Symplegad kullanıcısına yanıt
    Bio true genelde iyidir ama lens problemi gibi geliyor bana.
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Ne kullanabiliriz hocam baska bundan daha kaliteli tavsiyeniz var mı?

• Symplegad kullanıcısına yanıt
    Herkesin göz yapısı farklı oluyor ben biofinity kullanıyorum ama deneme yanılma yapmanız lazım hangisi gözünüze uyum sağlarsa o şekilde.
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Benim cap 8.40 hocam fazla alternatif yok neyse bakicam artik tesekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: S.Vettel

bausch lomb un yeni ultra for astigmatism deneyen var mi almayi dusunuyorum gece performansi artar diyor bilhassa onun icin
    Bende merak ediyorum.

su içeriği 2ye katlanmış.oasys günün sonuna doğru kuruyor gözümde bunu alıp denemek istiyorum ama fiyatıda var bayaa.Kullanan yeşillendirsin.
  • arkadaşlar yaz ayları yaklaşıyor 10 yıldır gözlük kulanıyorum. Yazları güneş gözlüğü kullanamıyorum ama şu sıralar güneşte gözlerim çok kasılıyor ağrı yapıyor o yüzden ilk defa lens almayı planlıyorum. hergün olmamakla beraber dışarı gezmelerde lens kullanacağım. markalarla ilgili hiç bir bilgim yok. ne önerirsiniz? orta halli bişeyler söylerseniz çok sevinirim.
  • Şuan Acuvue OASYS kullanıyorum. Yalnız 8-9 saatlik kullanımdan sonra hepten kuruyor. Gözümü kırpıştırmak zorunda kalıyorum sık sık. Ve hatta uykumu getiriyor.

Başka bir markaya mı geçsem ne yapsam bu sorunu yaşayan var mı?
  • limonlucif L kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam.
    öncelikle doktora gidip göz değerlerinize baktırın.ona göre lens markası beğenin.çünkü her amrkanın dia ve bc değerleri farklı.
    benim dia ve bc değerlerime en yakın biofinity kullanıyorum çok memnunum.
    lens kullandığıma 1 gün bile pişman olmadım.
    2013 yılından beri lens kullanıyorum,daha öncesinde neden kullanmadığıma pişmanım.
    doğru lensi seçip,lensi takıp çıkarırken el temizliğine dikkat ederseniz gram sıkıntı yaşamazsınız.
    ben 5-6 marka lens denedim en son biofinity den memnun kaldım.

bu aylık lens ama günlük lensimde var.onuda hamama,denize,havuza giderken kullanıyorum,akşam atıyorum direk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

7 aydir lenslerim ayni herhangi bi bunaliklik yok nasil oluyo bu
    sende ne ölücüymüşsün be, ne yaptın attın mı sonunda
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    var bendeniz... başka marka arıyorum bende. 8.4 lük eğride bulabilirmiyim bilmiyorum. sabahları rahat öğleden sonra kuruyup bulanıklaşıyor.

bi marka çıkmış su içeriği yüksek olan onu deneyeceğim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mustiki212 kullanıcısına yanıt
    bioinfinity önerenler var hocam
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Yeni aldım hocam bunda hedefi biraz daha yükselttim
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    hocam aylık lensleri en fazla 1 ay kullanmak gerek.
    lens dediğimiz şeyler elek gibi çok ince gözenekleri olan plastik silikon malzemeler.
    bu gözeneklerden oksijen geçiyor. bunun için bu şekilde tasarlandılar.
    1 aydan uzun kullanılan lenslerde bu gözenekler kendi göz yaşınızdaki proteinleriniz tarafından tıkanıyor. ve lenslerin hava geçirgenliği azalıyor.
    bu gün abd de refraksiyon ihtiyacı olanların yaklaşık yüzde 70 lens kullanıyor ve 4 e 1 oranda çoğunlukla günlük kullan at lensler tercih ediliyor.
    günlük kullan at lenslerde küçük elek delikleri tıkanmayacağı için çok daha sağlıklı.
    aylık lenslerimizi her gün çıkardığımızda avcumuzun içine alıp biraz solüsyon döktükten sonra ovalayarak temzilemeliyiz. böylece elekleri de temizlemiş oluruz.

ha siz aylık lensi 2-3 ay kullanıp tasarruf ettiğinizi düşünüyorsanız: herkesin gözünün düşük oksijen ortamına verceği cevap ve bu durumu tolere edebileceği süre farklıdır. belki sizin 250 yıldır belki de 5 yıldır. bunu ölçebilecek ne yazık ki bir test yok. yanlış kullanımla bu süreyi azaltmaktasınız. 100-200 tl sağlığınızdan kıymetli değil. ben kendim kullanırken daha 15. günde lensten rahatsız olmaya başlayıp çok defa çöpe attım.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

bioinfinity önerenler var hocam
    Bausch + Lomb Ultra bende bunun tavsiyesini aldım... yeni çıkan lenslerden, uzun süre nemli kalabiliyormuş güya.

Denemelik lenslerden alabiliyormuyuz acaba?

yukardakini denemeyi çok istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustiki212

Bausch + Lomb Ultra bende bunun tavsiyesini aldım... yeni çıkan lenslerden, uzun süre nemli kalabiliyormuş güya.

Denemelik lenslerden alabiliyormuyuz acaba?

yukardakini denemeyi çok istiyorum.

Alıntıları Göster
    o iyi de çok pahalı hocam.

acuvue osays'in 2 katı para vermem lazım.

bioinfinity daha yakın diye fiyat olarak , şu aralar onu araştırıyorum.
  • arkadaşlar ilk defa lens kullanacağım doktorum bana DAİLİES TOTAL 1 BC 8.5 günlük lens verdi test için ben aylık lens almayı düşünüyorum BC değeri 8.5 olan doğru düzgün lens bulamadım bc 8.4 yada 8.6 alsam ne gibi sorun yaşarım yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.