Şimdi Ara

lens kullananlar bir dakika (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
9.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • annem dedi ki seni göz numaran çok fazla değil (1.25 ikiside) kullanamazsı ndedi doğru mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert_961

ya ben de lens aldım kendime ama takıp çıkaramıyorum gözlerim çok hassas sanırım bunun 1 ay çıkarılmayanlarının fiyatları ne kadar çok farkediyor mu?

• quote:

Orjinalden alıntı: denizg

annem dedi ki seni göz numaran çok fazla değil (1.25 ikiside) kullanamazsı ndedi doğru mu?

Hayır her numarada kullanılır.

Mert 1 aylıklar 100 YTL civarı. Ama çok tavsiye etmiyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

quote:

annem dedi ki seni göz numaran çok fazla değil (1.25 ikiside) kullanamazsı ndedi doğru mu?

Hayır her numarada kullanılır.

Mert 1 aylıklar 100 YTL civarı. Ama çok tavsiye etmiyorlar

tamam saol çokmuş fiyatı ya
  • Bılenler ıcın soruorum ben Bausch&Lomb Softlens 38 kullanıorum kac senedır mrk ettıgım konu bu ''softlens'' ıle ''Purevision'' arasındakı fark nedır??
  • peki doktora gideceğiz aileme söyledim (ders mers diyince hemen hazırol a geçiyorlar)
    bir de annem gene olmaz diye ısrar etti bende astimat mı ne varmış....
    sonra annem gene olmaz dedi çünkü hayatında benim kadar pasaklı birisi görmemiş temiz olman gerekiyormus
    sonra annem gene olmaz dedi çünkü hayatında benim kadar kavgacı birini görmemiş
    sonra annem gene olmaz dedi çünkü devam ettirmiyormuşum
    .
    .
    .
    .
    .

• yaklaşık 7 senedir gözlükle dolaşıyordum bu son sene lense geçtim çok rahatım ama ben biraz pasaklı olduğum için bausch lomb daily kullanıyorum(30luk paketlerde kullan at) gözlükle dolaşmanın ne kadar gereksiz olduğunu anladım...
  • astigmatlı olduğun zaman özel bir çeşit lens veriyorlar

o da en zor lens çeşidi geceleyin çıkarman gerekiyor yoksa sabah kalktığında göz kapaklarını açamayabilirsin şehirlerarası yolculukta falan zor oluyo ...
  • ben de gözlük kullanıyorm ve lense geçmeyi düşünüyorum ama korkuyorum açıkçası çünkü bazı arkadaşlar kesinlikle alma diye sizler alı diyosunuz doktoruma soracam artık ama şu da çok ilgnç neden göz doktorlarından lens kullanan yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: gollory

astigmatlı olduğun zaman özel bir çeşit lens veriyorlar

o da en zor lens çeşidi geceleyin çıkarman gerekiyor yoksa sabah kalktığında göz kapaklarını açamayabilirsin şehirlerarası yolculukta falan zor oluyo ...

peki fiyatlarında değişiklik oluyor mu ?
  • bence alın. 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum. ilk 1 aya yakın zorluk çekebilirsiniz pes etmeyin alışınca çok kolay
  • quote:

Orjinalden alıntı: C@r@nthir

bence alın. 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum. ilk 1 aya yakın zorluk çekebilirsiniz pes etmeyin alışınca çok kolay

kullanacak gibiyim de astigmatlı lens fiyatları pahalımıdır?
  • tam olarak bilmiyorum ben lens kullanmayı uzun zaman önce bıraktım
    tek tip oluyo birde bu lensler tercih imkanında yok yani çok çeşidi olan bir tip değil tercih imkanın yok sadece bausch da var o da kaliteli yani tavsiye ederim...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: C@r@nthir

bence alın. 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum. ilk 1 aya yakın zorluk çekebilirsiniz pes etmeyin alışınca çok kolay

kullanacak gibiyim de astigmatlı lens fiyatları pahalımıdır?

evet ben de astiğmatlı lens kullanıorm. toric deniyo o lenslere. normallere göre fiyatı yüzde 20 filan daha pahalı.
  • zaten alışınca parmağın yeri gözbebeğini buluyo ben o kadar rahat takıp çıkarıyordum ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: berdush

5 senedir lens kullanıyorum, gözler 0.75 miyop, hiç gözlük kullanmadım; şunu söyleyebilirimki lens kullanmak tam bir amelelik. Her sabah akşam tak çıkar, oturmasın, kurusun, maç yaparken düşsün, üşendiğin için çoğu sabah lens siz çık ve ortalığı pus lu gör, takınca gözünü yakdın vs.vs.vs.

5 senedir ben bıktım hiç gözlük kullanmadan direk lens kullanmaya başlamıştım yakında gözlük takmaya başlayacağım, lens in tam amelelik olduğunu düşünüyorum.

sennin tam tersini düşünüyorum hocam...gayet rahat ve alışınca hiçde zahmetli glemıyor .takmam ve çıkarmam 5 sn sürüyor...maçta yapıyorum koşuyoryumda hiç de düşmedi ve hiçde yırtılmadı...demek problem sende arkadaş

• http://www.lensmarket.com/Detail.asp?pID=149
    alırsam bundan alırım
    bu hafta doktora gideriz herhalde
  • benim iki gözümün numaraları farklıydı o yüzden beklemiştim biraz
  • prevision aldım işkence gibiydi
    0.50 astigmat vardı astigmatsız verdi doktor

muayene olayım astigmatlı alıcam değişik bir marka

önerileriniz neler ?

dusuk derecelerde lens pek gerekli gibi değil ama

4-5 numara miyop 1 -1.5 numara astigmatın varsa lens çok güzel oluyor
  • vallabende hepsi astigmat 3,5 ikiside ondan lens kullanamıyorum napalm kader..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.