Şimdi Ara

Lens kullananlar tavsiyelerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben lens muayenesi oldum hastanede deneme amaçlı bana acuvue'nin lensini taktılar(advance mi oasys mi bilmiyorum).Hiçbir problem çıkarmadı hatta bugün lenslerle uyuya kalmışım uyandığımda sıkıntı olmadı.
    Çevremde lens kullananlar air optixi tavsiye ediyorlar hep ama bunlardan da memnunun.
    Şimdi sorularım şunlar;
    1-Oasys ve advance arasında ne fark var
    2-Air optix kullanım süresi açısından daha ergonomik diyorlar(özellikle night&day) doğru mu?
    3-Acuvue oasys,advance ve air optix'in üçünü kullananlar hangisini tavsiye ederler?Ben sabah okula gitmeden takacağım ve akşama kadar eve gelmem çünkü son sınıfım malum ygs-lys bütün günüm dersanede geçecek.Kullanım süresinde uzunluk ön planda benim için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben acuvue oasys kullanıyorum genel olarak memnunum fakat kullanım süresi 15 gün o çok az bütçem buna yetmeyeceği için bende air optix night and day almak istiyorum çünkü gözüme uyum sağlayan bir bu markalar var b.c. Değerim 8.4 bunun kullanım süresi 30 gün kullanmak istiyorum ama bakalım bir bu kutuyu bitiriyim.Bende air optix aqua night and day kullananlardan yorum almak isterim.Fakat şunuda söylüyüm her insanın gözüne lens uyumu farklı olur .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oasys aldım gayet memnunum hiçbir sıkıntı olmadı sabah kalkınca takıyorum sahura kadar hiçbir şey olmuyor sahurdan sonra görüntü bulanıklaşıyor yaklaşık 12-15 saat arası takıyorum hiç sıkıntı olmuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.