Şimdi Ara

Lens markası önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    16 yaşındayım ve artık gözlük takmaktan sıkıldım,senelerdir kullanıyorum ve artık sadece dışarda takmak kaydıyla lense geçmeye karar verdim.İki gözüm de 5.50,ayrıca çok az da astigmatım var.Hangi lens markasını önerirsiniz?Acuvue Oasys'ı beğendim markaya çok olumlu yorum var ama bir de konu açayım dedim.

• Güncel.
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oasys al geç pişman olmazsın 2 yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim. sadece bir iki kez dışarda gözümü ovalarken düştü o kadar da olur
  • Jeremain

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up.
  • air optix night and day yanlışlıkla uyursan da kör kalmassın her gece çıkar ama güzel lens acuvue oasy arkadaşım kullanıyor iyidir o da...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ViewSonic iyi bir marka mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DSLR için sandım

• Kardeşim 10-11 yıldır lens kullanıyorum.Önemli olan gözünün hangi marka da rahat ettiği.Her marka'da aynı sonucu alamazsın.Bazı markaların oksijen geçirgenliği fazladır ve gözüne daha fazla hava aldırır fakat dayanıklılığı azdık max 20-21 gün civarı performans düşer.Bazıları ise uzun gider geçirgenliği azdır.Ben son 2-3 yıldır bausch and lomb kullanıyorum , memnunum gayet.
  • Canon veya sigma

• 8 yıldır lens kullanıyorum, konusunda (toric lens ) tartışmasız en iyisi OASYS'dir.
  • Beşiktaş.

Konu kilit

Üye ban

• Saat Mahkumu S kullanıcısına yanıt
    Lanet olsun dostum 30 sn arayla

• oasys benimde 4.seneme giriyorum bi sıkıntı yaşamadım. lens temizliğine çok dikkat et hassas bi nokta. akşamları çıkar. elini yıkadıktan sonra kağıt havluyla kurut.
  • Güncel.
  • Güncel.
  • Güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

Jeremain

Geçen sene kullananlar çok memnundu. Bu sene biz de aldık inşallah sorunsuz çalışır
  • Biofinity.

• acuvue oasys
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.