Şimdi Ara

LENS TAKINCA GÖZÜm YANIYORR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen hafta lens aldım .takma çıkarmayı öğrendim .ilk sağ gözüm acıyordu takınca öyle bir yanıyor ki anlatamam sağ geçti sol yanıyor .sizce solüsyondan mı ReNu kullanıyorum .çıkarıncada gözüm yanıyor göz yaşım mı az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vakvakvakkızaBAK -- 21 Ocak 2010; 21:56:14 >

• doktora git.
  • Ölüceksin
  • yav doktora gittim .dedim lens alıcam daha ilk alıcağım zaman yok lens böyle yok şöyle azarladı gibi .numarasını verdi yolladı doktorlar nedense ilgilen miyor
  • lensleri koydugun kutuyu ilk önce kaynar suyla yıka. sonra git eczaneye opti-free marka lens al (yeşil kutuda). sonra ellerini sıvı sabunla 2 kere güzelce sabunla. kagıt mendille sil. (havluya sakın silme). lensleri eline al her tarafına güzelce yeni solüsyonundan dök. sonra kaynar suda yıkadıgın lens kutusuna yeni solüsyonundan doldur ve lensleri içine at. 5-6 saat beklesinler. lensleri eline al üzerine yine solüsyon dök ve öyle tak.
  • hayır yanmıyor

(başlığa bak)
  • sana virus girmiş arkadaşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Yanan yerine bak.Orada siyah enerjiden bir bıçak,iğne vs birşey bulacaksın.Onu çıkart ve elinle yanan yere beyaz ışık yolla ; sonra elindeki siyah enerjiden aleti bir üçgen içine teslim edip üçgeni yok olana kadar küçült.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guess Who -- 21 Ocak 2010; 21:58:13 >
  • yeni solüsyon mu yeni lens mi yeni lens alamam bunları daha yeni aldım

ağrı geçirme yöntemini yaptım ama ağrımıyor acıyorr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vakvakvakkızaBAK -- 21 Ocak 2010; 21:57:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.