Şimdi Ara

Lensle aynı anda gözlük kullanmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
10.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gözlük kullanamıyorum diye lens aldığımı yazmıştım.http://resim.donanimhaber.com/m_68151498/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68151904

Beyler geldim lensi taktım az buçuk gösteriyo işte kendince, ne hikmetse doktor denerken tam net görüyorum, lensi aldık oradaki netliği yakalayamadım. GÖzlüktede aynısı olmuştu.

Neyse, eve geldim 2-3 gündür lens kullanıyorum, demin gözlüğü taktım, feci şekilde daha iyi görüyorum. Sağ gözümde hiç problem yok, sol gözde vardı. Neredeyse sağ gözle aynı oldu.

Lensle beraber gözlük mü kullansam diye düşünmeye başladım şimdi işte. her zaman kullanmıyacamda okurken falan işte. Taksam sıkıntı olurmu yani. Neyse tecrübeleriniz varsa bilgilendirin bakim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hem Lens Hem Gözlük Kullanmak

Lenslerin ve gözlüklerin aynı anda kullanılıp kullanılamayacağı yaygın bir sorudur. Cevap evet, ancak bazı hususlar göz önünde bulundurulmalıdır.

Lens Üzerine Gözlük Takılır mı?

Evet, lenslerin üzerine numaralı gözlük takabilirsiniz. Bu, özellikle hem yakın hem de uzak görüş düzeltmesi gereken kişiler için yararlı olabilir.

Lens ve Gözlük Aynı Anda Kullanılır mı?

Evet, lens ve gözlük aynı anda kullanılabilir. Ancak, bu durum kişiden kişiye değişebilir ve rahatlık açısından bazı sorunlara yol açabilir. Ayrıca, lenslerin üzerine gözlük takmak görüş alanını daraltabilir.

Gözlük ve Lens Aynı Anda Kullanmanın Faydaları

• Hem yakın hem de uzak görüş düzeltmesi sağlar.
    • Güneşten koruma için güneş gözlüğü olarak kullanılabilir.
    • Gözleri rüzgar, toz ve diğer dış etkenlerden korur.

Gözlük ve Lens Aynı Anda Kullanmanın Dezavantajları

• Rahatsızlık oluşabilir.
    • Görüş alanını daraltabilir.
    • Gözlüklerin buğulanmasına neden olabilir.

Lens ve gözlük aynı anda kullanıp kullanmama kararı, bireysel ihtiyaçlara ve tercihlere bağlıdır. Rahatlık ve görüş kalitesini en üst düzeye çıkarmak için bir göz doktoruna danışmak önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Git bu soruyu doktora sor. 1 dakikadan birşey kaybetmezsin , fakat buradaki doktorların yorumuna bakarak iş yaparsan gözüne zarar verebilirsin
  • Lens varkn gozluk takinca agri yapiyor cok. Bende oyle oluyor yani. Yanlis hatirlamiyorsam doktor zararli demisti ama emin degilim. Bu arada lensle nasil net goremiyorsun? Ben lensleri takinca full hd ye geciyorum resmen senin goz numaranla lens numaran ayni degildir buyuk ihtimal dikkat et. En iyisi doktora git sor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözlükle beraber kullanılacaksa lensin ne anlamı var
    Lensin tek başına yeterli netliği sağlaması gerekir. Ayrıca lens varken dalgınlıkla gözlüğü taktığımda görüntü bozuluyor. Göz numaralarını ve kusurlarını tekrar ölçtür bence... Elinde bulunan lenside yanında götür çıkan sonuca göre doktor kontrol etsin.
  • ya doktorun sana verdiği numara yanlış yada senin aldığın lens numaraları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.