Şimdi Ara

Lensler hakkında sorularım var yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
7.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Avenged7Fold

quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Orijinalden alıntı: Puhahahaha

quote:

Orijinalden alıntı: feriköylü24

İlk zamanlar acemilik çekersin ama ilerde su icmek kadar kolay gelecek .. Ben suan bir karış mesafeden fırlatiyorum cuk diye oturuyo
    Seni de etiketledim ki bu kadar kendinden emin olma Puhahaha arkadaş

Ben halen kendimden eminim. Acuvue / OASYS lenslerin uygun kullanım süresi 15 günlüktür. Şuan piyasada 1 aylık olanı bulunmamaktadır. Bu lenslerin 3 çeşiti bulunmaktadır, 1- Acuvue / OASYS HYDRACLEAR, 2- Acuvue / OASYS ASTIGMATIZM. 3- Acuvue / OASYS PRESBYOPIA. 3 ününde kullanım süresi 15 gündür. Eğer 1 aylık kullanım yazıyorsa o lens sahtedir. Konuyu açan arkadaş kutudan çıkan açıklamayı iyi okusun. Sahte lens kurbanı olmasın.
    Buyurun buda firmanın resmi sitesi, açıklamayı iyi okuyunuz. Sitesinde ben 30 gün kullanım süresi olan oasys lens göremiyorum. Siz görebildiniz mi? Kusura bakma kardeş ama ben emin olmadığım şeyi yazmam buraya
    http://www.acuvue.com/products-acuvue-oasys-hydraclear

Hepsinin altında bu yazıyor.

2 weeks (daily wear) OR six consecutive nights (extended wear)

Evet bende acuvue oays'ın açıklamalarında 15 gün olduğunu görüyorum hiç 1 ay olduğunu görmedim ama ben 3 aylık lensi daha doğrusu (15günx3 kutu) 45 günlük lensi 240 gün (8 ay) kullandığımı hatırlıyorum.

Bu arada üst mesajımın editini burada yapıyım, 19 yaşımda eğer gözüm uyumluysa biraz cesur davranıp gözümü çizdirmeyi düşünüyorum

Hocam benim 2 tane sorum olcak 1. Lensi gözümün beyaz yerine koyamıyorum yani değdiriyorum lensi hafif taktım sanıyorum elimi çekince lens geri geliyo bazen lens elimde ters dönüyo bi türlü halledemedim.
    2. Sorum gözü çizdirmek risklimi cesur davranıp çizdirmeyi düşünüyorum demişsin öyle zor sıkıntılı bi işmi?

Ben beyaz yere koymadım hiç, ilk taktırdığımda (optikdeki adam takmıştı), o da yukarı bak diyip beyaz yere koymuştu, o akşam lensi çıkarıp tekrar takmak istedim, kuzenim yanımdaydı, takarken direk göz bebeğine koy beyaz yer falan uğraşma dedi, hep öyle alıştım. Eğer lens dönüyorsa mutlaka ters takmışsındır, çünkü bi tarafı fazlasıyla yapışkan göz ile temas ettiği için.

Son durak 5'de kadın gözünü çizdirirken, doktor yanından ayrılıyordu makina gözünü çıkarmıştı kadıncağınızın bende o sahneyi hatırlıyorum hep, ya doktor yanımdan giderse, gözümü araba ezerse ....

• Hatırlıyorum o sahneyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avenged7Fold kullanıcısına yanıt
    Lens goze temas ediyor ama yinede elinde kaliyor.. Bu durumda lensi takarken goze temas ettigi esnada hafifçe gozun uzerinde gezdir.. Yani masaj yapar gibi cok ufak hareketlerle daire çiz. Hemen yapisiyor zaten merak etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.