Şimdi Ara

Lenste Yakını Bulanık Görmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
49.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Rmutsuru

Bende lens kullanmaya başladım şu anda -2.75 numaram. Uzak gayet iyi yakın ise net değil sanki odaklama problemi gibi birşey.
    Aynı problemi yaşayanlar zamanla kurtuldumu dertlerinden ? Göz alıştımı yani...

ben sadece pc ekranına bakarken ara sıra problem yaşıyorum başka zaman problem olmuyor. birde çok güneşli havalarda göz kuruduğu için rahatsız ediyo o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rmutsuru

Bende lens kullanmaya başladım şu anda -2.75 numaram. Uzak gayet iyi yakın ise net değil sanki odaklama problemi gibi birşey.
    Aynı problemi yaşayanlar zamanla kurtuldumu dertlerinden ? Göz alıştımı yani...

Bilgisayar ve telefon ekranında aynen devam ediyor bulanıklaşma. Televizyonda falan sorun yok. Onun dışında hiçbir problem yok. Gözde var mı yok mu belli olmuyor bir süre sonra zaten.
  • aynı sorun bende de var. Gazete vs okurken bir kuruluk net görememek sorunu olduğunu fark ettim 4 yıldır lens kullanıyorum acuvue oasis markasında mı sorun var anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Yolcu

aynı sorun bende de var. Gazete vs okurken bir kuruluk net görememek sorunu olduğunu fark ettim 4 yıldır lens kullanıyorum acuvue oasis markasında mı sorun var anlamadım

hocam bende aynı lensi kullanmaya başladım 1 hafta oldu 1.75 ti ilk aldığım lens bulanık diye 1.50 ye geçtim ama bulanıklık sorunu devam ediyor.

Son durum nedir sizin sıkıntınız geçti mi lens markasındamıymış sorun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wadecan93

quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Yolcu

aynı sorun bende de var. Gazete vs okurken bir kuruluk net görememek sorunu olduğunu fark ettim 4 yıldır lens kullanıyorum acuvue oasis markasında mı sorun var anlamadım

hocam bende aynı lensi kullanmaya başladım 1 hafta oldu 1.75 ti ilk aldığım lens bulanık diye 1.50 ye geçtim ama bulanıklık sorunu devam ediyor.

Son durum nedir sizin sıkıntınız geçti mi lens markasındamıymış sorun?

Hala aynı lens degistiricem yakında aklımda 2 marka var haberdar ederim kullandığında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynı sorun bende de var bugün lenslerimi aldım uzak gayet net ama yakın da odaklama problemi var. doktora daha başvurmadım.
    lens markası : acuvue oasys
  • Arkadaşlar zamanla geçiyor herhalde ben şu an gayet iyiyim markadan da olabilir alışma şeyi olabilir ama düzeldi benim yada fark etmiyorum artık
  • ayni marka torik lens ile bu durumu yasiyorum. sol tarafta bulaniklik var ama sag taraf iyi. heralde ilk denemem oldugu icin lensi hasat ettim diye dusunuyorum.

belki zamanla alisirim. miyop 1 ve 1.25. astigmat 1.25 ve 1.75. sanki aman aman bir fark yok gibi geldi bana.
  • Benim +6.50 hipermetrop var. +7.00 numarada oaysis lens kullaniyorum 21 senedir. Uzak yakin lensi +7.50 deneme lensi verdi dr. Lakin hersey bir kademe küçüldü. Numara yukseldi ama gorus oaysis kadar buyuk ve net degil. +7.50 uzak yakin diye daha net gorurum diye sevinmistim lakin 1 haftalik alisma lenslerini kullanma suresinde bu anlasiliyormus. Gozun lense alisma suresi. Isimden dolayi ayni gun takip cikardim. Deneyemedim. Belki alisir ama isimi riske atamiyorum cunku gormede cok zorlaniyorum. Biofinity Toric lens aldim oaysis de astigmatism +6.00 uzerinde olmadigi icin onlari deneyecegim bakalim. +7.00 ve -0.75 astigmat 80 aks. Umarim bu lensler de sorum yasamam. Oaysisde astigmat +6.00 nin uzerinde olmadigi icin astigmatsiz oaysis +7.00 kullaniyordum. astigmattan dolayi sol gozde ve genel olarak uzakta bulanmalar oluyordu. Insallah bu yeni lenslerle sorunum gitmis olur. Uzak ve yakin lenslerle gorme kalitesi zamana bagli sanirim ama deneme imkanim malesef yok su an. Ne zaman izne cikarim o zaman 1 haftalik deneme lenslerimi takip netice alabilirim diyorum. Yas 43. Ve 50 yasimda Allah o gunlere ulastirirsa Akilli lens uygulamasi dusunuyorum. Cunku +7.00 numara goz kusurunun lazer ameliyat sonucu %40 larda. Bundan dolayi lens taktirmak daha mantikli. Su an lensle idare ediyorum. Bu ameliyattada katarakt ameliyati olmak gerekiyor. Mercek malesef aliniyor gozun. Sonrada Akilli lensi takiyorlar goze. 50 yasindan sonra bu riski alabilirim diye dusunuyorum. Saygilar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.