Şimdi Ara

Leon 1.2 tsi dsg (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ortalanam 75 km idi
    Ama120-150 arası bastığımda oldu
    Trafik istanbulda malum
    Bi acık bi kapalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malzemec kullanıcısına yanıt
    İnşallah da hep memnun kalırsınız . Ben çift kavramalı sistemlere karşı değilim ancak biraz daha geliştirilmeye ihtiyaçları var gibi gözüküyor. Tercihimi hep klasik otomatikten yana kullandım,CVT ve çift kavramalılara göre daha fazla yaksa da kafam rahat hiç sorun da yaşamadım. Yalnız okuduğum ve duyduğum kadarı ile diğer çift kavramalılar ve özellikle de Renault un EDC si ,DSG kadar fazla sorun yaratmıyor gibi gözüküyor. Renault da , Türkiye de VW kadar sattığına göre az satıyor o yüzden de az problem gözüküyor demek de pek mümkün değil..
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    cvt şanzımanı toyota yariste denedim
    çok başarılı sorunsuz.
    fakat dizellerde yok...
  • tolayd T kullanıcısına yanıt
    bende 1.2 tsi dsg almaya karar verdim, banada 2 hafta süre verdiler, bende çok sordum araştırdım, hatta son 3 ayımın neredeyse her günü araştırma yaptım sonunda leon a karar verdim içim çok rahat sadece dsg konusunda ufak şüphelerim var onuda artık yaşayıp görücez.
    tabi burda şunuda belirteyim çok daha iyi otomobiller yokmu - var tabi ama bütçeye göre konuşmak lazım benim bütçem 55000 di. buna göre araştırdım bi başkasının bütçesi 80-90000 dir ona göre araştırır.
    sonuç olarak 55000-60000 tl bütçesi olan ve otomatik isteyen biri için leon dan daha iyi bir seçim olamaz bence.
    sanada banada şimdiden hayırlı olsun :)
  • al kardeş al
    dsg de al
    seatta al
    ikisini ayrı ayrı satıyorlar diye duymuştum
  • 1.2 Tsi Jettam var çok gayet memnunum. 6.8 litre genel tüketim ortalamam ve yıllık vergide 330TL. avantaj.
    PErformans olarak hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. 1.2 Tsi konusunda rahat ol yani.
  • Birileri yada sonsuza gomulenler cakma hesaplarla forumda cirit atiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..NeyzeN.. -- 15 Haziran 2014; 8:00:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geographien

bende 1.2 tsi dsg almaya karar verdim, banada 2 hafta süre verdiler, bende çok sordum araştırdım, hatta son 3 ayımın neredeyse her günü araştırma yaptım sonunda leon a karar verdim içim çok rahat sadece dsg konusunda ufak şüphelerim var onuda artık yaşayıp görücez.
    tabi burda şunuda belirteyim çok daha iyi otomobiller yokmu - var tabi ama bütçeye göre konuşmak lazım benim bütçem 55000 di. buna göre araştırdım bi başkasının bütçesi 80-90000 dir ona göre araştırır.
    sonuç olarak 55000-60000 tl bütçesi olan ve otomatik isteyen biri için leon dan daha iyi bir seçim olamaz bence.
    sanada banada şimdiden hayırlı olsun :)

sadece sert süspansiyona hazırlayın kendinizi. Onun dışında beklentilerinizi fazlası ile verecektir leon;) şimdiden hayırlı olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: malzemec

Bazı arkadaşlar dsg den şikayet etmiş;
    2013 den sonra şikayetler kalktı,
    Vw. De şyi niyet garantisi var, sürekli yetkilinservise aracını veren korkmasın
    Çok indirim yapıyorlar...

baska ulkelerde 10 yıl dsg garanti veren turkiyede neden 2 yil yok iyi niyetmis

• racerant kullanıcısına yanıt
    DOĞRU VE TARAFSIZ TESPİT...
    Saygılar...

• m_kucukaksoy kullanıcısına yanıt
    Yetkili serviste 10 yıl olduğunu görürsünüz;
    İyiniyet GARANTİSİ...
    Vw. Yetkili serv. İle bi diolok
    Kurun derim.

• Tercihleri etkiliyebilicek video var bu linkte
    Hem övmüş hem yere vurmuş.
    Tarafsız bi yorum.

• Arkadaşlar 2 aracım var,
    Şirket araç verdi birisini satacağım,
    Polo 1.2 tsı 90 hp dsg comortlıne
    Golf tsı 105 hp dsg comfortlıne
    Polo biraz dolu, cam tavan, c control , park far yağmur sensörleri;
    Golf sade ce comfortlıne donanımına sahip
    Park sensörü dahi yok. Ama "GOLF"...
    SİZCE HANGİSİNİ SATMALIYIM...
    Fikir verirseniz , yönlenmeme yardımcı olursunuz şimdiden,
    Teşekkürler...

• ..NeyzeN.. kullanıcısına yanıt
    abi bana dediysen mesaj sayıma ve forumdaki etkinliğime bakabilirsin troll değilim
  • root_echo kullanıcısına yanıt

Yok kardeşim sen değilsin,onlar da bu ara pek gözükmüyorlar...
  • bagajı gayet küçüktür. onun haricinde fiyatına göre 10 numara arabadır 1.5 sene evvel bir arkadaşıma aldık 6.1 tüketim ortalaması. 1.2 diye çekinmeyin 1.6 motorlar kadar gider bir tek dsg kalıyor onuda garanti uzatımı ile çözebilirsiniz. bagaj sorun değilse şiddetle tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.