Şimdi Ara

leon 1.2 tsi mi? 1.6 tdi mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar leonun 2 motor seçeneği arasında kararsız kaldım 1.2 tsi alırsam lpdi taktırcam aldığım gibi sizce 1.6 tdi mi daha az yakar yoksa 1.2 tsi lpdi taktırıncamı daha az yakar? görüş ve önerilerinizi bekliyorum

• TDI alın devam edin. TSI lpg ile şimdilik uğraşılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktorsihirbaz

arkadaşlar leonun 2 motor seçeneği arasında kararsız kaldım 1.2 tsi alırsam lpdi taktırcam aldığım gibi sizce 1.6 tdi mi daha az yakar yoksa 1.2 tsi lpdi taktırıncamı daha az yakar? görüş ve önerilerinizi bekliyorum

1,2 tsı ya tüp sağlıklı olmaz ikisinin arasında 7600 tl fark var yıllık kullanım maliyetini hesaplayip 5 yıl ile çarp hangisi kesene daha az dokunuyorsa onu alırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lpdi 4500 Tl ve daha yeni yeni uygulanıyor.Bence Ferhat bey 'in de dediği gibi tdi alıp yola devam edin....
  • bende 1.6 tdı düşünüyorum fakat yaşım daha 17 ve kredi çekip almak istiyorum ne yapsam bilemedim seneye düşünüyorum 1.6 tdı cr dsg mi 1.6 tdı cr mi bide dsg yle dsg siz olanın arasındaki fark nedir?seneye bu seferde 2013 seat leon çıkıyor onu çok merak ediyorum sizce ne yapmalıyım tavsiyeleriniz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoFuar -- 1 Ekim 2012; 13:13:21 >
  • daha az önce eşimle hesap yaptık, pazarlık vs hesaba katmadan web sitesi üstündeki fiyatlara bakarak ikisi arasında 7600 lira fark var, toplamda km başına 10 kuruş tasarruf ettiğini düşünürsen 76.000 kmde kendini amorti edecek, daha sonrasında dizel kara geçirecektir.

eğer yılda 20-30.bin km yapıyor ve 3 seneden fazla kullanırım diyorsanız sanırım dizel daha mantıklı

benim yıllık 16.000 km standart kullanımım olacak gibi, ben de bu iki seçenek arasında gidip geliyorum, 5 sene binmek gerekecek ortalama olarak dizeli çıkartabilmek için
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1984

daha az önce eşimle hesap yaptık, pazarlık vs hesaba katmadan web sitesi üstündeki fiyatlara bakarak ikisi arasında 7600 lira fark var, toplamda km başına 10 kuruş tasarruf ettiğini düşünürsen 76.000 kmde kendini amorti edecek, daha sonrasında dizel kara geçirecektir.

eğer yılda 20-30.bin km yapıyor ve 3 seneden fazla kullanırım diyorsanız sanırım dizel daha mantıklı

benim yıllık 16.000 km standart kullanımım olacak gibi, ben de bu iki seçenek arasında gidip geliyorum, 5 sene binmek gerekecek ortalama olarak dizeli çıkartabilmek için

Ben de ortalama yıllık 15-16 bin km yol yapıyorum ve daha bugün arkadaşımla aynı hesabı yaptık. Benim gibi kullanıcılar için kesinlikle benzinli araç daha mantıklı oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    polo 1.4 tdi mı 1.6 tdi mi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1984

daha az önce eşimle hesap yaptık, pazarlık vs hesaba katmadan web sitesi üstündeki fiyatlara bakarak ikisi arasında 7600 lira fark var, toplamda km başına 10 kuruş tasarruf ettiğini düşünürsen 76.000 kmde kendini amorti edecek, daha sonrasında dizel kara geçirecektir.

Yıllık 16 bin km kullanıma 1,2 tsı daha uygundur matematiklel hesabı yapmışsınız ayrıca mtv ve kasko daha düşük fiyatlara mal olacaktır. Ayrıca 1,2 nin performansı 1,6 tdı den daha iyi sakın kullanımda dizel gibi tüketim degerleri yakalanıyor. Ayrıca tdı az yakan bir motor degil. Hem tdı hem 1,4 tsı araç kullanan biri olarak düşüncelerim budur umarım yardımım olur.

• 1.2 motorun yokuştaki performansı nasıl. yüksek devirde çok fazla benzin harcadığını duydum. dolu iken de. çünkü deviri yükseliyor o zaman. 1.2 yi kullanırken araçta sürekli 1 ve ya 2 kişi mi olması lazım az yaksın diye. yük artar yokuş tırmanırken yakıt harcama değeri nasıl. teşekkürler.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B2C3C0B5 -- 4 Aralık 2012; 16:47:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mereras

1.2 motorun yokuştaki performansı nasıl. yüksek devirde çok fazla benzin harcadığını duydum. dolu iken de. çünkü deviri yükseliyor o zaman. 1.2 yi kullanırken araçta sürekli 1 ve ya 2 kişi mi olması lazım az yaksın diye. yük artar yokuş tırmanırken yakıt harcama değeri nasıl. teşekkürler.

Yük arttığında veya yüksek hızlara çıkıldığında tüm araçların yakıt degerleri artar. Aracı nasıl kullandığınız da önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

Orijinalden alıntı: mereras

1.2 motorun yokuştaki performansı nasıl. yüksek devirde çok fazla benzin harcadığını duydum. dolu iken de. çünkü deviri yükseliyor o zaman. 1.2 yi kullanırken araçta sürekli 1 ve ya 2 kişi mi olması lazım az yaksın diye. yük artar yokuş tırmanırken yakıt harcama değeri nasıl. teşekkürler.

Yük arttığında veya yüksek hızlara çıkıldığında tüm araçların yakıt degerleri artar. Aracı nasıl kullandığınız da önemli.

çok fazla diye duydum. ama ne kadar olduğu belli değil. normal motorlardan fazla mı oluyor yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.