Şimdi Ara

leon 1.6 lt TDI CR 105 hp DSG mi? yeni golf 1.6 tdi dsg bmt comfortline mi?YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ilhan032

quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

Yeni Leon'u Autoshowda gören forumdaki çoğu kişi Golf 7'den daha çok beğendiğini söyledi. Ayrıca dizel çift kavramalı otomatik şanzımanlarda sıkıntı yaşaman olası.

hangisi daha güzel?

leon 1.6 lt TDI CR 105 hp DSG  mi? yeni golf 1.6 tdi dsg bmt comfortline mi?YARDIM

leon 1.6 lt TDI CR 105 hp DSG  mi? yeni golf 1.6 tdi dsg bmt comfortline mi?YARDIM

Ben iç mekanına bir şey demiyorum ama burada pek çok kişi Leon'u daha çok beğendiğini söyledi.
    Bir de şöyle bak istersen. Hangisi daha güzel?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

quote:

Yeni Leon'u Autoshowda gören forumdaki çoğu kişi Golf 7'den daha çok beğendiğini söyledi. Ayrıca dizel çift kavramalı otomatik şanzımanlarda sıkıntı yaşaman olası.

hangisi daha güzel?

Ben iç mekanına bir şey demiyorum ama burada pek çok kişi Leon'u daha çok beğendiğini söyledi.
    Bir de şöyle bak istersen. Hangisi daha güzel?

tamam eyvallah leon da çok güzel alınır.ne yalan söylim arabadan çok anlayan biri değilim.ilk defa bu tarz segmenti yüksek fiyatı fazla araba alacağım.şu araba iyidir derken birazda anlaşılacak sebeplerinide yazsanız (donanım,teknik,şanzuman.2. el gibi)...

• Paran varsa golf yoksa leon al nokta net ( Murat cemcir style )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seat ta iyiymiş
  • ikisini de alma parasının arabaları değiller .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.