Şimdi Ara

leon 1.6 lt TDI CR 105 hp DSG mi? yeni golf 1.6 tdi dsg bmt comfortline mi?YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar araba almam lazım işlerim dolayısıyla pek araştırma da yapamadım.otomatik dizel alıcam.senede 20-25 bin km civarında yapıyorum.bu arabalar hakkında bilgisi olanlar cevap verirse sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalci23 -- 10 Aralık 2012; 20:20:30 >

• yardım edecek bilgi ve deneyimlerini paylaşacak kimse yok mu???
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalci23

arkadaşlar araba almam lazım işlerim dolayısıyla pek araştırma da yapamadım.otomatik dizel alıcam.senede 20-25 bin km civarında yapıyorum.bu arabalar hakkında bilgisi olanlar cevap verirse sevinirim...

dsg problem çıkarma olasılığı yüksek bir şanzıman.
    Eğer alacaksanız manuel tercih edin,veya başka markalara yönelin.
    şanzıman dışında ikisi de sizi fazlasıyla tatmin eder.
    Eğer kalite ve 2. el satışı önceliğinizse golf,spor tasarım odaklıysanız leon alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

arkadaşlar araba almam lazım işlerim dolayısıyla pek araştırma da yapamadım.otomatik dizel alıcam.senede 20-25 bin km civarında yapıyorum.bu arabalar hakkında bilgisi olanlar cevap verirse sevinirim...

Eğer kalite ve 2. el satışı önceliğinizse golf,spor tasarım odaklıysanız leon alabilirsiniz.
    arabayı eşimde kullanacağı için otomatik almak zorundayım ve dizel de olsun istiyorum.dsg hakkında olumsuz şeyler duydum.peugeot veya renault hiç düşünmedim. opel corsa ve wv polo kullandım bu kez daha iyi segment ve sıfır olsun istiyorum.bayilere gidipte bakamadım.sizin önereceğiniz bir model ve marka varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

sanırım bu konu işine yarar. leon için kapora verip sonra vazgeçip golf 7 aldım bende. eğer kredi olayı olacaksa leon alın derim yok nakit paranız varsa bu sefer golfte olur derim. bana göre fiyat performans olarak alınacak en iyi arabalardan biri şu anki leon tdi dsg +copa plus paketi.

http://forum.donanimhaber.com/m_68304845/mpage_1/f_/key_//tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle86

sanırım bu konu işine yarar. leon için kapora verip sonra vazgeçip golf 7 aldım bende. eğer kredi olayı olacaksa leon alın derim yok nakit paranız varsa bu sefer golfte olur derim. bana göre fiyat performans olarak alınacak en iyi arabalardan biri şu anki leon tdi dsg +copa plus paketi.

http://forum.donanimhaber.com/m_68304845/mpage_1/f_/key_//tm.htm

Alıntıları Göster
    golf 7

• arabayı nakit alıcam.golf çok beğendiğim bi araç ama forumdan ve çevremden duyduğum kadarıyla bir çok şey opsiyonlu ve bayiler sıra veriyor.seatta ise kampanya varmış.copa paket hediye.arada aşağı yukarı 10 bin lira civarında fark var ama kalite farkı çok fazlamı bilemem. ve seat ta nerdeyse full paket var.golf istiyorum(aracı en fazla 5 sene kullanırım 2. eli çok kaybetmesin düşünceside beni buna itiyor) ama istediğim gibi donanım ekletsem 65000 den fazla fiyat çıkar biraz daha ekleyip audi alınabilir .galiba ibre leaon a doğru gidecek.anlaşılan çok acele etmeyip araştıracağız.forumda citroen c4 peugeot 308 de öneren var.bir çok model arabaya bindim ama almanlar bu işi biliyor diye düşünüyorum. cevapların için teşekkür ederim.başka tavsiyesi olanlar da yazarsa sevinirim

• Yeni leon cikmadan karar verme
  • leon kasamı değiştirecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximusix

Yeni leon cikmadan karar verme
    leon un tek önde olduğu nokta fiyatı olur .
    bence yeni seat leonu bekleyın öyle kıyaslayın bu türlüsü fazla acımasız oldu ...
    megane 1.5 dci edc de güzeldir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aziz-Nesin

bence yeni seat leonu bekleyın öyle kıyaslayın bu türlüsü fazla acımasız oldu ...

açıkçası benim aklım hep golfte.ama otomatik dizel olunca fiyat bayağı yukarılara çıkıyor.65000 tl fiyatta az değil.ama bitaraftanda 308 c4 megane i 30 fiyatlarıda 60 bini bulunca golf ede insan normal diyor.ne bileyim acil ihtiyaç hasıl olunca kafa karıştı sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aziz-Nesin

Alıntıları Göster
    leon derken eski kasa leondan mı bahsediliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Physio_

en son kasa
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Physio_

en son kasa

Alıntıları Göster
    Golf 7
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexstz

Golf 7

Alıntıları Göster
    Yeni Leon'u Autoshowda gören forumdaki çoğu kişi Golf 7'den daha çok beğendiğini söyledi. Ayrıca dizel çift kavramalı otomatik şanzımanlarda sıkıntı yaşaman olası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BebeBiskuvisi -- 11 Aralık 2012; 21:26:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

Yeni Leon'u Autoshowda gören forumdaki çoğu kişi Golf 7'den daha çok beğendiğini söyledi. Ayrıca dizel çift kavramalı otomatik şanzumanlarda sıkıntı yaşaman olası.

peki hangi şanzımanı hangi modeli tavsiye ediyorsunuz?
  • quote:

quote:

Yeni Leon'u Autoshowda gören forumdaki çoğu kişi Golf 7'den daha çok beğendiğini söyledi. Ayrıca dizel çift kavramalı otomatik şanzımanlarda sıkıntı yaşaman olası.

Klasik tam otomatik vitesler daha iyidir dizellerde. i30'da var mesela. Ama tüketimleri DSG'lere CVT'lere göre daha fazladır...
  • quote:

quote:

quote:

Klasik tam otomatik vitesler daha iyidir dizellerde. i30'da var mesela. Ama tüketimleri DSG'lere CVT'lere göre daha fazladır...

evet i 30 a da baktım ama fazla yakıyor diyolar...

• quote:

hangisi daha güzel?

leon 1.6 lt TDI CR 105 hp DSG  mi? yeni golf 1.6 tdi dsg bmt comfortline mi?YARDIM

leon 1.6 lt TDI CR 105 hp DSG  mi? yeni golf 1.6 tdi dsg bmt comfortline mi?YARDIM

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

quote:

hangisi daha güzel?

Alıntıları Göster
    seat ta çok hoş ama golf bi başka duruyuyor.anlaşıldı golf ü alıcaz yardımları için herkese çok teşekkürler...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.