Şimdi Ara

leon mu golf 7 mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
16.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Golf Leondan çok daha kaliteli br araç.Arada 13 binlik fark fazla gelebilir fakat araçları satarken o farkın bell br kısmını kapatıyorsunuz zaten.Hele hele golf dizelse.Sİz bu aracı bu ülkede alacağınız için buradak 2. el piyasasınıda düşünmeniz çok reel ve doğru br yaklaşım olur.

not:yeni leonu görmekte de fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcia1905

hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama istanbul avek oto var vw,seat,audi bu üç markanın satışları yapılıyor haftaiçi yeni leonun geleceğini söylediler bence buraya bi uğrayıp a3,golf ve leon'a bakıp kendiniz karar verin..

kalite olarak bence audi,golf,leon sıralaması var ama görsel olarak soruyorsanız
    sıralama yine bence leon,golf,a3

motorlar zaten aynı

ben a3 ü direk eledim içini hiç ama hiç beğenmedim

golf ve leon arasındayım haftaiçi gelirse test edip begenirsem leon alıcam..

buarada bilen biri vardır belki bu yeni leonlarda cam tavan açılıyormu?

volvo v40 da baktım bugün ondaki cam tavan açılmıyordu saçma geliyor açılmayan tavana para vermek:D

Evet cam tavan açılıyor leon da, golf gibi.

• arada bi fark olacak mutlaka. golfün adı VW markası aradaki farkı sağlıyor. eğer leonun plastiği bir kalite hissi veren bi plastik olsun. leon derim. çünkü, FR deki o motor seçeneği, 8,2 sn, dvd ekranın açıyla sürücüye doğru bakması, (bmw lerdeki gibi), artı içerisi gece muhteşem görünüyor. çok dehşet bir kokpit tasarımı var. klima gözleri belki sade ama çok güzel olmuş. satmak bile istemeyeceğiniz bir araç geliyor diyebilirim.
  • avrupada tum otoriteler golf 7 ile leon hemen hemen aynı araç diyorlar. Niye 10 bin fazla veresinki? Hem leonun tasarımı daha guzel bence
  • 10 bin TL ye değmez, Leon daha iyi bir tercih.
  • Ben Leon'u daha çok beğendim.Leon Golf'den pahalı olsaydı bile Leon düşünürdüm.Önceden Seat ilgim yoktu ama yeni Leon nefes olmuş.Fiyat da iyi.1.4 fr 140 hp 49 bin.Daha ne olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat farkı çok fazla leon kesinlikle
  • http://www.youtube.com/watch?v=fF1sTHtzFNQ

şu linkteki tek yorumu okuyun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇVK

http://www.youtube.com/watch?v=fF1sTHtzFNQ

• quote:

• Otomatik alacaksam leon,manuel alacaksam golf.

Leonun diger modellere gore bir iddiasi kalmadi artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkça söylemek gerekirse seat leon nasıl bir araba bilmiyorum ( performans yol tutuş vs ) ancak şuda var bi golf hiç bi zaman 70000 tl küsürlü bi fiyatı hakettiğini düşünmüyorum. Ancak gel gelelim bizim ülkemizdeki bu VW hayranlığını bu fiyatların buraya gelmesindeki sebeb olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Yorum dediğin böyle olur işteeeeeee
  • Hocam bu arada eklemeyi unuttum ama seat ikinci elde golften daha fazla deger kaybedecektir bunu da goz onunde bulundurun derim..
  • quote:

çok iyi ya
  • 10.000tl fark verilmez.Ama ikinci elide iyi golflerin.O yüzden biraz fark kapanıyor.

Ben olsam i30 alırım.Bence f/P ürünü kendisi.

• 1.2 tsi alınacaksa golf ama ibre tdi yönündeyse kesinlikle leon ben şu iki araba arasındayım lakin karar veremiyorum

• abi ben 2 aracıda 2010 yılında uzun süre kullandım hata aynı dönemde astra da vardı tamam motor gücü ıvır zıvır donanım tartışılırda o yol tutuşunun bi açıklaması yok golf asfalta yapışıyo resmen bence 10bin tl fark verilir... he dersenki beni biyerden bi yere götürsün virajlara girerken tat almasamda olur ona bişey diyemem ama golf e dicek bişi yok.onları 2012 de sattık şuanda araç alacaz seat a gidip bakmadım bile... ( 1,2 tsi comfortline )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrashbringer

Golf kullanmadım ama 2015 fr sahibiyim. Yol tutuşunu hiç beğenmiyorum kesinlikle güven vermiyor. Yüksek hızlarda da direksiyon yine güven vermiyor.

Bundan önce 2010 focus vardı. Makine resmen yola vakumlanıyordu. Direksiyonu şehir içinde fazla sert kaçsa da yüksek hız ve şehirler arası yollarda tadından yenmezdi. Büyük konuşmak istemiyorum ama imkanım elverirse bir daha leon almam.

Jantlar kaç inc? Birde konu eski sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.