Bildirim
leon mu golf 7 mi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hiç bir şekilde golf 10 bin lira fark haketmiyor.
Etsin etsin denk donanımda 3 bin lira...
Zaten baz versiyonların fiyatları arasındaki fark ortada. -
Ben Leon almanızdan yanayım aynı ürün sadece marka değeri farkı var Seat çok iyi :) -
ben donanımları yeterince incelemedim sanırım ancak yinede dizel dsg lerde 3000 tlden daha fazla fark var gibi? özellikle inceleyen arkadaşlardan iç mekan kalite farkını ki (bence tek fark burada hissedilebilir olacaktır diye düşünüyorum) anlatırlarsa sevinirim. Birde izolasyon çok farklı olur mu? herhalde aynı dsg motor ve benzer yürüyen verdır diye düşünüyorum ne dersiniz golf mü leon mu mantıklı ? -
Bende zamanında golf 6 ile efsane kasa seat leon 2009 arasında kaldım . O zamanlar leon çılgınlığı vardı. Golfün gördüğüm kadarıyla tek üstünlüğü ön konsoldaki kaliteydi . Leonun içinde kullandikları malzeme pek kaliteli değil açıkçası.Fakat benim gözümde tipiyle bu farkı kapadı. Ve leon aldım . Onun dışında araçları hemen hemen herşeyi aynı . Aynı yapının üstüne oturtuyorlar sanırım . Güncel araçta dış görünüş eski leonlar kadar iyi olmasada içerdeki malzemeyi kalitelendirmişler. Sana diyeceğim. Güncel kasayı beğeniyorsan alacaksan 10.000 tl lik farkı kesinlikle verme. Araçlar aynı. Ikisinide aynı kişiler aynı altyapıyla benzer malzemelerle üretiyor. Seat logosu yerine wv logosunu koy kafanda ve öyle karar ver. Aynı şey hyundai kia içinde geçerli.
Şunuda unutma güncel araçlar içerisinde artık eskisi kadar fark kalmadı. Ceed i30 leon golf . Bunların hepsi alıcısını memnun edecek araçlar. Kendin için Doğru donanım , tip , motor kombinasyonunu oluşturup en az maliyetle alman senin için en önemlisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Basladilar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cihanair
Basladilar
objektif yardımda bulunursan? arabayı tanıyan birinden destek lazım. Ben çünkü görmeden alıcam azıcık itelersen leondayım. -
Sadece platform kardeşi bunlar.. Aynı araba diye düşünme. Golf her zaman bir adım önde olacaktır.. -
Golf her zaman leondan bir firt iyidir
Ama iyi diyede 10.000 lira fazla para vermeye degermi orasi tartisilir
Sahsen leon gelsin bir test edilsin ona gore konusmak daha dogru olur
murat boz feat soner sarıkabadayı iki medeni insan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..NeyzeN.. -- 9 Şubat 2013; 11:33:34 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: drmehmetefe
quote:
Orijinalden alıntı: cihanair
Basladilar
objektif yardımda bulunursan? arabayı tanıyan birinden destek lazım. Ben çünkü görmeden alıcam azıcık itelersen leondayım.
Kapı üzerindeki kaplama, dashboard dizaynı, üzerindeki havanlandırma etrafı metal süsleme gibi estetik detaylarda fark oluyor. Temelde gurubun araçları neredeyse bire bir aynı.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaçıncı golf konusu Leon kesinlikle Golfçüler basar birazdan burayı -
10 lira fark versem oturur ağlarım. gerçi insan 10 binlira verdikten sonra oturamaz ya orası ayrı. -
c sınıfı hb araçlar arasında artık farklar çok sınırlı.
şu seçeneklerden hiçbiri üzmez. hepsinin diğerine göre + -'leri var ama hepsi iyi.
i30,golf, ceed, c4, yeni auris, focus, gui, yeni leon hepsi alınabilinir. sadece kasanın 2 yaşından fazla olmamasına dikkat edin o kadar. -
fiat linea -
Golf'teki opsiyonlar leonda da var mı acaba ? Yada leonun opsiyon listesini nerede bulabilirim ? -
hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama istanbul avek oto var vw,seat,audi bu üç markanın satışları yapılıyor haftaiçi yeni leonun geleceğini söylediler bence buraya bi uğrayıp a3,golf ve leon'a bakıp kendiniz karar verin..
kalite olarak bence audi,golf,leon sıralaması var ama görsel olarak soruyorsanız
sıralama yine bence leon,golf,a3
motorlar zaten aynı
ben a3 ü direk eledim içini hiç ama hiç beğenmedim
golf ve leon arasındayım haftaiçi gelirse test edip begenirsem leon alıcam..
buarada bilen biri vardır belki bu yeni leonlarda cam tavan açılıyormu?
volvo v40 da baktım bugün ondaki cam tavan açılmıyordu saçma geliyor açılmayan tavana para vermek:D -
1.6 tdı comfortline dsg golf e katlanan ayna ve cc ekleyin 68 oldu
Yeni leon 1.6 tdı leon tdı 56 bin.
Fark 13 bin tl. Yumuşak plastik bu kadar etmez. Yine tercih size ait tabiki.
o 10 bin lira farkı verecegime boş otobüste ayakta gitmeyi tercih ederim.
Benzer içerikler
- plastik duba arabayı çizer mi
- araba sprey boya ile boyanır mı
- fiat egea alınır mı
- yedek su deposu su yükselmesi
- dizel aracın fazla yakıt yakmasının nedenleri
- mercedes eqb 250 yorum
- chery tiggo 8 pro özellikleri
- trafik cezası itiraz dilekçesi
- akü markaları
- dacia jogger özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X