Şimdi Ara

Leon - SEVGININ GUCU hakkinda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ayrica yasanan olaylar hic sasirtmiyor. Ilk 15 dkda filmde ne olcagini anladim.

Titanic i izlerken geminin batacağını bilmiyormuydun ?
  • Filmleri de kitaplara benzetirim.Sizin hevesle okuduğunuz kitaptan başkası hiç haz almaz ya da bitirmez.Bu biraz da eserin kişiliğinize veya tarzınızla seslenmesiye alakalıdır.Ben filmi çok beğenmiştim ve çoğunlukta beğeniyor.Ama herkesin görüşüne de saygı duymak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler hakaret yemek icin kasinan ergenoslardan biri.artik okullarda kapandi kayniyor forum.

• quote:

Orijinalden alıntı: leemoon35

Birdaha diyorum bu film o kadar basitki vakit kaybi izlemeyin yazık gunah buna basyapit diyorlar birde Oyunculuklar iyi diye film iyi olmaz konu cok basit. Ayrica yasanan olaylar hic sasirtmiyor. Ilk 15 dkda filmde ne olcagini anladim.

Bazi arkadaslar bu filme izledigim en iyi filmdi diyo bazilarida izledigim en iyi 3 film diyo. Bunlar sadece hayatlarinda 2.3 film izlemis galiba.

Memento titanic yesilyol request fora dream inception oldboy prestige bu filmlerin tirnagi olamaz bu basit film. Bildigin zaman kaybi yaaa 2 saatim gitti çöpe

requestten sonrasını okumadım

• Kimi vardır komedi filmi sever, kimi vardır aksiyon filmi sever... Liste uzayıp gider. Ama bir çok insanın sevdiği filmede zuhha, muhha diye gülmek saçmalıktır. Sevmediysen ana konusuna girersin olumsuz eleştirini yaparsın.
  • Bi ara izliyicem.Natalie'yi severim baya.Asabi Polis reyizde iyidir Adını hep unutuyorum Bakalım nasılmış
  • Filmi izlediğin ya da indirdiğin yerin yorum kısmına yazsaydın bunu
  • En sevdiğim filme en sevmediğim film diyor, adama bak

• Hep derim zevkler ve renkler tartışılmaz ama bir yere kadar. İzlemeyenler de dünya kadar olumlu yorum varken senin bu yorumunu dikkate alacaktı zaten. Sen beğenmeyince film çok kötü oluyor vakit kaybı oluyor öyle mi bu kafa ile devam et . Film 20 yıl önce çekilmiş ve hala 8.6 puanda kalabilmişse IMDb'de senin beğenmemen filmin kötü olduğuna gelmez . Beğenmeyebilirsin en doğal hakkın. Kimse sana zorla beğen demiyor zaten . Gelip de burda başlık açıp vakit kaybı berbat ötesi demen gülünesi bir durum .
  • İnsan bir filmden ne bekler acaba ? Ölümsüzlüğün sırrını mı ? Bu film 8.6 puanı , hayatında 2-3 film izlemiş olanlardan almadığına göre hata konu sahibinde. Bu iş zevk meselesi . Beğenirsin , beğenmezsin ... Fakat konuyu daha ileriye taşıyamazsın . Basit bile olsa (ki bence öyle değil) senaryo duygusunun böyle aktarıldığı bir film beğenilmeyi fazlasıyla hak eder .
  • kardeş film zevklerimiz çok ayrı. muazzamdı bana göre :D 8.6yı hakediyor diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: leemoon35

Birdaha diyorum bu film o kadar basitki vakit kaybi izlemeyin yazık gunah buna basyapit diyorlar birde Oyunculuklar iyi diye film iyi olmaz konu cok basit. Ayrica yasanan olaylar hic sasirtmiyor. Ilk 15 dkda filmde ne olcagini anladim.

Bazi arkadaslar bu filme izledigim en iyi filmdi diyo bazilarida izledigim en iyi 3 film diyo. Bunlar sadece hayatlarinda 2.3 film izlemis galiba.

Memento titanic yesilyol request fora dream inception oldboy prestige bu filmlerin tirnagi olamaz bu basit film. Bildigin zaman kaybi yaaa 2 saatim gitti çöpe

request :DD koptum
  • Birakin su ergeni ya kendini akademiden saniyor galiba kendi kendine takilsin velet.

• Her kişinin zevkine saygı duyarım kızma ama sende hiç zevk yok be hocam

• Her yüksek puan alan filmi beğenmek zorunda değilsiniz yav, zevkler ve renkler tartışılmaz.Beğenmeyebilirsiniz, beğenmediğinizi de belirtebilirsiniz lakin zaman kaybı olarak niteleyip buraya konu açmak biraz abes bence.Haftada bir Godfather için de açılıyor bu tarz konu.Herkes böyle konu açsa işimiz var.
  • Senaryosu çok iyi değildi ancak insanı düşündüren çok süper bir filmdi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu filmi begenenler filmden anlamiyodur ...

• Begenmeyene sözüm yok da böyle bide konu açıp reklam eden gitsin recep ivedik falan izlesin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.