Şimdi Ara

Leon - SEVGININ GUCU hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az once leon filminini izledim. Hayatimda izledigim en berbat ötesi filmdi. Bu kadar kotusunu izlemedim. E bir kurgu ne bir konu ne bir etkileme hicbisey yoktu. Basit siradan beklenen bir konu. Imdb puani 8.6 kesinlikle haketmiyor hakettiği en düşük puan. Izlemeyen arkadaslara tavsiyem kesinlikle izlemeyin vaktinize yazık. Siiznde film hakkindaki görüşlerinizi merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben sonunda çok etkinlemiştim.Vakit kaybı olarak görmüyorum.Gene olsa gene izlerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stephc

Ben sonunda çok etkinlemiştim.Vakit kaybı olarak görmüyorum.Gene olsa gene izlerim.

+1

Sevmediğiniz filme vakit kaybı diyen kişilerin yorumları okumak vakit kaybı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

quote:

Ben sonunda çok etkinlemiştim.Vakit kaybı olarak görmüyorum.Gene olsa gene izlerim.

+1

Alıntıları Göster
    filmler zevk meselesi sana kötü gelse de başkasına çok iyi gelebilir benimde listemdeydi en kısa u zamanda izlerim bende mesela çok övgü alan oldboyu çok sevmedim mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: asosyal adam

filmler zevk meselesi sana kötü gelse de başkasına çok iyi gelebilir benimde listemdeydi en kısa u zamanda izlerim bende mesela çok övgü alan oldboyu çok sevmedim mesela

Alıntıları Göster
    Bence çok iyi bir filmdi. Sen beğenmemiş olabilirsin. Bu filmin kötü ya da vakit kaybı olduğunu göstermez. Benim de çok tırt bulduğum filmler var. Bu filmler IMDB'de +8.5 puan almış. Benim beğenmemiş olmam filmin kötü olduğunu göstermez. Belki sadece bana hitap etmemiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: deniai

Bence çok iyi bir filmdi. Sen beğenmemiş olabilirsin. Bu filmin kötü ya da vakit kaybı olduğunu göstermez. Benim de çok tırt bulduğum filmler var. Bu filmler IMDB'de +8.5 puan almış. Benim beğenmemiş olmam filmin kötü olduğunu göstermez. Belki sadece bana hitap etmemiştir.

Alıntıları Göster
    Nedense benim hayatımda izlediğim en iyi filmlerden biriydi,film zevkine bağlı tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leemoon35

Az once leon filminini izledim. Hayatimda izledigim en berbat ötesi filmdi. Bu kadar kotusunu izlemedim. E bir kurgu ne bir konu ne bir etkileme hicbisey yoktu. Basit siradan beklenen bir konu. Imdb puani 8.6 kesinlikle haketmiyor hakettiği en düşük puan. Izlemeyen arkadaslara tavsiyem kesinlikle izlemeyin vaktinize yazık. Siiznde film hakkindaki görüşlerinizi merak ediyorum.

sen film izleme...

hayatimda izledigim en iyi filmlerden biri Natalie Portman muhtesem bir oyunculuk cikarmis
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cogumuzun bilmedigi kucuk bir sey
    12 yıl önce açıldı
    hoparlor gercek guc değeri
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: devmanetihad

quote:

Orijinalden alıntı: leemoon35

Az once leon filminini izledim. Hayatimda izledigim en berbat ötesi filmdi. Bu kadar kotusunu izlemedim. E bir kurgu ne bir konu ne bir etkileme hicbisey yoktu. Basit siradan beklenen bir konu. Imdb puani 8.6 kesinlikle haketmiyor hakettiği en düşük puan. Izlemeyen arkadaslara tavsiyem kesinlikle izlemeyin vaktinize yazık. Siiznde film hakkindaki görüşlerinizi merak ediyorum.

sen film izleme...

hayatimda izledigim en iyi filmlerden biri Natalie Portman muhtesem bir oyunculuk cikarmis
    Senaryo olarak basitti ama oyunculuklar harikaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Praétorian

Senaryo olarak basitti ama oyunculuklar harikaydı

Alıntıları Göster
    Leon beğenilmez mi ya
  • Herkesin görüşü vardır saygı duymak gerekir ama sen vakit kaybı diyerek en büyük saygısızlığı yapmışsın bence.

• Bende godfather ı hiç beğenmediğim için çok iyi bir filme bu yorumları yapmanı tuhaf karşılamıyorum. Yinede bu kadar aşağılamamak gerek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesin görüşü vardır saygı duymak gerekir fakat sen vakit kaybı diyerek en büyük saygısızlığı yapmışsın bence.

• Vakit kaybı falan değil.İzlemeyi düşünenler hiç düşünmeden izleyebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drybeansandrice

Herkesin görüşü vardır saygı duymak gerekir fakat sen vakit kaybı diyerek en büyük saygısızlığı yapmışsın bence.
    Vakit kaybı mı Bu filmi izledikten sonra sinemaya bakış açım değişti sen nediyorsun be Karakterleri sinemada birçok kez taklit edilmiş bir klasikten bahsediyoruz. Misal Stansfield dark knight taki jokere ilham kaynağı olmuştur. Finalde ağladığımı bilirim bu filme kötü diyorsan bi daha hiç film izleme bence

• quote:

Orijinalden alıntı: RedBearded

Vakit kaybı mı Bu filmi izledikten sonra sinemaya bakış açım değişti sen nediyorsun be Karakterleri sinemada birçok kez taklit edilmiş bir klasikten bahsediyoruz. Misal Stansfield dark knight taki jokere ilham kaynağı olmuştur. Finalde ağladığımı bilirim bu filme kötü diyorsan bi daha hiç film izleme bence

Alıntıları Göster
    Çoluk çocuk tavsiye verir oldu, ne günlere kaldık.

• quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

Çoluk çocuk tavsiye verir oldu, ne günlere kaldık.

• Birdaha diyorum bu film o kadar basitki vakit kaybi izlemeyin yazık gunah buna basyapit diyorlar birde Oyunculuklar iyi diye film iyi olmaz konu cok basit. Ayrica yasanan olaylar hic sasirtmiyor. Ilk 15 dkda filmde ne olcagini anladim.

Bazi arkadaslar bu filme izledigim en iyi filmdi diyo bazilarida izledigim en iyi 3 film diyo. Bunlar sadece hayatlarinda 2.3 film izlemis galiba.

Memento titanic yesilyol request fora dream inception oldboy prestige bu filmlerin tirnagi olamaz bu basit film. Bildigin zaman kaybi yaaa 2 saatim gitti çöpe

• Disari alin su arkadasi...

• quote:

Orijinalden alıntı: luganoguz

Disari alin su arkadasi...
    Overrated olduğunu düşünmüyor değilim ama o kadar da kötü değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

quote:

+1

+1
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.