Şimdi Ara

Leon vs. Golf? ACİL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • leon çok yakışıklı araç ama highline golf de çok kalite araba, her ikisinde de sunroof olmalı en dolu modeller sonuçta, sanırım bende kararsız kaldım.
  • yahu ne golf'ü hocam, (araçlar arasında FR almayacaksanız) iç malzeme kalitesi dışında hiç bir fark yok, yok yol tutuş yok bilmem ne diye atıp tutanları sen geç. Golf golf diye fanlık yapanları dinleme sen 15 bin daha verip iç malzemesi dışında tüm parçaları aynı ve donanım fakiri araç alınır mı Allah aşkına??
  • Golf ile 130 kmh sabit giderken tısır tısır yol alınıyor.
    Yol sesi ve rüzgar sesi çok az. Motor sesi de 110'dan sonra 120-130'da çok daha azalıyor. Tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki 130'la giderken içerideki ses seviyesi astra j, k, insignia önceki kasa, octavia, ceed, 308, v40, focus, superb'den daha düşük. Leonu bilmiyorum ama yalıtımı çok iyi değil okuduğum kadarıyla. Superb ya da octaviadan iyi olmayacağı aşikar. Trimlerde de golften yana baya bi üstünlük var. 115lere çıkıldıysa golf alınmalı.

Edit: tabi ben biraz "orta yaş" mantığı ile düşünüyor olabilirim. Herkesin öncelikleri farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 6 Mayıs 2018; 22:37:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 leonlar yalıtım olarak üzmez, makyajlı kasada bazı iyileştirmeler yapıldı yalıtım da onlardan birisi
  • turkeril kullanıcısına yanıt
    hocam makyajlı comfort golfte hız sabitleme standart değil mi? sürüş paketi ne demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elcas

hocam makyajlı comfort golfte hız sabitleme standart değil mi? sürüş paketi ne demek.

Malesef değil. Sürüş konfor paketi ile geliyor. Yağmur ve far sensörleri de ışık görüş paketi ile geliyor. Bu paketler olmadan comfort eksik. Ama paketli araç denk geliyor.

Örneğin geçen hafta 107 bin gibi satıldı, 1.6 tdi 2017 manuel 6 bin km boyasız, ek olarak led far var. Hariçten takması 12 bine mal olan bir eklenti. Diğerleri o kadar maliyetli değil. Hız sb+far yağmur sensörleri zannedersem 2 bin gibi takılabiliyor. Paketli araç denk getirmek daha mantıklı alırken.

kötü imiş. ben 1.0 comfort peşine düşmüştüm. o zaman geri görüş kamerası da yok bunda. hız sabitleme olmazsa olmazım.
    308 active makyajla sensörler standart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elcas

kötü imiş. ben 1.0 comfort peşine düşmüştüm. o zaman geri görüş kamerası da yok bunda. hız sabitleme olmazsa olmazım.
    308 active makyajla sensörler standart.

Dediğim gibi ek paketli bulursanız alınır.
    Bazıları ilana yazmıyor, direksiyondaki tuş grubu hız sabitleme içeriyorsa (tuş sayısı daha fazladır), far açma düğmesinde auto konumu varsa bu paketler var demektir.

hocam hız sabitleme direksiyonda değil galiba. sol arkasında. az önce sitesine girdim araç oluşturucuda yan ve perde hava yastıkları için opsiyon yazıyor bu da yok mu comfortta.
  • elcas kullanıcısına yanıt
    Hız sb olmayan/olan direksiyonlar aşağıdaki gibi:

Leon vs. Golf? ACİL

Leon vs. Golf? ACİL
  • Standart havayastıkları (tüm donanımlarda aynı)

Sürücü ve yolcu ön hava yastıkları S S S
    Sürücü ve yolcu yan hava yastıkları S S S
    Perde hava yastıkları, sürücü diz hava yastığı S S S

Leon vs. Golf? ACİL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 6 Mayıs 2018; 23:19:12 >
  • Aracı 44 yaşında babam kullanacak fakat leonda cazip geliyor full sonuçta..

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-seat-skoda-keleslerden-2017-leon-advance-paket-dizel-otomatik-556241188/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendim Golf kullanıyorum. Leon çok yakışıklı bir araç.

Eğer dizel şart değilse 2018 1.0 benzinli otomatik Highline sunroof lu Golf için 125bin lira fiyat alan vardı, onu da düşünün.

• asdfg112 kullanıcısına yanıt
    Hocam 2010 leon stylance manuel kullanicisiyim. Aklıma takılan golf leon arasındaki kalite farkı, ne kadar olabilir ki?

• MalumEvinYeriniSoranAdam kullanıcısına yanıt
    Hocam benim için kalite öncelikle güvenlik, motor, ergonomi ve şanzımandir. Bu açıdan Golf ile Leon arasında bence ciddi bir kalite farkı sadece ayrıntıcı arkadaşlar için olabilir. Ön konsol yumuşak veya sert beni ilgilendirmez, kapı içi de aynı şekilde. Ben koltuğa bakarım rahat mı diye, bilmem anlatabildim mi:)

• quote:

Orijinalden alıntı: MalumEvinYeriniSoranAdam

Aracı 44 yaşında babam kullanacak fakat leonda cazip geliyor full sonuçta..

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-seat-skoda-keleslerden-2017-leon-advance-paket-dizel-otomatik-556241188/detay
    ben de 47 yaşındayım. gittim leon'u da gördüm ve golf'ü seçtim. full leon alabilirdim comfort golf alana kadar ancak:

-arada bir kalite farkı var
    -bir arkadaş ergonomide fark yok demiş ama var.
    -leon biraz basık

ben çok memnunum, baban da memnun kalacaktır.

• İkisi de yakında eski kasa olacak. Bu dezavantajı Leon'da daha çok hissedersiniz.
  • Ben ne tdı ne de leona 115bın tl para verırım.. 75bın tl ye bı ton opsıyonlu 1.2tsı lar var..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.