Şimdi Ara

---Leonardo DiCaprio Fan Kulübü--- [215 Kişi Olduk !!! ] - Before the Flood belgeseli çıktı!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
496
Cevap
3
Favori
19.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benide ekleyebilirsiniz severim Dicaprio yu
  • Kaliteli bir oyuncu olduğunu söylemeye gerek yok zaten.
  • Ekle.
  • Değerli arkadaşlar 1000 mesajlı LeoDicaprio Fan Kulübü nün kurucusu @ratch saçma bi sebepten dolayı 12 gün forumdan uzaklaştırılmıştır. Sayın Leonardo hayranları ekle mesajı atabilirler, kurucumuz geri döndüğünde sizi ekleyecektir. İyi akşamlar dilerim. Bir gün Leonardo DiCaprio'yu görebilmeniz dileğiyle, saygılar.
  • Yeni film belli oldu: The Revenant

İki sene önce Leonardo DiCaprio’nun Alejandro González Iñárritu’nun The Revenant adlı filminde rol alacağı açıklanmıştı. Lakin bu haberden birkaç ay sonra aktörün projeden çekildiği, projenin rafa kaldırıldığı haberleri gelmişti. Iñárritu bu sürede bu sene izleyeceğimiz Birdman filmini çekti. Birdman’i tamamlayan Iñárritu tekrar Revenant’a döndü ve DiCaprio’yu başrol için ikna etti.

Michael Punke’nin aynı adlı romanından uyarlanacak filmin çekimlerine bu eylülde başlanacak. Film, 1800′lerin Amerika’sında geçecek ve bir adamın (DiCaprio) soyulup ölüme terk edilmesinin ardından adamın hayatta kalıp intikam alma çabalarını anlatacak.

• Titanic filmini izledikten sonra nefret etmiştim kendisinden ve sonrasında ki kendini beğenmişliğinden. Ancak yıllar geçti kendini toparladı oyunculuğuna kalite üstüne kalite kattı ve şu hayranıyım bu adamın. Tek kelime ile harika bir oyuncu kendisi.
  • Titanic'teki hali ayni cocuklugundaki haline benziyor la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 19 Nisan 2014; 12:46:41 >
  • Benide ekleyin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurucumuz @ratch uzaklaştırılma süresi bittiğinde sizi ekleyecektir. Saygılar. Bir gün DiCaprio'yu görebilmeniz dileğiyle.
  • Detective W. kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkür ederim.
  • Ekle dostum.Kendisi son zamanların en iyi yönetmenleriyle çalışan kişidir.Bana göre ;
    En iyi oyunculuk:The Aviator-The Wolf of Wall Street
    En iyi film : Inception-The Departed
  • Eqle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekle hocam.

• Benide ekler misin hocam

• ekle
  • En sevdiğim oyuncudur. Eklersen sevinirim.
  • 12 günlük uzaklaştırmam bitti.Hepiniz ekledim

@kunglao
    @daNGe®
    @Xabir
    @ArchLord
    @Jim Carrey
  • 12 günlük uzaklaştırmam bitti.Hepinizi ekledim

@DeriN DarB
    @srsblck
    @HitlerinKardeşi
    @emolity
    @Dean Martin
  • 12 günlük uzaklaştırmam bitti.Hepinizi ekledim.

@NeverMind27
    @gidecemhasan
  • ratch kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler üstad
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.