Şimdi Ara

---Leonardo DiCaprio Fan Kulübü--- [215 Kişi Olduk !!! ] - Before the Flood belgeseli çıktı!! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
496
Cevap
3
Favori
19.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • »Forrestgump kullanıcısına yanıt
    Tom Hardy ve DiCaprio Yeniden Aynı Filmde Rol Alabilir

En son Inception’da birlikte rol alan iki yakın dost Tom Hardy ve Leonardo DiCaprio “The Revenant” için yeniden beraber kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.
    Çekimlerine Eylül ayında başlanacağı açıklanan filmde Tom Hardy’nin yer alması şimdilik sadece bir söylenti ve henüz resmi olarak açıklanmadı.
    Tom Hardy’nin filmde yer alması için şu an herhangi bir sorun gözükmüyor. Umuyoruz ki; şimdilik sadece bir dedikodu olarak adlandırabileceğimiz bu haber tez zamanda resmi olarak açıklanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratch

Tom Hardy ve DiCaprio Yeniden Aynı Filmde Rol Alabilir

En son Inception’da birlikte rol alan iki yakın dost Tom Hardy ve Leonardo DiCaprio “The Revenant” için yeniden beraber kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.
    Çekimlerine Eylül ayında başlanacağı açıklanan filmde Tom Hardy’nin yer alması şimdilik sadece bir söylenti ve henüz resmi olarak açıklanmadı.
    Tom Hardy’nin filmde yer alması için şu an herhangi bir sorun gözükmüyor. Umuyoruz ki; şimdilik sadece bir dedikodu olarak adlandırabileceğimiz bu haber tez zamanda resmi olarak açıklanır.

Güzel haber
  • Bu adamın da şansına oscarda hep en zorlu rakiplerle karşılaştı ama cidden çoğunu hak ediyordu.
  • The Wolf of Wall Street'i izledim.Gerçekten çok güzel film olmuş.DiCaprio oyunculuk şov yapmış resmen.Adamdan kötü film çıkmıyor.
  • Bu aralar DiCaprio filmleri izliyorum.Bugün de Catch Me If You Can izledim.Bu da çok güzel bir film.Kurnazlıklar çok güzeldi.DiCaprio'nun öğretmen rolü yaptığı sahne çok güzeldi
    İzlemeyen varsa tavsiye ederim.Güzel zaman geçirten bir film.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekle hocam
  • Teodor. T kullanıcısına yanıt
    Ekledim hocam

@Teodor.

• Hocam benide eklerseniz sevinirim.
  • beni de ekleyin.
  • zahmet olmaz ise ekler misiniz?
  • [simage][/simage] ekle hocam

• Ekledim

@matozgur
    @OPM
    @Eddrick
    @Crysiz
  • İmzalarda sorun vardı.Hepsini düzelttim.
  • ekler misin
  • ekle hocam
  • Oscar almalı.
  • Ekledim

@Mickey ONeil
    @Uykusuz1905
  • Bu adamın oyunculuğunu seviyorum ama fiziksel açıdan çok değişmiş. Böyle de iyi.
  • Addroa kullanıcısına yanıt
    Ekledim

@Addroa

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.