Şimdi Ara

---Leonardo DiCaprio Fan Kulübü--- [215 Kişi Olduk !!! ] - Before the Flood belgeseli çıktı!! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
496
Cevap
3
Favori
19.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mütiş bir oyuncu... Blood Diamond'da ayrı, Titanic'te ayrı, Köstebek'te ayrı kılıktan kılığa girebilen, yaptığı her rolü üstünde çok iyi taşıyabilien, her filminde sebebini tam olarak çözemediğim karizmasına hayran bırakan, ve çok iyi bir karakteri canlandırmasa bile ya bi tek o olsun dedirtebilen bir adam... Yani kötüyü de oynasa bu adam ölmesin ya diyebilirim...

+ Allah tip vermiş adama gençlik yıllarında o dönemde bütün gençlerin favorisi idi halen daha öyle adam KİNG açık ve net

Listeye ekle dostum.

• benide ekleyin hocam en son sıkıysa yakala filmini izledim çok beğendim
  • Ekledim Kusura bakmayın geç oldu

@Saiyan94
    @Gerx_16
    @Jarvıs_

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benide ekle hocam
  • Ekle ekle
  • Ekledim

@McCall
    @buyha
    @twbt1907

• Kesinlikle harika bir oyuncu filmleri süper ötesi özellikle The Beach ve Inception 'a bayılmıştım :)
  • Ben nasıl görmedim bu konuyu.Ekle moruk ekle hastasıyız Leonun
  • Beni eklediniz mi bu arada :)
  • beni en uste yazarmisin gecen adami ruyamda gordum baya takildik kanli elmastaki gibi bi yerdeydik reyiz titanikteki halindeydi film gibiydi en buyuk hayrani benim.

• ekle dostum
  • Ekledim dostlar
    @Inflame90
    @Aléister Crowley
    @igetsky
    @SurFak
  • Leonardo DiCaprio çevre konulu belgesel çekecek

Son filmi The Wolf of Wall Street ile Oscar'a aday gösterilen DiCaprio, Alberta eyaletindeki petrol kumu yataklarını incelemek üzere Fort McMurray kentine geldi.
    Ünlü aktör Leonardo DiCaprio’nun çekeceği çevre konulu belgeselin de, petrol kumu yatakları nedeniyle yaşanan çevre felaketleri ve bölgedeki yerli halkın sorunlarını yansıtacağı bildiriliyor. Ünlü sanatçının ne zaman çekimlere başlayacağına ilişkin bir açıklama ise henüz yapılmadı.

Ünlü yıldız, daha önce 2007 yılında dünyanın karşı karşıya olduğu küresel felaketleri konu alan bir belgesel film projesi olan 11th Hour'a katılmıştı.
  • http://www.youtube.com/watch?v=hcMYN6HY5hg

bu paylaşıldımı bilmiyorum ama güzel yapmışlar şiiri beğendim ben
  • The Wolf of Wall Street'de o kadar tereddüt ettim.Leo.'nun oynadığı ve iyi olmayan bir film yok What's eating Gilbert Grape'ta benimle tam olarak aynı yaşta sayılır.Orda özürlü rolünde.Johnny Depp'le oynuyorlar.Herkese tavsiyem
  • Ekle hocam

• Tamamdır

• Bugün DiCaprio'nun 40.yaş günü.

Happy Birthday Leo
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.