Şimdi Ara

---Leonardo DiCaprio Fan Kulübü--- [215 Kişi Olduk !!! ] - Before the Flood belgeseli çıktı!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
496
Cevap
3
Favori
18.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheHeaven

quote:

Orijinalden alıntı: ratch

Ben de özellikle Shutter Island filmindeki oyunculuğuna hayranım.O bakışlar,mimikler...Oscarı çoktan alması gerekiyordu.
    Son filmi The Wolf of Wall Steet'te de mükemmel oynamış.Artık verirler herhaldeAmerican Hustle filminde C.Bale'de mükemmel.Bakalım kime gidecek

Oscarı almasına gerek duymuyorum ben şahsen. Çok şaibeli bir organizasyon. :)

Doğru aslında Jamie Foxx'un bile aldığı ödülü DiCaprio almasa da olur.Jamie Foxx da iyi oyuncu ama DiCaprio'nun kötü filmi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 16 Şubat 2014; 21:26:05 >

• Ekle
  • Ekle hocam, bu adam efsanedir 1 tane kötü filmi yoktur bana göre.
  • En beğendiğim oyuncular arasındadır. Kötü yapımlarda asla rol almaz,rol aldığı filmler hep sağlam filmlerdir. Beni de ekleyebilirsin.
  • bu filmi izlemeyen bir çok kişi olduğunu biliyorum.Leo nun yıldızının This Boy's Life dan sonra iyice parlatan filmdi.yanlış hatırlamıyorsam oscarda aday gösterilmişti.İlk adaylığıda bu filmdi.ilk izledigimde leo yu tanımıyordum doğal olarak.dün tekrar izleme isteği oluştu.guzel bir filmdi.johnny deep ve j.lewis aklımdaydı ama leo u gorunce şaşırdım.ben bu roldeki kişinin gercekten özürlü biri oldugunu dusunmustum o zaman izledigimde.sırf Leo un performansı için bile izlenir.hayranlarını duyrulur.

What's Eating Gilbert Grape

---Leonardo DiCaprio Fan Kulübü--- [215 Kişi Olduk !!! ] - Before the Flood belgeseli çıktı!!

• O Oscar Leo'ya gidecek!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarpcore kullanıcısına yanıt
    Ben de izledim bu filmini.19 yaşında bu filmde.Oyunculuğunu daha o zamandan göstermiş.İlk oscar adaylığını da bu film ile almış.
    Johhny Depp de DiCaprıo da çok genç gösteriyorlar bu filmde.DiCaprio'nun bu filmde 19 yaşında olduğunu öğrenince şaşırmıştım.
  • Ekledim herkesi

@Etxebarria
    @Kal Chi
    @Asmodian
    @sarpcore
    @vinsenty
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asmodian

En beğendiğim oyuncular arasındadır. Kötü yapımlarda asla rol almaz,rol aldığı filmler hep sağlam filmlerdir. Beni de ekleyebilirsin.

Filmleri çok güzel.Bir filmde oynuyorsa düşünmeden izlerim
    Yalnız sinemaya uzun bir ara verecekmiş diye okumuştum.
  • Nicholson Taklidi

Nasıl yapıyorlar kaşlarını öyle ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 17 Şubat 2014; 22:15:44 >

• Ekle şu adamın bir tane kötü filmi yok ya hepsi ayrı güzel.

Favorim Django ve Inception
  • Kaşlar fena aynısını yapmayı becermiş.

Şurdan son videolar,haberler ve resimleri takip edebilirsiniz.Sürekli güncelleniyor ve yeni mesajlar geliyor.
    http://www.bellazon.com/main/topic/1405-leonardo-dicaprio-please-read-first-post-prior-to-posting/page-1999

---Leonardo DiCaprio Fan Kulübü--- [215 Kişi Olduk !!! ] - Before the Flood belgeseli çıktı!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi »Forrestgump -- 18 Şubat 2014; 2:41:48 >

• Natsukai. kullanıcısına yanıt
    Ekledim
    Favorim İnception-Zindan Adası-Kanlı Elmas

• ---Leonardo DiCaprio Fan Kulübü--- [215 Kişi Olduk !!! ] - Before the Flood belgeseli çıktı!!

EKLEE !
  • Ali Sami Yen kullanıcısına yanıt
    Ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 18 Şubat 2014; 17:00:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: »Forrestgump

Kaşlar fena aynısını yapmayı becermiş.

Şurdan son videolar,haberler ve resimleri takip edebilirsiniz.Sürekli güncelleniyor ve yeni mesajlar geliyor.
    http://www.bellazon.com/main/topic/1405-leonardo-dicaprio-please-read-first-post-prior-to-posting/page-1999

İkinci resmi güzelmiş.İmza olarak koydum

• Kötü filmi yok,oyunculuk süper.DiCaprio'nun adını görünce o filmi izlerim.
    Beni de ekle.En sevdiğim oyunculardandır.

• berklip16 kullanıcısına yanıt
    Ekledim
    DiCaprio varsa boş film olmaz diye güven oluştu artık
  • Yaz Hocam Dicaprio Forever İzlemediğim 2 Filmi Kaldı Onlarıda Bu Hafta İzleyecem Üstadın.

Fovorim Gatsby,Shutter Island,Departed Ve The Wolf Of Wall Street Aslında Her Filminde Hayran Kalıyorum Ama Bu Filmler Çok Ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 18 Şubat 2014; 23:20:02 >
  • ---Leonardo DiCaprio Fan Kulübü--- [215 Kişi Olduk !!! ] - Before the Flood belgeseli çıktı!!

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.