Şimdi Ara

Leonayı Alsammı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 Aydan beri lola giremiyordum leonayı alsammı diye kararsızım birde şimdi monkey diye yeni bi hero gelicekmiş napsam :S

• Tank seviyorsan Leona al ,Ad(yani sanırım öyleydi) seviyorsan Wukong
  • alma
  • Oynarken uykun falan gelebilir. Oyundaki en yavaş champion sanırım kendisi. Acayip saçma, skillerini kullanması bile çok yavaş. Bayıyor insanı. Normal killi boşver, minion kill alsan şükredersin. Bizimki kıpırdayacak, kılıcını oynaştıracak daaa..
    Aldığıma pişman olduğum ender championlardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 26 Temmuz 2011; 3:30:12 >
  • al bence çok fazla armor ve mr i var.stunlarıda çok işe yarar
  • bedava olsa almayacağım bir champion
  • Ne kadar Leona gördüysem hepsi Rambo mod takılıyordu. 4 kişiyiz bir Leona ışığı atıp girdi aramıza. Baktım arka da takımı var mı diye. Adam madam yok arkada. İki saniye de aramızda öldü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vladimir mi Ezreal mı?
    9 yıl önce açıldı
    Jinx mi Xayah mı ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Oynarken uykun falan gelebilir. Oyundaki en yavaş champion sanırım kendisi. Acayip saçma, skillerini kullanması bile çok yavaş. Bayıyor insanı. Normal killi boşver, minion kill alsan şükredersin. Bizimki kıpırdayacak, kılıcını oynaştıracak daaa..
    Aldığıma pişman olduğum ender championlardan

Dostum ben gayet killer bitiridiğim oyunlar yaptım. Hız sorununu runelerle çözdüm skillerini yerinde kullanırsan tam bir takım oyuncusu. Tank oynamaktan hoşlanmayan adam için tam bir kabus ona kabul.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.