(leopar 10,5,2 AMD-EFI) dvd den başlatıp F8 diyip -v komutunu girince, still searching boot device yazisi çikiyor ve direk kuruluma gireresem park yapilmaz gibi bir isaret çikiyor.biosa baktim bazi arkadaslar sata ayarini AHCI ya getirerek sorunu hallettiklerini söylemisler fakat benim biosta öyle bir opsiyon yok. denildigi gibi raid yok. sata 2 olan tek hdd ide olarak görülüyor. açiisra ve biosta siralamasi söle 1- ide ---- yok 2-ide-----yok 3-ide---- asus dwd writer (sata) 4-ide----- samsung hdd anakartim GA-M61VME-S2 (http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue= Motherboard&ProductID=2439&ProductName=GA-M61VME-S2) ekran kartim ati hd 2600 islemcim amd 5600 ses karti creative live digital hdd samsung 320gb sata2 16mb (suanda 2 bölüm halinde) 2gb 800mz ddr2
bazi arkadaslar diskin partation olarak ayriilmamasi gerektigini söylemis kurulum çin onuda denedim fakat olmadi. kaç kez format attimi bi ben biAllah bilir :) derdime derman olabilir ve çift oturum kurmayida açiklayablirseniz sevinirim. harici bir hdd im yok sadece 2bg lık bi usb flash belleğim var. bazı arkadaşlar harici kurmaktan bahsetmişler.
benim pc konfigürasyonuma en iyi uyumlu olabilecek bi mcos sürümü taviseye ederseniz sevinirim.