Şimdi Ara

Leopard Geckom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni aldığım leopard geckomu sizlerle paylaşmak istedim. İlk defa gecko besliyorum alalı yaklaşık bir buçuk ay oldu. İsmini henüz koymadım. Geldiğinden beri 2 kere deri değiştirdi yakında tekrar değiştirecek. İştahlı bir gecko

Leopard Geckom

Leopard Geckom

Leopard Geckom

Leopard Geckom

Leopard Geckom

Bu da deri değiştirmeden önce bir fotoğraf:

Leopard Geckom

Bu değiştirirken:

Leopard Geckom

Bunlar da değiştirdikten sonra :

Leopard Geckom

Leopard Geckom

• hocam nereden temin edebilirim bu sürüngeni_?
  • Internette bazı ilanlar var. Pm ile attım siteyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harika birşeymiş. bende de bir istek uyandırdı :)
  • Gayet güzel hayvan sağlıklı da görünüyor. Bu da benim yavru. :)

Leopard Geckom

Leopard Geckom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan0nur -- 11 Kasım 2013; 3:32:56 >

• Olum korkmuyonuz mu lan bu adamın ağzından girer valla üldürür üldürür.
  • Büyüyünce yaklaşık ne kadar oluyor ve zarar derecesini 1 ile 10 arasında değerlendirirsek kaç verirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • crankestain kullanıcısına yanıt
    25cm'e kadar ulaşabiliyor. Ayrıca hiç bir zararı yoktur. İnsanı hasta edebilecek bakteriler, mikroplar taşımaz ve ısırmaz.
  • @Crankestain zarar derecesine 10 üzerinden -10 derim. Kesinlikle zararsız bi hayvan. Hatta bazen ısırır mı diye parmağımı ağzına yaklaştırıyorum yalayıp bırakıyor
    Tek dezavantajı sadece canlı yem yemesi (çekirge, unkurdu, cırcır böceği vs.). Bu da bazı insanları tiksindirdigi için.

@Kaan0nur sizin yavrunuz da çok tatlıymış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar bende uzun zamandan beri leopard gecko beslemekteyim, evcil hayvan bölümünde fotograf ve video paylaştım, merak eden arkadaşlar olursa bakabilirler. Link http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=72999335

zarar düzeyi yoktur. ısırdığı çok çok nadiren görülmüştür ve zarar verecek kadarda bir ısırığı olmadığı söyleniyor yabancı forumlarda. korktuğu zaman kuyruk bırakabiliyor ürkütmemenizi tavsiye ederim. Bakteri konusuna gelince dışkı ile temas etmediğiniz sürece sorun yok ve bu tüm hayvanlar için geçerli. Ben hayvanı elime de alsam kafesinde hayvana dokunmadan temizlikte yapsam her zaman ellerimi yıkarım riske atmam. 1 yıl olacak neredeyse henüz bir sıkıntı yaşamadım sağlık açısından. Beslemesi keyifli bir hayvan aslında ama ben her dakika elime alayım gezdireyim gibi şansınız yok, seyretmelik diyebilirim. Çoğu zaman kamera kurup davranışlarını izlerim, evde böyle bir canlının olması, canlı canlı animal planet izlemek gibi.. tavsiye ederim.

Fotoğraftaki tüm canlılarda çok tatlıymış, hayırlı olsun arkadaşlarımıza..

• bendede leopard gecko , crested gecko , tarantula var
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.