Özellikler Karakteristik TOSHIBA SATELLITE C650-12E i3-330 2GB 320GB W7B CPU Cinsi - Hızı Intel® Core™ i3-330M İşlemci 2.13 GHz 1,066 MHz Ekran Boyu 15.6" 1366x768, Renkli Ekran Ekran Tipi LED arka plan ışıkları ve 16:9 en boy oranıyla Toshiba TruBrite® HD TFT Yüksek Parlaklıkta ekran Ekran Kartı Intel HM55 HD ekran kartı Bellek 2 GB Max: 8 GB Bellek Tipi DDR3 RAM (1.066 MHz) Sabit Disk 320 GB 5400rpm
soru 1:şimdi arkadaşlar ekran kartı intel olduğu için acaba ekran kartını değiştirebilirmiyim?
soru 2:onun yerine ben ati readon 5670 almayı düşünüyorum alayım mı? sizin bir öneriniz var mı? sistemimle uyumsuzluk yaşarmı? ve oyunlarda iyi bir performans alabilirmiyim?
ati 5670 özellikleri:
627 milyon 40nm transistör TeraScale 2 Birleştirilmiş Veri İşleme Mimarisi 400 Kesintisiz Veri İşleme Birimi 20 Doku Birimi 32 Z/Şablon ROP Birimleri 8 Renk ROP Birimi GDDR5 bellek ara yüzü PCI Express 2.1 x16 ana veri yolu ara yüz DirectX® 11 desteği Shader Model 5.0 DirectCompute 11 Programlanabilir donanım mozaik birimi Hızlandırılmış çoklu kullanım HDR doku sıkıştırma Sıralamadan bağımsız saydamlık OpenCL 3.2 desteği16 Görüntü kalitesini arttırma teknolojisi 24x'e kadar çoklu örnekli ve süper örnekli anti-aliasing modları Uyarlanabilir anti-aliasing 16x açısız anizotropik doku doldurma 128-bit gezer nokta HDR oluşturma ATI Eyefinity çoklu ekran teknolojisi17,18 Birbirinden ayrı üç ekran denetleyicisi Bağımsız çözünürlük, yenileme hızı, renk kontrolü ve video yayma özelliği ile üç ekranı aynı anda çalıştırın Ekran gruplama Çoklu ekranları tek bir büyük ekran olacak şekilde bir araya getirin ATI Stream hızlandırma teknolojisi OpenCL desteği15 DirectCompute 11 Hızlandırılmış video kodlama, kod çevrimi ve yükseltme3,5 Genel video kodlama talimatları için yerel destek
hocam laptopta ekran kartınını değiştirmek baya zor iş diye biliyorum değiştirilemez kısaca yinede ustalar bi el atsa konuya iyi olur
laptop ekran kartini degistirebilirsiniz, ancak bunu sadece laptop icin uretilen kartlarla yapabilirsiniz. almayi dusundugunuz 5670 kart normal PC icin uretilmis bir kart degil mi? Pc icin uretilen bir karti laptopa takmaniz zaten mumkun degil.
ayrica diyelim ki laptop icin kart buldunuz, ancak bunun icin laptopu sokmeniz gerekir ki tahminim bu islem onu garanti disi birakir.