Şimdi Ara

Leptop Kapanıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a Arkadaşlar Benim Grundig Marka Bir Leptop'um Var Ve Bayadır Kullandım 4 Sene Gibi Bir Süreyle Ve Dün Garip Bir Olayla Karşılaştım Leptopu Açıyorum Windows Başlatılıyor Dedi Ve Takılı Kaldı . Güvenli Modda Açmaya Çalıştım Ekran Karardı En Sonunda Canıma Tak Etti BİOS'a Girdim Her Şeyi Yaptım Ama Açılmadı Sonra Power Tuşuna 5 Saniye Basıp Kapattım Ve Uyudum . Uyandığımda İse Power Tuşuna Bastığımda Işık Geliyor 2 Saniye Sonra Gidiyor Ve PC Kapanıyor Bu Niye Yapıyor Bilgisi Olan Varmı Kafayı Yemek Üzereyim

• Şunuda Belirteyim Bu Olay Olmadan Önce Leptoptan Sesler Geliyordu (Fandan) Touchpad Çalışmıyordu

Şunuda Söyleyeyim Arkadaşlar Anime Çevirmenliği Yaptığım İçin 4 Aylık Emeğim Maaş'ım Onun İçinde Lütfen Yardım Edin
  • önce bir bilgisayarcıya gidin güvendiğiniz yaptığınız çevirileri içinden alın bir şekilde ne olur ne olmaz
  • İçine ulaşamıyorsanız önemli bilgileriniz var hddyi söküp farklı bir makinede bilgilerinizi kurtarabilirsiniz bunun için bir hdd kutusu almalısınızhttp://www.vatanbilgisayar.com/everest-25-sata-usb-20-beyaz-harddisk-kutusu.html Tamirciye verirseniz ilk işi format olur bilgileri kaybedebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 14 Eylül 2015; 19:37:02 >
  • Arkadaşlar Saolun Ama Leptop Şimdi Açılıyor. Ama Dediğim Gibi Windows Başlatılıyorda Kalıyor. Güvenli Modda ise Clas.pnp.sys diye bir dosyada kalıyor Ne Yapmalıyım ?
  • Dediğimi yapacaksınız daha sonrasında da güzelce biçimlendirip format atacaksınız sistem dosyalarınız zarar görmüş
  • Saolasın Abi Yalnız HDD'yi Çıkaramam Bir Yakınım Var Format Atarken Dosyaları Koruma Şansı Varmıdır ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Kapanıyor
    11 ay önce açıldı
    BİLGİSAYAR KAPANIYOR
    11 yıl önce açıldı
    pc açılmıyor ( laptop )
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Harici disk bağlarsınız işletim sistemi ilk ekran yükleme menusunde dil seçeneklerinde shift + f10 tusu ile cmdyi açıp oradan konsol ortamında xcopy idi sanırım komutu ile harici disk dosyalarınızı kopyalayabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.