arkadaşım benim dediğimi farklı yorumladın tabiki 1920x1080 destekli laptoplar var piyasada. bunlar pahallı piyasada büyük alış verişmerkezlerinde satılıyor. 1280x1024 4:3 ekranlarda var. benim orda dediğim şuan piyasada yaygın olan çözünürlük ki arkadaşın pc sinin son çözünürlüğü bu.
en baba pc olsun 3-4 priest db 80 attığında yada moradondaki boss eventta her türlü kasacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: Turkhes
en baba pc olsun 3-4 priest db 80 attığında yada moradondaki boss eventta her türlü kasacaktır.
benim pc eventlerde dahil kasmıyor. en baba pc de değil hd5650 ekran kartlı i5 işlemci 4gb ramlı bir laptop
quote:
Orijinalden alıntı: MetalWave
quote:
Orijinalden alıntı: Turkhes
benim pc eventlerde dahil kasmıyor. en baba pc de değil hd5650 ekran kartlı i5 işlemci 4gb ramlı bir laptop
sizin gm tembelmiş o zaman 2 riote çıkarıp üstüne sigara mı yakıyor
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: xigenon_line
quote:
Orijinalden alıntı: BycCcerkesh
quote:
burada da görsel hali var; ben mesela hep "1" no'lu çözünürlüğü kullanırım.
sen makinana göre bak; "2" ye "3" e ya da "4" getir öyle kullan.
windows 7'e masaüstüne sağ tıkla>ekran çözünürlüğü
quote:
quote:
burada da görsel hali var; ben mesela hep "1" no'lu çözünürlüğü kullanırım.
sen makinana göre bak; "2" ye "3" e ya da "4" getir öyle kullan.
windows 7'e masaüstüne sağ tıkla>ekran çözünürlüğü
laptop o çözünürlüğü desteklemez. kullandığı laptop büyük bir ihtimal 1366x768 çözünürlüğü destekliyor.
hocam arkadaşında dediği gibi leptopda o çözünürlük yok zaten. bide fx klasoröne fx1 felan diye değiştirincede donma olayı azalıyor .
arkadaşım benim dediğimi farklı yorumladın tabiki 1920x1080 destekli laptoplar var piyasada. bunlar pahallı piyasada büyük alış verişmerkezlerinde satılıyor. 1280x1024 4:3 ekranlarda var. benim orda dediğim şuan piyasada yaygın olan çözünürlük ki arkadaşın pc sinin son çözünürlüğü bu.
hocamaynen dediğingibi ellerine sağlık arkadaşa verdiğin cevap için .
hocamsanada çok teşekkür ederim iyiyardımcıoldun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme