Bildirim
Les Paul Gitar aldım fiyatı nasıl ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: MrJoqer
Arkadaşlar bugün D&R'a gittim İstinye Park'taki ve ne gördüm.Les Paul Guitar,yanında Beatles : Rock Band hediye + Çok nefis bi Faceplate hediye.Dedim kesin 200 falandır dedim.Bi baktım 160 TL.Elime aldığım gibi gittim kasaya aldım.Sizce fiyat nasıl bana güzel geldi.2 yıl garantiside var
D&R İnsafa gelmiş yoksa tuttuğunu yapmadan bırakmaz
Çok çok iyi fiyat nerden baksan 40-50 lira kardasın hayırlı olsun
-
Teşekkür ederim GH 5 aldım yanında gerçekten güzel oyun
Oynamak istiyen arkadaşlar PSN : CyberAxeL
Acemiyim oyunda Easy,Medium oynarım.Ama işin ilginç yanı bugün 3-5 yabancıyla oynadım.Nirvana açtık.Adamın teki Expert'te %100 yaptı -
Gitarı en ucuz 85, oyunuda 75e bulurdun. Toplam yine 160a gelirdi. D&R'dada aynı fiyata almışın, sorun yok o zaman Ucuza bulmuşun yani, normalde D&R'ın ucuza değil kazığa satması lazımdı
-
2 ay önce aynı paketi MediaMarkttan almştım 150ytl'di..Uyguna almışın buarada Beatles mükemmel bir gitar oyunu,onu geçebilecek sadece Metallica var bence o da songlist adına -
Beatles grubunu sevmem.O yüzden oyunu satcam -
ben de aynı paketi saturn'den aldım 135 liraya, normal fiyatı 145 lira.
hayırlı olsun seni ekliyorum psn'e beatles bi yapalım :) -
quote:
Orijinalden alıntı: MrJoqer
Beatles grubunu sevmem.O yüzden oyunu satcam
50tl veririm?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X