Şimdi Ara

Les Paul Gitar aldım fiyatı nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün D&R'a gittim İstinye Park'taki ve ne gördüm.Les Paul Guitar,yanında Beatles : Rock Band hediye + Çok nefis bi Faceplate hediye .Dedim kesin 200 falandır dedim.Bi baktım 160 TL.Elime aldığım gibi gittim kasaya aldım.Sizce fiyat nasıl bana güzel geldi.2 yıl garantiside var

• quote:

Orijinalden alıntı: MrJoqer

Arkadaşlar bugün D&R'a gittim İstinye Park'taki ve ne gördüm.Les Paul Guitar,yanında Beatles : Rock Band hediye + Çok nefis bi Faceplate hediye .Dedim kesin 200 falandır dedim.Bi baktım 160 TL.Elime aldığım gibi gittim kasaya aldım.Sizce fiyat nasıl bana güzel geldi.2 yıl garantiside var

D&R İnsafa gelmiş yoksa tuttuğunu yapmadan bırakmaz

Çok çok iyi fiyat nerden baksan 40-50 lira kardasın hayırlı olsun

• Teşekkür ederim GH 5 aldım yanında gerçekten güzel oyun
    Oynamak istiyen arkadaşlar PSN : CyberAxeL
    Acemiyim oyunda Easy,Medium oynarım.Ama işin ilginç yanı bugün 3-5 yabancıyla oynadım.Nirvana açtık.Adamın teki Expert'te %100 yaptı
  • Gitarı en ucuz 85, oyunuda 75e bulurdun. Toplam yine 160a gelirdi. D&R'dada aynı fiyata almışın, sorun yok o zaman Ucuza bulmuşun yani, normalde D&R'ın ucuza değil kazığa satması lazımdı
  • 2 ay önce aynı paketi MediaMarkttan almştım 150ytl'di..Uyguna almışın buarada Beatles mükemmel bir gitar oyunu,onu geçebilecek sadece Metallica var bence o da songlist adına
  • Beatles grubunu sevmem.O yüzden oyunu satcam
  • ben de aynı paketi saturn'den aldım 135 liraya, normal fiyatı 145 lira.

hayırlı olsun seni ekliyorum psn'e beatles bi yapalım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrJoqer

Beatles grubunu sevmem.O yüzden oyunu satcam

50tl veririm?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.