Bildirim
Les Paul Gitar aldım fiyatı nasıl ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: MrJoqer
Arkadaşlar bugün D&R'a gittim İstinye Park'taki ve ne gördüm.Les Paul Guitar,yanında Beatles : Rock Band hediye + Çok nefis bi Faceplate hediye .Dedim kesin 200 falandır dedim.Bi baktım 160 TL.Elime aldığım gibi gittim kasaya aldım.Sizce fiyat nasıl bana güzel geldi.2 yıl garantiside var
D&R İnsafa gelmiş yoksa tuttuğunu yapmadan bırakmaz
Çok çok iyi fiyat nerden baksan 40-50 lira kardasın hayırlı olsun
-
Teşekkür ederim GH 5 aldım yanında gerçekten güzel oyun
Oynamak istiyen arkadaşlar PSN : CyberAxeL
Acemiyim oyunda Easy,Medium oynarım.Ama işin ilginç yanı bugün 3-5 yabancıyla oynadım.Nirvana açtık.Adamın teki Expert'te %100 yaptı -
Gitarı en ucuz 85, oyunuda 75e bulurdun. Toplam yine 160a gelirdi. D&R'dada aynı fiyata almışın, sorun yok o zaman Ucuza bulmuşun yani, normalde D&R'ın ucuza değil kazığa satması lazımdı -
2 ay önce aynı paketi MediaMarkttan almştım 150ytl'di..Uyguna almışın buarada Beatles mükemmel bir gitar oyunu,onu geçebilecek sadece Metallica var bence o da songlist adına -
Beatles grubunu sevmem.O yüzden oyunu satcam -
ben de aynı paketi saturn'den aldım 135 liraya, normal fiyatı 145 lira.
hayırlı olsun seni ekliyorum psn'e beatles bi yapalım :) -
quote:
Orijinalden alıntı: MrJoqer
Beatles grubunu sevmem.O yüzden oyunu satcam
50tl veririm?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ps5 kardeşlik kaç kişi
- gta 5 ev satın alma
- ps4 klavye mouse destekleyen oyunlar
- blur türkçe yama
- girdiğiniz hesap bu ps5 sistemindeki başka biri tarafından zaten kullanılıyor
- ps4 ile ps5 arasındaki fark
- direksiyon seti
- playstation 5 pro ne zaman çıkacak
- witcher 4
- en iyi hayatta kalma oyunları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X