Şimdi Ara

let's do that (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
5
Favori
1.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Planım:
    *Biyoloji Bilimi, Temel Bileşenler, Nükleik Asitlerle ilgili Fen Bilimleri Yıldız Serisi kitabındaki tüm testleri çözeceğim. Notlar alacağım sorulardan. 16 Test var, 12'şer soru ortalama. 190-200 Soru Yapıyor.
    *Aminler ve Aldehitlerin videolarını izleyip not tutacağım. 1 Saat 40 Dk video varmış, 3 saate yakın süremi alacaktır notlarla birlikte.
    *Palme LYS Kimya'da Aminler ve Aldehitlerle ilgili 5 Test var, onları çözeceğim.
    *Hücre Çalışmaya devam edeceğim.

-Öğleye doğru çalışmaya başladığımda planım buydu.
    Gece editlerim unutmazsam.
  • iki gündür yazmıyorum. onları toplayıp yazacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratt2 -- 3 Mart 2018; 14:28:17 >
  • selam.
    Bayağıdır yazmıyorum.
    Şöyle bi toplayıp yazayım dedim.
    *Organik bitti. Palme LYS Kimyadaki organik sorularını ve Palme Organik Soru bankasını bitirdim. Organik soru bankasında 90 test vardı ve gerçekten yoruldum ama değdi. Bi güven geldi en azından.
    *Biyoloji çalışamadım çok. Sınıflandırmanın yarısında filanım. Birkaç güne kadar sınıflandırmayı bitirip testlerini çözeceğim.
    *Geometriden üçgenler kısmını bitirdim. Fen Bilimleri Geometri SB'dan sorularını çözdüm.
    *Sonuç Derece TYT Matematik denemelerini bitirdim. Genelde netlerim 35-38 arası gitti geldi. Hız ve pratiklik kazandığıma inanıyorum. 3-4 gündür deneme çözmüyorum. Deneme önerisi bekliyorum.
    *Biraz Coğrafya çalıştım. 3 Ünite bitirdim.

bundan sonra devamlı yazacağım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.