Şimdi Ara

Letgo da ürün satmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl bir platform sanki kullanıcılar insan değil de bot basıyolar gibi hala satılık mı yazıp sonra bi daha yazmayanlar mı konusmanın yarısında bi daha yazmayanlar mı diğer platformlara göre kalite yerlerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• letgo = ölücü platformu.

parası yok, canı sıkılıyo satılık mı yazıyo. satılık diyosun geri dönmüyo. dönerse son fiyat ne olur diyo, sen 300 yazdıysan son 250 olur diyosun. adam 75'e ver alayım yoksa almam diyor. sende bunun üstüne ne diyebilirsin zaten.

o yüzden letgo'dan hiçbir şekilde satış yapmıyorum. başıma geleni yazayım.

ben koleksiyon yaptığım araçlardan birini satıyordum. 120 TL fiyat koydum, pazarlığa kapalı dedim. adam geldi son ne olur dedi. aslında fiyatım sondu fakat nakite ihtiyaç vardı o zaman, en iyisi biraz düşeyim alsın mantığıyla 105 dedim. "45 TL havale hemen alırım şimdi" dedi. 45'e bulursan haber et diyip yol verdim.

aynı arabaya başka müşteri geldi. 85 olur mu dedi, hayır dedim. ortamız olsun 95 olsun dedi. iyi tamam 10 liranın derdine düşemiycem şimdi diyerekten kabul ettim. adam parayı taksitle atıcam diyo. ikiye bölcekmiş, bi ay 47, diger ay 47 yollayacak. arabayı hemen yarın yolla dedi. oldu paşam diyip yolu verdim buna da. verdiği adreste zaten depo gibi değişik saçma sapan bişi.

o yüzden letgo kullanmam, ordan da bişey almam. sahibinden hala daha iyi. en azından saçma sapan kişilerden kaçabiliyorsun. dolap - zebramo tarzı uygulamalarda kargo anlasması sagladıgı için (en az 6 TL en fazla 15 TL kargo) iyi oluyor.

• 2500 tllik sifir gibi monitore 1500 olur mu diyor 7 bin tllik kasaya 4 bin tlye ver alim diyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bol bol engelllemek lazim spam atip kaciyolar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Letgo sahibinden fark etmiyor. Pazarlık sünnettir lafını nasıl anlıyorsa adamlar 3700 liraya sattığın ürüne 2500 lira teklif verip ürünü cidden alacaklarını sanıyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.