Arkadaşlar forumda yeniyim hatam olursa özür dilerim... 1-2 gün önce Letgo uygulaması üzerinden bisikletimi sattım. Alıcıyla konuştuk ve anlaştık. Buluşma için ayarladığımkz mekanda buluştuk , alıcı bisikletin sağını sokunu heryerini en ince detayına kadar inceledi ve bisikleti test etti en sonda ise alıcam dedi. Neyse bisikletin garantisini vs. verdim alıcıya , alıcıda elime parayı saydı anlaştığımız paranın 20 tl altını verdi sorun olurmu dedi ben sorun etmedim tamam dedim. Bisikleti alıcıya sattım ve benden yardım istedi arabaya yüklemek için yardım ettim . Satış gerçekleştikten 5 saat sonra beni aradı ama müsait olmadığım için açamadım telefonu daha sonra letgoya tekrar girdiğimde bana yorum olarak ; dolandırıcı , telefonumu açmadı tarzı mesajlar yazmış . bunu görünce direk olarak whatsapptan iletişim kurdum neden böyle yaptığını sordum bisiklet bozuk dedi fakat kendisi test ettiğinde ve kontrol ettiğinde sağlamdı. Şimdi ise beni mahkemeye vermek ile tehdit ediyo bu olayları bilmiyorum haksız duruma düşer miyim ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim