Şimdi Ara

Letgo engel kaldırma lütfen yardım! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
44.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aynı durum başıma geldi maillere bakmıyorlar hesap çok kaliteliydi yok mu bir yolu hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar arkadaşlar, şu anda ben de aynı sorundan muzdaribim...

Ama gel gör ki niye ban yediğimi, niye hesabımın inceleme altına alındığını bilmiyorum. Bunu öğrenebileceğim bir yer var mıdır? Çünkü ne millete küfür ederim, ne rahatsız edici mesajlar atarım, ne kuralları ihlal ederim özetle uygulamayı olması gerektiği gibi kullanırım.. Sebebini tek kelimeyle olsa dahi söylemeden siktir çekmeleri çok siniz bozucu
  • Bende bir satıcıyla 1 2 mesajlık saçma bir ağaz dalaşına girdim. Gelmiyim bak oraya gibi saçma bir kaç mesaj.sonrasında girişim engellendi. Mail attım uygulama kurallarınızı ihlal ettiğiniz için süresiz engellendiniz diyor Ayşe adında yetkili. Böyle bir durumun tekrarlamayacağını söyledim, uygulamayı sevdiğimi söyledim ama nafile.
    Şaka gibi
     Letgo engel kaldırma lütfen yardım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pleasure1903 -- 1 Mayıs 2020; 11:37:39 >

• LetGo dan ürün satılmıyor. Zaman kaybı. "Bu ürün halen satılık mı" - "Evet halen satılık" sitenin tek işlevi bu.
  • Ban yiyen cihaz web üzerinden giriş yapabiliyor mu? Bilgisi olan yazarsa sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.