beyler 1 hafta önce türk telekom 16 megabit olan internetimi 24 megabit e çıkarttık. Gefore now da daha iyi bir deneyim için yükselttik sonrasında ise bunun da bize yetmeyeceğini kararlaştırıp 50 megabit e çıkartmak istedik kadın bu internetin bize yeteceğini daha fazlasının gerek olmadığını söyledi ee biz pes eder miyiz bir daha bir daha arayıp kabul ettirdik etmiş yani babam böyle anlattı (ben yanında yokken konuştu) 130 tl aylık ücret ödeyeceğimizi 2 yıllık taahhüt imzalanmasını söylemişler babam da kabul etmiş neyse çok uzattım bir gün internetim 47.1 upload ise 7.41 seviyelerinde 3 saat sonra 10 megabit 7.50 upload seviyelerinde geziniyor eğer sorunu kendimiz çözemezsek müşteri hizmetlerini arayacağız bu megabitin düşmesi çalkantılı olması gefore now dan mı kaynaklı yoksa bilgisayarımdan mı kaynaklı gerçekten bilmiyorum o kadar para veriyorum taahüd de imzalanmış (babam internet işlerinden anlamaz sınırsız mı diye sorunca 1-2 dakika düşündü evet dedi ama neyse ) şimdiden teşekkürler (lettop da 2.4 ghz e indiğimde değerler en baştan 47 civarına yükseliyor yeni fark ettim bunu acaba lettop un 5ghz i mi bozuk yoksa türk telekomdan mı kaynaklı ? |
Bildirim