Şimdi Ara

LeTV LE 1S(X500) KULLANICILAR KULÜBÜ [ANA KONU] (HELİO X10 - 3 GB RAM - PARMAK İZİ OKUYUCU) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.003
Cevap
24
Favori
67.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anladım üstadım , bekleyecegiz bakalım , gümrügü kandırarak telefon almayı dogru bulmuyordum ama, bir telefona %50 den fazla vergi ödeyerek aldıran bi ülkedede bazi şeyler dogru yapılamıyor malesef, telefon geldiginde nacizane bilgilerinizle beni aydınlatırsanız sevinirim türkceye en hakim ve sarj süresi en iyi olan Rom'u kurabilsem yeterli olur , zamanınızı ayırdıgınız için teşekkür ederim
  • ALTINBAŞAK kullanıcısına yanıt
    Çok Teşekkür ederim hocam bu benim için önemliydi. Kardeşime alacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle merhaba bu telefonu almayı düşünüyorum letv 1s x500 32 gb modelini diyelim aldım !

Öncelikle telefona room atacakmıyım
    Atacaksam nereden atacağım
    İmei olayını nasıl çözücem
    Sarj durumu nasıl iyi gidiyormu ?

sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim :)
  • Dadından yenmez , gümrük işi nasıl oldu? Seri numarası nasıl Türkçe dile desteği konu bunun üstünden gitmiş telefonu almaya değmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • topcuoglu61 T kullanıcısına yanıt
    Bu telefona room atma işi kolay gibi görünüyor tüm ayarlamaları bilgisayarımdan yaptım ama yurt içinden satıcıdan elden aldığım için room yüklü geldi.
    Bilgisayarınızdan kolayca atabilirsiniz.
    İmei olayına gelince ilk defa bir telefona imei attım. Bir sorun yaşamadım. Videolu anlatım var.
    Şarj durumuna gelince dün sabah şarjdan çektim şu saat itibariyle %60 kaldı. Normal kullanımda tasarrufta 2 gün gidecek gibi. Sürekli kullanımda 1 gün götürüyor. Ama güzel yanı hızlı şarj olması 1 saat 20 dakikada şarj olduğunu gördüm.
  • DeeD kullanıcısına yanıt
    Telefon %100 Türkçe değil ama telefonu alalı bu dördüncü günüm Türkçe dil desteği ile ilgili bir sıkıntı yaşamadım. Şurası da Türkçe olsaydı iyi olurdu demedim.
  • Bu Letv markasinin cihazlari Xiaomi nin verdigi 1. sinif hissini veriyor mu yoksa diger ortalama Çin markalari gibi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: yirmisekizli

Bu Letv markasinin cihazlari Xiaomi nin verdigi 1. sinif hissini veriyor mu yoksa diger ortalama Çin markalari gibi mi?

Hocam ben xiaomi hongmi'den gectim.Malzeme kalitesi, tasarım, işçilik olarak xiaomi'yi tokatlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ALTINBAŞAK

quote:

Bu Letv markasinin cihazlari Xiaomi nin verdigi 1. sinif hissini veriyor mu yoksa diger ortalama Çin markalari gibi mi?

Hocam ben xiaomi hongmi'den gectim.Malzeme kalitesi, tasarım, işçilik olarak xiaomi'yi tokatlar

hongmi redmi note serisi değil aslında mi4 ü kastetmiştim. mi4 ü tokatlayan telefon panzer gibi bir şey olmalı

• Ciddi şekilde telefonu merak etmeye başladım.Root ve imei repair için türkçe video çekmeyi düşünen yok mu acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ALTINBAŞAK

quote:

hongmi redmi note serisi değil aslında mi4 ü kastetmiştim. mi4 ü tokatlayan telefon panzer gibi bir şey olmalı

Mi4 kullanmadığım icin bir sey diyemem ama telefonu elinize alinca premium bir hava kattigini farkedecekseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: unigfb59

Ciddi şekilde telefonu merak etmeye başladım.Root ve imei repair için türkçe video çekmeyi düşünen yok mu acaba?

İmei repair videosu ilk mesajda paylastigim akillibe linkinde var hocam.Root etmek stabil romda cok kolay bknz: iRoot

• Telefonu elimde görenler lg, Samsung ve Iphone zannediyor. Tasarım ve işçilik süper.

• Şarjda 2. günüm şu an itibariyle %23 kaldı. İlk Şarja göre daha iyi gibi.

• Merhabalar;x800 ile alakalı bir problem yaşıyor ve yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum.

Cihazda root'lu/twrp'li rom kullanıyordum.Orjinal rom yükledim ve beğenmeyerek eski rom'a dönmeye karar verdim.Fakat cihaz EUİ ekranında takıldı,ben de recovery modda wipe kısmından tüm secenekleri işaretleyerek wipe gerçekleştirdim.Sonuç degişmedi ve cihaz açılmıyor.Ve sanrım daha kötüsü de şu;recovery modda mount kısmına girip baktıgımda storage partition kısmında hiçbir deger yazmıyor :(

Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Mesaj ( SMS ) göndermeyi deneyen oldumu ?
  • Isınma ve ROM sorunu ne durumda?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bir kaç gündür x900 ve x800 ü inceliyorum ve almak istiyorum, Türkiye (istanbul) nereden alabilirim? ayrıca samimi olarak söylermisiniz herkes bu cihazdan memnun mu? ve son olarak custom rom da dahi olsa cihaza android 6.0 güncellemesi gelecek m,? şimdiden teşekkur ederim
  • Tasarruf modunda hiç ısınmıyor. Normal modda normal kullanımda aşırı bir ısınma görmedim. Ağır oyunlarda denemedim.

• tibuk kullanıcısına yanıt
    X900 ve X800 hakkinda bilgim yok ancak x500'in 6.0 alacagi tahmin ediliyor

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.