Şimdi Ara

LeTV LE 1S(X500) KULLANICILAR KULÜBÜ [ANA KONU] (HELİO X10 - 3 GB RAM - PARMAK İZİ OKUYUCU) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.003
Cevap
24
Favori
66.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Üstad be imei repair videosunu bulamadım ne olur yardımcı ol bana çok fazla konuyu kirletmek istemiyorum ama.
  • unigfb59 U kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=3uFpVU9xdF0

AT+ arasına boşluk vereceksin (AT + ) şeklinde...
  • Cine giden bir tanidiga aldiricam bu fdd olayi ne ? turkiyede kullanilabilen hangi model?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batublood

Cine giden bir tanidiga aldiricam bu fdd olayi ne ? turkiyede kullanilabilen hangi model?

Hocam bu telefonun 2 versiyonu yok.İkisini de birlestirmisler.Hem td versiyonu hem fdd versiyonu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyazkarga70 B kullanıcısına yanıt
    Bu kalici repair mi yoksa rom değiştiğinde aynı işlemi yenilememiz gerekiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unigfb59

Bu kalici repair mi yoksa rom değiştiğinde aynı işlemi yenilememiz gerekiyor mu?

Kalıcı değil hocam

• Arkadaşlar eve bir letv daha alacağım. Ama bu sefer x800 düşünüyorum. Bu x800 lerde IMEI tamiri x500 gibi kolay mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lazzow

quote:

Orijinalden alıntı: unigfb59

Kalıcı değil hocam

Evet kalıcı değilmiş fabrika ayarlarına dönünce telefon üzerindeki IMEI ye döndü.

• Benim telefonumu alan kişi ayın 13 ünde gelecekmiş :) Sonunda telefonuma ulaşacağım inşallah.
  • mpolat35 kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun demekten başka bisey gelmiyor elimden umarım benimkide gelir o tarihe kadar :)

• mpolat35 kullanıcısına yanıt
    Gözünüz aydın. Ben de ikinci letv x500 ü aldım. letv den sonra başka telefon begenilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leEco -- 9 Aralık 2015; 20:41:14 >
  • Kendin mi alDin siparis mi versin yine hocam

• Sipariş vermedim, yaşadığım ilçede bir satıcıdan elden aldım.
  • Ne kadara alDin hocam? Ozelden don bana

• Türkiye de yaşayıp da Çin den sipariş edenler özelden bana link gönderebilirler mi?
  • hocam bunun işlemcisi snapdragon bu biraz daha zor bunu usta ellere bırakman gerekecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: slotoma

ALTINBAŞAK, bende 3 gün önce telefonu sipariş verdim, suan tam olarak yollandı, fakat verdikleri singapur ve china air mail track code ları calısmıyor, ben budurumda ne yapmam gerek,

hocam hangi siteden nasıl bir yöntemle sipariş verdiniz vede kargo ücreti ne kadar ?
  • İÇİNDEN ÇIKAMADIĞIM BİR PROBLEM İLE KARŞI KARŞIYAYIM.

CİHAZ DA ''X1_X800-ROW-REV01-v1.6-5.0006S-CUOCO92'' ADLI ROM'u KULLANMAKTAYDIM.DÜN İTİBARİYLE LETV SİTESİNDEN ORJİNAL BİR ROM YÜKLEYİP DENEMEK İSTEDİM.HERŞEY SORUNSUZ GERÇEKLEŞTİ.FAKAT BEN ORJİNAL ROM'U BEĞENMEYİP ESKİ ROM'A GERİ DÖNMEK İSTEDİM.

CİHAZ ''EUİ'' LOGOSUNDA TAKILDI.BEN DE TWRP MOD'A GİRDİM VE SANIYORUM KARIŞTIRMAMAM GEREKEN YERLERİ KARIŞTIRDIM.CİHAZI WİPE'LARKEN PARTİTİON'LARI SİLMİŞ OLABİLİRİM.CİHAZ ŞUAN HİÇ AÇILMIYOR.

ÇEŞİTLİ RECOVERY İMAGE DOSYALARI DENEDİM.BAZILARINDA HAFIZA ''24GB OLARAK,BAZILARINDA İSE ''0'' OLARAK GÖRÜNÜYOR.

BU ARADA BELİRTMELİYİM Kİ BİLGİSAYAR CİHAZI GÖRMÜYOR VE DOLAYISIYLA İÇİNE ROM ATAMIYORUM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadobjk

Türkiye de yaşayıp da Çin den sipariş edenler özelden bana link gönderebilirler mi?

Evet satın alıp ürünü sorunsuz eline geçenler bana da bir link verebilirler mi?
  • Hocam kaç saat ekran suresi aliyorsunuz onemli olan bu :)

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.