Şimdi Ara

LeTV LE 1S(X500) KULLANICILAR KULÜBÜ [ANA KONU] (HELİO X10 - 3 GB RAM - PARMAK İZİ OKUYUCU) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.003
Cevap
24
Favori
67.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de beklemede o kadar fazla şarj harcamıyor.
  • teşekkürler arkadaşlar bende o zaman telefonu komple wipe atıp tekrar romu yükleyeyim belki işe yarar bu şekilde..

birde bir konuda bu kaldıramadığımız uygulamaları kaldırmanın bir yolu var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: madada256

teşekkürler arkadaşlar bende o zaman telefonu komple wipe atıp tekrar romu yükleyeyim belki işe yarar bu şekilde..

birde bir konuda bu kaldıramadığımız uygulamaları kaldırmanın bir yolu var mıdır?

hola launcher ve ufak tefek programları playstore da uninstall diye program var ordan kaldırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar

-LeTv 1S (X500),LeTv 1 (X600)'e göre daha mı iyi?

- Batarya çıkarılabiliyor mu?

- Hafıza kart desteği var mı?

Sipariş verecegim. Acil cevap verirseniz çok iyi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maholin79

Arkadaşlar

1s, 1den sonra çıkan model, yani daha iyi.
    Ama batarya da cıkmıyor, sd kart da takılmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALTINBAŞAK

quote:

Arkadaşlar

1s, 1den sonra çıkan model, yani daha iyi.
    Ama batarya da cıkmıyor, sd kart da takılmıyor.

Antutu'da 1S,1'den daha az puan aldığı için sormuştum.
    Batarya ve hafıza kartı kötü olmuş :-(

Teşekkürler.

• en son güncellemeyle telefon 55103 puan aldı.

• çinden aldırmaya kalksam bir tanıdığa kaç dolar olur? aliexpressten 220 dolar gibi bir fiyata geliyor . şuanda elden 750 liraya buldum ama hangisi en mantıklısı bilemiyorum. çine gidicek tanıdık 22 ocakta geri dönecek bekleyebilir miyim bilemiyorum.
  • Antutu güncel puanlarında 1s 1den üstün

• LeTv 1S - 16GB-Gold versiyona 174 dolar
    LeTv 1S - 32GB-Gold versiyona 207 dolar

kargo dahil fiyat aldım.
  • quote:

LeTv 1S - 16GB-Gold versiyona 174 dolar

kargo dahil fiyat aldım.

Hocam 16gb lık model yabancı forumlarda da konuşuluyor ancak ben fake olabileceğini düşünüyorum.
    Çünkü firma 16gb lık bir modelden hiç bahsetmedi.

• quote:

quote:

LeTv 1S - 16GB-Gold versiyona 174 dolar

kargo dahil fiyat aldım.

Hocam 16gb lık model yabancı forumlarda da konuşuluyor ancak ben fake olabileceğini düşünüyorum.
    Çünkü firma 16gb lık bir modelden hiç bahsetmedi.

Satıcıdan aldığım fiyat bu.
    16'lığın sahtesini yapan 32'liği de yapabilir.
    Gerçi daha önce 5 defa kendime ve yakın akrabalarıma telefon aldığım mağaza. İndirimde yaptı.
    Ama dediklerinizi araştıracağım.
    Teşekkür ederim.

• Biraz da batarya performansından bahsedelim.
    Dün gece 23.30 gibi telefonu şarjdan çıkardım.1 saat 45 dakikalık filmimi bilgisayarımdan telefonuma attıp onu izleyip yattım.Yatarken pil tasarruf moduna alıp almadığımı hatırlamıyorum.
    Sabah 10'dan sonra telefonu gece 21.55'e kadar aktif olarak kullandım.Bu süre zarfında telefon sürekli olarak wifi'a bağlı idi.Genel olarak sosyal medya, chrome ve whatsapp kullanıldı.Bir de telefondan dosya almak için 3-5 dakikalığına telefonu bilgisayara taktım, artık o arada ne kadar şarj olmuştur bilemiyorum.
    Not:Aktif kullandığım süre boyunca telefonu tasarruf moduna hiç almadım.

LeTV LE 1S(X500) KULLANICILAR KULÜBÜ [ANA KONU] (HELİO X10 - 3 GB RAM - PARMAK İZİ OKUYUCU)
     LeTV LE 1S(X500) KULLANICILAR KULÜBÜ [ANA KONU] (HELİO X10 - 3 GB RAM - PARMAK İZİ OKUYUCU)

Edit: "Maşallah" diyelim de pil süremiz düşmesin.

ROM: 008S by BB72

Rom'un Türkçe dildeki hataları:
    -Telefonun dosya yöneticisini kullanamıyorsunuz.(File Commander tavsiye ederim.)
    -Fotoğraf çektikten sonra fotoğrafa bakmak için galeriye girmeniz gerekiyor.(Başka Kamera uygulaması kullanarak düzeltebilirsiniz ama ben kurmadım.)

Ayrıca ben romda gereksiz gördüğüm uygulamalardan birçoğunu kaldırdım. Kaldıramadiklarımı da Titanium Backup ile kaldırdım, daha kaldıramadıklarımı da Titanium Backup ile dondurdum Ayrıyeten şuan Apex Launcher ve Touchpal klavye kullanıyorum.

Kalan Uygulamalar ve Rom'dan birkaç görüntü:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALTINBAŞAK -- 12 Aralık 2015; 22:30:54 >

• Şuan enteresan bir şey farkettim.
    Telefonun üst kısmındaki saat yada pil simgesine dokununca telefon kilitleniyor.
    Böyle bir özellik vardı da ben mi farketmedim yoksa BB72 ile gelen bir özellik mi?
    Edit: Mortal Combat X veya Need for Speed No Limits'i çalıştırabilen var mı .
    Edit2: 2sinide marketten yükleyince çalıştı.MKX'i kurmanızı tavsiye etmem.Çok fazla bug var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALTINBAŞAK -- 13 Aralık 2015; 23:24:51 >
  • ALTINBAŞAK kullanıcısına yanıt
    Ben de bir şey ekleyeyim.Telefonun geri tusuna uzun dokununca da ekran kilitleniyor.

• Ayarlar menüsunde o ayarlar var istersen flash ac sitersen ekran kilitle veya arama yap daha birçok seçenek var her kapasitif tuş için
    Saygılar...

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALTINBAŞAK -- 13 Aralık 2015; 23:26:19 >
  • Arkadaşlar merhaba. Kamera ile alakalı olarak neler yapıyorsunuz paylaşır misiniz cihazın kamerasını aciyorum ekranda netleme yapıyorum ekranda muhteşem olan görüntü fotoyu çekince hafif bulaniyo google kamera uygulamasını yüklerin sanki kendi programından biraz daha iyi ama o ekranda gözüken müthiş resmi yakalamak için ne yapabilirim bilmiyorum.

Yardımlarınızı ve yorumlarinizi rica ederim.

7s ROM yuklu

• Letv x800 pro nasıl arkadaşlar özellikle batarya süresi nasıl acaba almayı düşünüyorum ama

• quote:

Şuan enteresan bir şey farkettim.
    Telefonun üst kısmındaki saat yada pil simgesine dokununca telefon kilitleniyor.
    Böyle bir özellik vardı da ben mi farketmedim yoksa BB72 ile gelen bir özellik mi?
    Edit: Mortal Combat X veya Need for Speed No Limits'i çalıştırabilen var mı .
    Edit2: 2sinide marketten yükleyince çalıştı.MKX'i kurmanızı tavsiye etmem.Çok fazla bug var.

nasıl yani bug var hocam?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.